Städning...

2010-02-28 13:43:46/Permalink//Kommentarer (0)
....är 1a prio idag. Både jag och T plockar och fejar på, rensar och tömmer. Det är så skönt då man vet att det är rensat och storstädat. Idag har vi även provat vår Tobi. Superbra ångstrykmaskin från Twins på tv.
Helt klart att rekomendera. Nu ska jag göra kyckling, bandspagetti, paprika och in i ugnen med grädde och goda kruddor. Bibbi special som T kallar det.
Återkommer efter vi städat klart.
Puss


Kom att tänka på...

2010-02-28 09:37:08/Permalink//Kommentarer (0)

...dessa jävla minnen från åren som varit.
Ibland bara kommer de smygande och man mår så jävla illa av det.
Kom ihåg när jag hade husvagnen i Flen tillsammans med C. Då jag varit på affären och handlat mat till oss. C var hemma hos sin kille R och jag var kvar ensam i vagnen. T jobbade en bit bort.
När jag kom hem till vagnen så skrek någon över hela campingen; 
"-Kolla där cyklar en hora, en  hora, hora, hora."
Runt henne satt en tant och 2 små små barn. Att överhuvudtaget sitta och skrika sådana ord som HORA när det finns barn i närheten, speciellt sina egna. Då tycker jag att man borde tänka sig för om man är en bra mamma.
Ingen av de vuxna (58 och 37 år) brydde sig om att det fanns barn i närheten =^S .
Det tycker jag är en dålig förälder.
Man ska visa barn och andra vuxna respekt, och speciellt då det finns barn i närheten.
Speciellt när man använder sig av ett sådant ord som HORA och de inte vet vad det är eftersom ingen förutom jag kom vid detta tillfälle. Och jag är absolut ingen HORA.
Helt sjukt. Jag ringde T och han kom genast hem och berättade hur äcklad han var.
Vilka männsikor anser jag. Usch och fy så pinsamt.
Men det var flera år sen, men minnena finns där och ibland måste jag skriva om dom.
Kanske just DU har varit med om liknande saker? Skriv gärna om berätta.


Läs vidare på Kvinnofridslinjen;    
Anonym (bonusmamma) (Visa endast)

Tis 13 okt 2009 13:22

Klick: 2039

nu orkar jag inte längre gå o bli kallad hora, fitta kärringdjävul etc. av bonusson

jag gifte mig o flyttade ihop med min man för två år sedan  han har en son på 15 år som hela tiden har hatat mig. jag har försökt allt för att få honom att gilla mig, jag är inte den personen som gapar tillbaka o skriker eftersom att jag är ganska konflikträdd av mig o har mest bara fått ta.
jag vet inte varför bonuskillen gör såhär mot mig. men det är hela tiden han håller på. sedan är han ofta hemma o då behandlar han mig som luft, svarar aldrig på tilltal, om jag tuggar eller äter skriker han djävla hora sluta smacka när du äter, kan du inte hålla din fula tjäft tyst, sedan iaktar han varenda matbit jag toppar i munnen. varje dag säger han åt mig saker som " fy fan vad du ser ful ut i dom där trasorna ska du på maskerad eller djävla kärring helvet"

jag tycker det är så obehagligt o nu gråter jag nästan hela dagarna. när min man hör säger han åt  sonen men då blir han bara ännu värre. igår fick jag flera mail från tradera på massor av auktioner han hade lagt bud på i mitt namn (han hade nässlat sig in på min sida) och allt som allt hade han vunnit massa auktioner för flera tusen kronori mitt namn, bara sånt som var dyrt bara för att djävlas med mig. de pengarna kan jag inte betala o jag antar nu att jag kommer bli avstängt från tradera eller anmäld till böter eller vad det nu kan vara.

jag är helt slut, har inget självförtoende kvar bara gråter........

Då var det...

2010-02-28 09:07:59/Permalink//Kommentarer (0)
...söndag igen och veckorna går så himlans fort. 1 mars redan i morgon. Ojoj, snart ere vår. Jippie.
Imorse tog jag ett kort på min sovande älskling. Han ser ut att må så himlans bra. Trygg och lugn nerbäddad bland alla kuddar och täcken (vi använder förstås bara 1 täcke tillsammans).



Sedan har vi gulleKajsa som brukar ligga i trappen och vänta på att något skoj händer. Här väntar hon på att vi skulle till jobbet i fredags. Hon fick vara hemma den dagen.



Idag ska vi städa och gå igenom massa saker som vi kan sälja bort, som vi inte har någon nytta av. Saker som bara står i gäststugan och skräpar, samt i garaget borde vi tömma på skit. Men det får bli till våren. Ska försöka hälsa på kidsen idag med. Men prio 1 städa huset. Nu ska vi äta frukost och dricka kaffe.
Återkommer med mer inlägg.

Tips till dig & din partner!

2010-02-27 22:07:49/Permalink//Kommentarer (0)
1. FIXA EN FEST IHOP!
Ni får ett kul, gemensamt projekt och så fort gästerna kliver in kommer ni att känna er som ett team. Titta på varandra genom rummet med blickar som bara ni vet vad de betyder... Klä upp er lite extra, även under, och påminn varandra om hur ni ska slita de snygga kläderna av varandra när alla gästerna gått hem.

2. VARDAGSLYXIG MIDDAG FÖR TVÅ.
En klassiker! Avsluta en trött tisdag genom att bubbel och gemensamma favoritmaten. Tänd ljus och bannlys tv:n.

3. ÄT LYXFRUKOST UTE.
Lite dyrt, men ska det lyxas så ska det. Ställ klockan tidigt en mörk onsdagmorgon, gå ut (förslagsvis på hotell – då får ni äta hur mycket ni vill) och njut av maten – och varandra.   

4.
UNDERKLÄDER OCH MASSAGE.
Köp härliga, sexiga och snygga underkläder som du känner dig riktigt bekväm i och ge din partner en lång och osjälvisk massage. Känns det gammalt? Gör inget! Vem uppskattar inte att någon anstränger sig för ens skull? Vem tänder inte på schysta underkläder? Och vad blir man sugen på då? Jo, att ge tillbaka. Dubbelt upp. 

5. ROMANTISKA "TANDBORSTKNEPEN".
Små, små vanor som visar att ni tänker på varandra i vardagen gör susen. Lägg tandkräm på din älsklings tandborste, så att den är färdig att använda. Om du går upp först, gör en extra macka. Men se till så att du inte hamnar i tjejfällan = att det bara är du som gör mackor till honom!

6.
GÅ UT IHOP!
Ut på krogen och dansa och skåla, eller bli lite smålulliga på hemmaplan. Alkohol är inget måste, men att komma ut i vimlet och upptäcka att både din partner och du får uppskattande blickar av andra, får er definitivt att öppna ögonen för vad ni faktiskt har.

7. BYT STÄLLNING - VÄND PÅ DIG!
Prova en ny ställning nästa gång ni har sex. Gillar du att rida? Vänd på dig så att du har ryggen mot hans ansikte och gnid dig fram och tillbaka istället för upp och ner.  Var inte rädda för att byta mental ställning ... Är du den som tar initiativet? Låt bli, och låt din partner ta för sig. 

8. BÖRJA BOSSA.
Är du den som får rätta dig efter hans/hennes beslut? Börja bossa, säg hur du vill ha det och när – ta saken i dina egna händer. Det kommer att uppskattas! Är ni tillräckligt modiga så är rollspel definitivt att rekommendera. För er som vågar är kostymer (lärarinna/lärare – elev, pilot – flygvärdinna) en fantastisk krydda.

9. RAGGA UPP VARANDRA - IGEN.
Var er själva, men låtsas att ni aldrig har träffat varandra och ska ragga upp varandra. Funkar bäst på offentlig plats, och får igång nästan vem som helst. För nybörjare: skratta åt det! Börja med ett ”känner jag dig eller?”. Gör det med glimten i ögat, lite på kul, men ändå halvt på allvar ...

10.
ÖVERRASKA!
Laga hans/hennes favoriträtt helt oplanerat, arrangera en ”kidnappnings”-weekend till Paris ... Eller bara över en natt till ett spahotell utanför stan. Känner du för att göra något gulligt, säg inget innan. Då undviker du att bygga upp förväntningar.

11.
VAR ÄRLIG.
Om du känner dig uttråkad, om du känner att ni hamnar i rutin-fällan, snacka om det. Bryt isen med ett ”kan vi inte hitta på något kul, bara du och jag, i helgen?”. Be helt enkelt din partner fixa en mysig överraskning på lördag kväll  – det blir inte tråkigare för det.

12. SKILJS ÅT.
Saknad är en av de bästa förhållandekryddorna. Om inte för alltid, så för en stund. Umgås med dina egna vänner, ta en tjejkväll på stan, åk hem till släkten, ägna dig åt dina egna intressen.

13.
GÅ TILL BADHUSET!
Kom igen, våga ha barnsligt kul! Gå till badhuset och åk vattenrutschkana. Skratt är bästa medicinen mot avsomnad passion. Gråt också, var inte rädd att ta konflikter för att förenas passionerat ...

14
. SPONTAN-SEX I HISSEN.
Ha sex på oväntade tider (lunchtimmen är underskattad – ger energi för hela dagen!) och platser: bilen, jobbet, krogtoaletten eller hissen.

15. SKÄM BORT DIG SJÄLV.
Hur härligt är sexiga underkläder när man bara känner sig blek, trött och januaripluffsigt halvt otränad? Ta en lång dusch, gör inpackning i håret, raka benen, kräma in dig från topp till tå, avsluta med brun-utan-sol. Måla naglarna vinröda på fingrar och tår och du kommer känna dig som ny. Och hitta nytt sex–sug!

16.
SKICKA ETT SEXIGT SMS, MITT PÅ BLANKA DAGEN.
Berätta precis vad du är sugen på att göra om han/hon hade varit där just precis då. Håll det kort. Max tre rader. Inte din stil? Ännu bättre, då blir det en glad överraskning.

PS: Lite knep vi brukar åstadkomma. Ganska kul faktiskt...Testa gärna =^D

Hjälp mig!

2010-02-27 21:36:46/Permalink//Kommentarer (0)
Fixa min blogg. Jag måste hela tiden klicka på 'senaste inlägg' till höger för att se mina inlägg. Jag vill att det ska vara som förut då inläggen rullade på efter varandra. Varför har det blivit så? Vad har jag gjort för fel?
Sen kanske lite småtips på hur jag kan ändra min header och stilmall GRATIS?
Hjälp mig snälla eller tipsa gärna om någon som kan hjälpa mig. Eller kanske någon hemsida jag kan leta på?


Pinsamt....

2010-02-27 20:38:28/Permalink//Kommentarer (0)
....med årets melodifestival. Vad fan är det som händer?
Näe ge upp istället. Kan inte brorsan eller Malin söka dit. Vore något.
Bättre bidrag sverige. Vi kan inte skicka vad som helst som bidrar Sverige.

Har löst ett litet problem med bloggen men vädret försvann...ska kolla den grejen.
Nu har jag iaf tittat klart och hoppas på Peter Jöback såklart. Han var ju redan innan min stora idol. Han har så underbar röst och låten är bara så bra (ingen schlager, men men det är ju ingen av bidragen).

Åååååå så gick han till final. helt klart bäst denan gång.





BLOGG!

2010-02-27 15:34:59/Permalink//Kommentarer (0)
Nu har det jädrar i mig spårat ur även på min blogg.
Den ser helsjuk ut. Men bara framsidan. Vad har jag gjort. Hur får jag tillbala som det var förut?
Snälla snälla hjälp mig!


Hästarna smet....IGEN

2010-02-27 15:14:34/Permalink//Kommentarer (0)
Så nu får de vara i den stora hagen tillsammans.
Det tycke rjag är bäst eftersom de har större utrymme och träd att klia sig emot.
De har även hö häck så de inte får nackspärr då de äter från marken =^~.
Hihi ja och just nu kolla rjag hockey och OS, chattar på Facebook, googlar och bloggar samtidigt.

Kvällens melodifestival
Tjuvlyssna på bidragen, klicka vidare.





Hästarna smet...

2010-02-27 12:31:01/Permalink//Kommentarer (0)
Ja som sagt vi måste passa hästarna idag...hihi hittade Lucky kutandes nere på grannens tomt skit lycklig för att hon hade smitit. Sedan hitta vi Nobelle i andra hagen, hängande över höhäcken.....så jepp ma bli hejme ma ida då. Hästpassning och ridtur ist. Men he e lik kul de. Men Tobbe är livrädd. Så ma jett ju vänt litt. Just nu står dom och äter lunch sedan ska vi ut en sväng så dom får röra på sig.



Nobelle & Lucky stående vid höhäcken i ena hagen

 

Hade jag haft råd?

Så skulle jag vilja köpa en minigris eller en minihäst som ytterligare kompis åt Lucky. En maskot i stallet helt enkelt.

Minihästen är en av världens minsta hästarter. Med ett temperament mer som en hund än som en häst har den därför i många år använts som sällskapsdjur.

Minihästar till salu!

AMERICAN MINIATURE HORSE

¤Kommer från USA, där de officiellt blev en egen ras 1978.
¤Mankhöjden får vara max 86,5 centimeter.
¤Fölet väger endast cirka fem kilo när det föds, till skillnad från en stor häst vars föl väger cirka 50 kilo.
¤Äär tack vare storlek och temperament utmärkta att användas till barnridning och handkappridning, men även till körning. I USA används hästarna även i terapier, som blindhundar och på äldreboenda.
¤Kostar från 50,,000 kronor och uppåt. Cirka 140,,000 kronor är normalpris i USA.





Eller kanske en mini Lucky?
Fan va söt......



 



Rötjut =^P

2010-02-26 19:54:35/Permalink//Kommentarer (0)

Är så gott och det behövs efter en lång och smärtsam vecka.
Det har varit grymt jobbigt och nu vill vi slappna av med lite rötjut och någon öl.
Så vi väljer att åka hem till Johanna och Daniel där vi träffar upp Marcus och Yvonne. Sen hoppas vi på att Roger dyker upp. Han är så himla rolig (syrrans kille).
Skål på er alla.
Stor kram och lycklig helg.
Imorgon blir det skoterväder och skoteråkning. Längtar.....
Kanske även hinner med en ridtur på Lucky?????
Pöss

Jag & Johanna hos Yvonne.



Om suisid!

2010-02-26 08:45:46/Permalink//Kommentarer (0)
Igår låg jag vaken och funderade på ett inlägg jag fått.
Eftersom min älskade haft ett grymt och jobbigt liv med suisid tankar kan det inte varit bra på många år.
Frågan är fri!
Om jag får ett inlägg där någon säger att denne pratade om att ta sitt liv när han var yngre.
Jamen vaddå? (Kan jag tycka).
Att prata om att man vill ta sitt liv är ju för fan ett skrik på hjälp.
Man vill att någon ska lyssna och förstå att man mår dåligt.
Så om man redan på unga dagar pratar om suisid så tycker jag abslout man ska försöka hjälpa den personen till någon att prata med, stötta och hjälpa.
Inte skita it och säga att;
"-Jamen vaddå, så säger han/hon bara, men kommer aldrig till skott".
Säg för fan inte så. Jag vet många som skrikit på hjälp och tagit sitt liv. Då visste....
... Man inte hur man skulle hantera situationen.
...Man inte om dom skulle klara av det.
...Man inte om det var lögn.
Men hallå? Nu har jag både upplevt det och sett andra tagit sitt liv.

Jodå, om man inte hjälper sin man/hustru/barn/släkt eller vänner overhuvudtaget att lyssna, så kan de lyckas. Tro mig. Men vad är man för sambo/vän som inte hjälper sin älskade att inte tänka så.
Och säger bara; -"Du kommer aldrig till skott!"
Hjälp till istället för att nonchalera. Skär man sig i armarna och tar tabletter så är man på god väg att lyckas.
Nästa gång kanske inte hjälpen finns nära.
Jag tycker att ALLA som vet om att folk vill ta sitt liv eller pratar om att ta sitt liv.
Ta tag i personen och se till att denne får all hjälp den behöver innan det är försent.
Ring och fråga någon som kan hjälpa dig att hjälpa personen.
En dag lyckas denne och då är det försent.
Jag lovar, jag har haft skuldkänslor för personer som tagit sitt liv, bara för att jag inte lyssnade.
Men idag gör jag det och jag rekommenderar varmt att söka hjälp.
Du som söker hjälp är starkare än alla de andra som inte söker hjälp.
Det är inget fel i att söka psykologisk hjälp.
Det är starkt gjort.
Många som INTE gör det, råkar mest illa ut och kommer alltid må dåligt tills de får någon att prata med.
Idag är psykologin på topplistan i de flestas liv. Tro mig.
Så hjälp till istället för att nonchalera.
Du kan rädda ett liv för att du bryr dig om.
Kram

PS: Länkar till de som vill läsa mer.....
http://ludmilla.se/2008/08/07/flicka-begick-sjalvmord-under-permission/
http://blogg.aftonbladet.se/574/2008/08/901803







Beslut som måste tas!

2010-02-25 20:33:03/Permalink//Kommentarer (0)
Idag har det varit jobbiga beslut att fatta både för mig och Torbjörn.
Men nu är dom gjorda och det är ett måste för att vi båda ska må bra igen.
Hoppas på framtiden ist och att det vänder.
Att välja bort någon man tycker om är aldrig skoj och vi båda mår dåligt över våra beslut.
Men beslut måste tas. Man måste tänka på sig själv ibland, oftast, mestadels.
Man kan inte alltid vara för snäll. Man får inget ut av det.
OM dessa beslut skulle tagits för längesedan, hade det aldrig hunnit bli på detta vis som vi har det nu.
Men nu vill jag inte lägga mer energi på detta längre. Vi har pratat om det och trots allt är vi vänner och vi ser framåt ist. Det är tur vi kan prata med varandra och lösa problemen. Det är vi evigt tacksamma för båda 2.
Vi älskar varandra och tillsammans är vi stark.
Beslut måste tas oavsett om man inte vill lr inte, så är det bara.
Övning på : Att fatta beslut
Nyttig Blogg för dig som vill läsa vidare; http://dhyanviren.wordpress.com/2009/06/29/65-svart-att-ta-beslut/

Det som skiljer det döda från levande är val. Det är kapaciteten att kunna ta beslut. T.o.m. växterna beslutar var dom ska slå sina rötter och att dom ska växa mot solen. Skillnaden mellan dig och en sten är att en sten kan inte bestämma var den ska vara, det är externa krafter som bestämmer det åt stenen.





Gårdagen!

2010-02-25 08:25:24/Permalink//Kommentarer (2)
Var förträfflig och jobbig.
Vi hade först möte med Miljö & Hälsa där hon kom framtill att vi måste ändra en del saker när det gäller manikyr delen. Sedan måste det byggas en plats för steriliseringen (får inte ha det hemma). Så blääää säger jag bara.
Så jag och Tobbe fick ta och flytta om i butiken samt på kontoret för att det skulle bli någorlunda bra. Så tyvärr är lekhörnan borta nu för de små. Bollhavet och alla leksaker. =^(
Så där inne har jag mitt lilla skyffe med manikyr just nu. Det blev trots allt lite mysigt med en egen liten vrå =^)
Sedan flyttade vi på kassadisken så vi fick plats med smycke delen. Stängde dock dörren till kontoret och låste upp glasdörren ist bakom kassan. Det blev ok men jag gillar det inte.
Sedan inne på kontoret har vi bara roterat runt lite med bord och hyllor. Blev väl åxå ok. =^/
Måste så måste man, dessa myndigheter.....suck!

Sedan har jag fått tag på en mån-fre arbetare (de ringde igår) min kära lille Hanna som valt att vila från skolan och jobba för mig istället. Jihoooo vad skoj. Hon är så himla bra (min nuvarande praktikant på fredagar).
Jag vet verkligen vad hon vill, vad hon kan och dessutom så litar jag på henne att hon kommer och jobbar då hon lovat. En underbart gullig och söt modeinriktad tjej på 18 år som jag trivs att jobba med.

Idag ska det skrivas schema, upplägg, rutiner och uppgifter så det funkar bättre för oss alla i butiken.

Återkommer med bilder när det ser bättre ut i butiken.

Kajsa ♥

2010-02-23 20:14:23/Permalink//Kommentarer (2)
Min älskade lille hund.
Nu har du varit borta alldeles för länge.
Mamma saknar dig så och det kommer tårar =^(.
Min älskade Torbjörn tyckte så synd om mig så han åkte direkt och hämtade hem lillan. Vi får ta parning vid nästa löp istället. Men nu har de iaf träffats!
Ska höra lite mer med SKK och vet när det gäller regler och avel samt alla papper och avtal som måste skrivas.
Men snart kommer hon hem igen, min lilla bebis.
Min älskade Kajsa ♥.

Kajsas stamtavla http://kennet.skk.se/hunddata/Hund_Stamtavla.aspx



Kajsa med på husses jobb.



Jorusåatt...Yihaaaaaaa

"Rätten att vara pappa"

2010-02-22 21:25:46/Permalink//Kommentarer (0)


I motsats till vad många fått för sig så är papparättsrörelsen varken kvinnohatande eller full av rättshaverister. Det är en av dom viktigaste människorättsfrågorna vi driver. En som mycket sällan speglas i medierna, men som kommer att påverka allas vår framtid. Vi för en kamp som handlar om kärlek, inte hat. Kärlek till våra barn och till deras rätt till ÄVEN oss. Vi kämpar inte för att ta barnen från mammorna utan för ALLA barns rätt till båda sina föräldrar. Om vi förlorar den kampen förlorar vi alla.

Kajsa ♥ Lotus

2010-02-22 20:28:38/Permalink//Kommentarer (0)
Ikväll har vi lämnat bort Kajsa till Marre och Krille. Dom har en supersnygg papillon kille vid namn Lotus. Där ska nu Kajsa bo ett tag och se om de lyckas komma överens. Vi har varit där och som det såg ut så trivdes dom perfekt ihop. Marre är min gamla klasskompis dotter på 20 bast och hon bor med sin sambo Krille. Helt underbara människor och jag känner mig trygg när jag vet att Kajsa kommer få det bra hos dom i ett par dagar.
Men :-( jag saknar henne redan.
Man är ju liksom alltid vid hennes sida och det känns lite tomt.
Men hon är ju snart hemma igen. ♥
Pöss och sov min älskade vovve från "mamma & pappa".




Jädrans kyla

2010-02-22 08:16:58/Permalink//Kommentarer (2)

Nu är jag väldigt trött på den här kylan. Idag är det -28 °. Men det snöar iaf inte. Tycker så synd om damerna i hagen som tvingas stå med sina täcken dygnet runt. Önskar vi hade ett varmt stall. Ett stort stall med många hästar och kompisar. Där det finns värme och lika mycke kärlek som här.

Idag jobbar jag ensam eftersom moster är sjuk. Så tråkigt eftersom jag måste stänga en stund pga fotograferingen. Kan inte skita i den när det är samma kund som vi missade sist pga sjukdom. Önska jag hade mer xtra personal lr någon som kunde jobba heltid och alltid ställde upp till 100%. Men så är det. Det här är inte Sthlm och jag är som vanligt för snäll. Önskar bara jag hade mer pengar så jag kunde anställa ett butiksbiträde med utbildning och erfarenhet till 100%. En glad och modeinriktad prick skulle passa oss perfekt. Och någon som kan ta egna initiativ.


Vackra Jämtland

2010-02-21 21:10:10/Permalink//Kommentarer (0)



Hästen

2010-02-21 19:25:59/Permalink//Kommentarer (0)
Idag har jag försökt fixa lite i hagen med Tobbe. Han knackade loss isen i deras vattenkar och jag lekte och jagade Lucky. Vi busade och hon kasta med huvudet och slog bakut. Hihi hon bet mig även i knät och Tobbe i armen. HIhi hon ville busa rackarns häst. Älskar att se att hon trivs så bra här hos oss.



Kajsa mår åxå toppen. Just nu löper tjejen och vi hoppas hon kan träffa en fjås. Ska eventuellt träffa Lotus i morgon, så får vi se om de gillar varandra.



Mina skruttar....



Söndag

2010-02-21 08:52:19/Permalink//Kommentarer (1)
ASG =^O. Trodde helt klart att det var måndag och var på väg till jobbet då älsklingen räddade mig....
Har tagit ut hästarna och det är snöstorm och -20 ° ute. Det biter i kinderna.
Nu ska vi äta frukost och sen krypa ner i sängen igen....Pöss allesammans

Saknar barna




Blue Man Group & DARIN

2010-02-21 08:19:36/Permalink//Kommentarer (0)
Fy fan vad ni e grym.
Jag håller på dig Darin, din låt och din röst bara är sååååå j-vla bäst. Hoppas du vinner hela skiten.





Darin vidare till finalen i Globen

Darins bidrag i Melodifestivalen 2010, "You're Out of My Life" gick vidare till finalen i Globen.

SKYTTEN

2010-02-20 16:37:51/Permalink//Kommentarer (0)

Veckan börjar med att ett magiskt skimmer lägger sig över familjelivet, och du upplever ögonblick av mystik och skönhet som du inte märkt av sedan lång tid tillbaka. Något med miljön och den allmänna känslostämningen gör att du längtar efter musik och romantik, och just nu finns en särskild mottaglighet för tillvarons mer förtrollade dimensioner. Känslor av sorg och saknad kan inte uteslutas, men om sådana finns, frammanar de kärlek och medlidande av ett slag som är berikande för alla berörda. Är du rik kan detta vara rätt tid att ta en lyxkryssning eller att bjuda den du älskar på något riktigt speciellt. Har du andliga intressen bör du hellre söka dig till ett rofyllt och meditativt sällskap.



Naglar!

2010-02-20 12:07:10/Permalink//Kommentarer (0)
Gjorde ju lite naglar igår.....




Årets byggfest!

2010-02-20 11:56:38/Permalink//Kommentarer (0)
Gick av stapeln igår på Marité. Jorusåatt jag följde ju med grabbarna fast jag inte skulle. De bidde så iaf för ingen annan ville leka m mig. Hade skitaskoj förutom denne mannen som stod o drog nitlott på nitlott. Där gick gränsen för festkomittén. Hujedamej vilken tråkig människa. Sen blev det uppträdande och kalasmusik. Maten var asgod...Ojojoj det kan man inte sticka under stolen. Vilka underbara grabbar vi har anställt. Vi har en gulleman, bodyguard, farfar och giggolo...hihi. Gissa vem?

Kram så länge







Öl, välkomstdryck, rötjut och snaps.....Mmmmmmm gott igår iaf....... =^D

Havrefri Müsli,

2010-02-18 20:34:53/Permalink//Kommentarer (0)

..är fodret jag ger Lucky. Tidigare fick hon Pellets men hon blir för pigg på det. Så nu har jag köpt in det uppfödaren rekomenderar. Sen får hon magnesium för muskler och B-vitamin för tarmfloran och pälsen. Sen får hon hö såklart och en och en annan morot och hårt bröd. Lr öhhh ganska varje dag faktiskt...hmmmm =^O.
Vi har utsläpp kl 7;00-7;30 och lunch runt 13-13;30 och sedan intagning runt 19;30-20;00 och nattning runt 22;00-22;30.
PS: Till dig sen Johanna när du ska hjälpa mig på foder...om du ff vill? ;^*.
Men sånt tar vi sen när vi ska på tur i skogen tillsammans. :^D

ca pris: 179 kr/20 kg påsen

Granngårdens  - ser faktiskt riktigt gott ut....


 


Storhandla!

2010-02-18 19:03:05/Permalink//Kommentarer (0)
Det är Torbjörns förtjänst de 2 sista gångerna eftersom jag jobbat sent och han åker ändå den vägen hem.
Han är så himla duktig och jag tror faktiskt han älskar att handla utan mig I^D.
Han är så stolt att han hittar så billig och nyttig mat så han springer glatt runt och visar kyslkåpet allt han fyllt på.
Han är mycket bättre på att handla nu än förr då han bara plocka utan att kolla priserna.
En storhandling då kostade oss runt 3 000 kr/månad. Å jag sa fy fan. Jag handlar för 300 -500 kr/mån då jag var ensam. Jo de e sant. Vivo hette det i Sthlm. Svinbilligt.
Idag handlar vi för 1 500 kr/mån och de klarar vi oss på gott och väl månaden ut.

Tycker absolut att ALLA ska lära sig att man inte kan leva i lyx hela livet.
Utan en vacker dag så finns det kanske inte lika mycket pengar att handla för och man måste leva på makaroner, ketchup och nudlar. Ja så kan det bli. Va ekonomisk vill jag mena. 
Been there done that =^/.
Vi handlar på COOP i Lillänge som alltid. Tycker om de stället. Bra priser och stort utbud.

Nu ska vi äta hamburgare. Är så hungrig eftersom jag inte kunnat äta ordentligt på 4 dygn.
Sen ska vi ta in hästarna.
Kram så länge


Country.......Mmmmm me like!

2010-02-18 09:15:48/Permalink//Kommentarer (0)





X & Y!

2010-02-18 08:58:42/Permalink//Kommentarer (0)

√ Det kan vara svårt att se att den mamma som gråter och anklagar i själva verket är den som manipulerar och inte drar sig för att utsätta sitt barn för vilka vedervärdiga fantasier som helst. Fantasier som en dag kan bli till falska minnen. Låt oss hoppas, för barnets egen skull, att han/hon trots allt han/hon varit med om växer upp till en ung man/kvinna som vågar söka efter sanningen.


√ Ingen av oss som varit i smutsiga tvister kommer att ge upp. Det skall inte löna sig att påstå eller grunda beslut på en 1/2 sanning eller att gå över liken av dom utslagna som kämpat för att få ge när giriga bara vill ta. Sanningen kommer att stå deras samveten dyrt.
√ Vad domstolen har kommit fram till spelar ingen roll - man fullkomligt struntar i detta och fortsätter köra över pappan. Tills han är krossad. Och genom att krossa pappan förstör man också en del av barnet.


√ Jag har själv aldrig blivit anklagad för något - MEN jag her sett inifrån, hur denna kultur pyser och bubblar och jag är absolut övertygad om att de allra, allra flesta av dessa anklagelser är falska. Inte minst därför att det i många fall sitter radikala tokstollar och INBILLAR sig att övergrepp har skett, trots att VARKEN mamma, pappa eller barn har nämnt något som helst som skulle tyda på det. Det kan vara en konflikt som handlar om svartsjuka- men pratar man med fel person är det plötsligt övergrepp det handlar om.
Det är en horribel, omänsklig, sjuk och rättsvidrig kultur. Samhällskroppen som skär sig och blöder.
Så här skriver han i brevet till x:

Hej Z!
känner bara för att skriva av mig lite idag. Det är nämligen exakt på dagen 3 år sedan jag träffade min Y för sista gången. Jag kunde inte ens ana att det skulle gå så här. Jag visste att ys mamma har allvarliga bekymmer med sig själv och alkoholen, men att hon skulle göra så här mot sitt eget kött och blod låg utanför mina ramar.
Y fyller s år idag, vi brukade ha kalas för Y med alla ys vänner. Jag åkte runt halva landskapet för att hämta upp ys polare och vi fixade tårtan som y gillade.

Tro mig när jag säger att jag saknar stunderna med Y. Det värsta är egentligen inte att jag inte får träffa y. Visste jag att det var för ys bästa så hade det känns bättre, men nu vet jag att y utsätts för en tortyr jag inte ens önskar ys så kallade mamma, och henne önskar jag inget gott alls. Hon kommer bittert få ångra när hon vaknar upp och inser att hon och hennes nära har förstört ett litet barns uppväxt och kanske hela ys liv. Jag kommer aldrig förlåta henne för det.
Idag skiter jag faktiskt i att hon fick mig att sitta i häktet i fyra månader. Det har fört en hel del gott med sig faktiskt. Svårt att förstå som utomstående kan jag tänka mig. Men mitt liv har faktiskt blivit bättre. Det har säkert att göra med att jag slipper ha med henne att göra och att jag och min nuvarande fru har kommit mycket närmare varandra.
Jag älskar mitt liv, min fru, mitt barn, mina riktiga vänner och min helt otroliga släkt. Det kan jag tillåta mig själv att göra endast för att jag har rent samvete mot mitt barn. Jag vet att sanningen kommer fram en dag. Den dagen längtar jag efter varje dag. Men till dess är saknaden enorm.
Tack för att du lyssnar  



Brrrrrr....

2010-02-18 08:10:15/Permalink//Kommentarer (0)
....ja då var re kallt igen då =^(. Det snöar och är -15°.
Har nyss tagit ut hästarna  å rastat Kajsa.

Nu ska vi dricka kaffe, äta kräm och mjölk och rostat bröd med rabarber/hallon marmelad. Det är viktigt att det är Den gamle fabrik. Testa, helt jäkla makalös.
=^P smarrigt värre.

Inatt drömde jag galet igen och tänkte kliva upp och bara mata ner mina drömmar.
Men d bidde inte så.
Just nu är det kvar lite flummigt i skallen bara, och tur e väl d.

På fredag är det dax för Byggfest för alla snickare i hela Jämtland.
Det som brukar vara så himla kul.
Förra året vann Torbjörn en check på 500 kr på XL Bygg.
Han har tur när det gäller spel den lille mannen =^D.
I år hålls den på båten Marité och det kan bli kul för där är det bra personal och schysst ställe att vara på.

Hela ligan ska nog gå iaf som det ser ut. Alltså Oscar, Olav, Lasse, Marcus, Tobbe, Marita och ev jag.
Det tycker jag e skoj för Tobbe att få gå ut med grabbarna.

Häromnatten sov jag faktiskt hos mamma för jag orkade inte åka hem. Första natten ifrån varandra.
Tobbe mådde jättedåligt och hade separationsångest stackarn och jag vaknade 03 på natten o kunde inte somna om. Konstigt.
Snacka om att sakna vararndra.
Det är mysigt att vara så kär å få längta lite =^P.
Kram på er alla och tat lugnt därute.......


Nu e jag lugn...

2010-02-17 22:20:30/Permalink//Kommentarer (0)
...igen och kan skriva ner mina tankar.
Ni ska veta att jag precis tog bort ett jätteinlägg som hade med oss att göra.
Men egentligen kan jag inte skriva ner det här för då kommer gliringarna söderifrån igen.
Åååå nej, så roligt ska de minsann inte få.
Så jag avvaktar tills jag skapat mig en ny blogg där jag kan skriva saker.
Men det r klart att förr lr senare norpar dom ju upp den bloggen med.
JAG får ju fan aldrig vara ifred. Man skulle kunna tro att det är mig dom jagar som dom håller på.
Men enligt dom själva är det T dom är ute efter. Skicka då för fan brev lr nåt till han då. Fegisar. Och ge fan imej!
T kommer iaf inte tebax till er. Ni e ju inte klok på en fläck som ni betett er och ställt till det förn.
Man kan ju inte annat än skratta och hoppas ni själva en vacker dag får stå ert kast.
Jag tycker bara så jävla synd om dtr som kommer ikläm.
Fy fan för att folk inte kan vara en bra förälder och prata sanning till sina egna barn hur det egentligen står till vid en separation. Ist för att skapa skitsnack om den ene föräldern.
Ähh nu börjar jag hetta till igen. Måste ge mig. Inte värt att koka ihop på dessa personer längre. Måste jobba med mina mardrömmar som kommer och går och gå till min läkare som hjälper mig glömma skiten som hänt oss.
Vi måste lägga allt piss bakom oss och försöka gå vidare.
Men d e inte lätt när man ser sin man må dåligt pga skulder från tidigare liv och fodringar från sitt x.
Å kvinnor ska alltid komma bäst undan. Näe fy fan för rättvisa säger jag bara.
Stå upp ni män och se till att ni får det som ni har rätt till. Kämpa för fan mot dessa råttor.
Fan man skäms ju för att vara kvinna ibland. =^/

Jävla skit!

2010-02-17 12:44:39/Permalink//Kommentarer (0)
Vad jag är less på att vara sjuk hela tiden. Och nu har Tobbe också fallit dit IGEN!
Sen är det så jävla jobbigt med dessa ständiga mardrömmar om skit som pågått över 3 år. Om det bara kunde ta ett jävla slut någon gång så man fick sova ordentligt. Jävla skitpiss vad folk kan ställa till det i ens liv. Fy fan säger jag. Återkommer om mina drömmar och åsikter igen senare. Är för upprörd just nu =^/
Borde skriva av mig men är så arg just nu så jag vet inte vad som kommer ur mig.....
 

Min syn....

2010-02-16 17:43:09/Permalink//Kommentarer (0)
..på hur man behandlar någon med respekt.

◊ En mening med respekt är att behandla omgivningen med artighet, välvilja, godtro, hänsyn etc.
 Det är min syn på att visa respekt. Men det är inte många som visar respekt till varken sin mor eller far med respketive. De har uppenbarligen med uppfostran att göra tycker jag. Hur man lärt sig av sina föräldrar hur man får och ska bete sig mot en människa. Man kan inte älska eller gilla alla men det finns något som heter att respektera någon.

Hänsyn & respekt!

2010-02-16 17:21:10/Permalink//Kommentarer (1)
Apropå hänsyn och respekt av Bibbi Jonasson.

Den här bloggen handlar om mig och bara mig. Vad jag skriver i min blogg är helt upp till mig. Så länge folket tränger sig in i mitt liv och kränker mig så har jag all rätt i att få försvara mig. Vilket jag gör. Jag vill att hela världen ska få veta vilka as det finns därute. Å därför bloggar jag om MITT liv. Om du känner dig inblandad så har du säkert gjort rätt i det jag skriver om.
Jag har varit med om det allra värsta i hela mitt liv de senaste åren och nog för att mitt liv varit upp och ner så har den senaste tiden tagit mig hårt. Alla dessa hot, trakasserier om hur folk vill att jag ska dö och hur dom vill att jag ska sluta. Vaddå sluta? Med att sluta älska en man som vill bli älskad över allt annat på denna jord. Jag har inte gjort någe fel alls. Jag fanns bara där som stöd och vän då jag fick reda på hur han levde. Dessvärre kan ni tycka så föll han för mig och jag för honom. Vi var så lika och vi mådde inte bra i våra förhållande med alkoholism runtomkring oss. Anklaga inte oss. Utan dig själv som inte kunde hålla hårt i ert äktenskap. Felet är inte vårt och ablsout inte mitt, utan se till dina egna brister och fel om varför man blir lämnad. Varför en man eller kvinna lämnar sin respektive. Se till varför och ta reda på varför. Jag har alltid varit en snäll männsika och jag vill inte sjunka lika lågt som vissa andra. Men ibland finns det gränser.
Visa för fan respekt och hänsyn så får du det tillbaka.
Idag lever jag i ständig oro att det ska komma något nytt om anklagelser och skitsnack och ytterliagre hot. Vilket det iofs ff gör per tfn. Det är sjukt jobbigt och jag orkar snart inte mer.
Men den här bloggen är min blogg och här skriver jag om MITT liv.


Mitt namn är Berit Bibbi Jonasson - Lundström, glöm inte det!
Har ni väckt den onda sidan av mig så lovar jag er att då är den vaken tills det tar ett stopp..... Och det här är MIN BLOGG.

Magsjuk!

2010-02-16 11:18:19/Permalink//Kommentarer (0)
Och då är inte flickan stor inte. Igår låg jag hela dan och kräktes och bara sov. Jag fick i mig 3 klunkar te och 2 klunkar nyponsoppa. Hujedamej va Bibbi var klen och löjligt liten igår.Tur jag har min älskling som tog hand om mig. Det värsta jag vet är att kräkas och jag försökte hålla igen. Men det gick inte. Torbjörn kräktes med (heheheh) av ren kräkreflex, stackarn. Så roligt. Där håller han mig om pannan medan jag kräktes. Och vips så kräktes han själv i handfatet. Vilken syn. Kunde inte annat än skratta åt oss båda.
Idag är det lite bättre men jag har ff muskelvärk och ont i huvudet och ff illamående. Har precis stoppat i mig 2 rostade mackor och hoppas jag får behålla det. Har även hittat mig en Ramlösa så jag får i mig salter och socker. Annars dricker jag sällan kolsyra. Inte min grej. Vatten är det bästa. Men igår fick jag inte i mig det ens.

Jag vill passa på att GRATTA Charlotte Kalla som tog OS Guld igår. Jag höll både tummar och tår som du sa och du bara e grym. Såg dig nog....Kram på dig tjejen och stå på dig och forsätt med det du kan bäst...åka skidor.....


Min älskade....

2010-02-14 21:59:17/Permalink//Kommentarer (0)
man, häst och hund. Ni är mitt allt.
Jag älskar er så mycket.


Jag å Lucky


Tobbe i Egypten


Kajsa på skotertur i sin väska



Film jag vill se....

2010-02-14 21:03:13/Permalink//Kommentarer (0)





Syrrans ungar....

2010-02-14 16:57:23/Permalink//Kommentarer (0)
...och våra älsklingar hela bunten......
Kram på era alla syskonbarn......






Ridtur....

2010-02-14 16:22:43/Permalink//Kommentarer (0)
...i det härliga vädret. Solen skiner och jag var ut en sväng med Lucky.
Sedan var jag kvar i stallet länge länge för att andas in hästlukten och mockade inför kvällen.
Måste köpa in spån och mer foder igen. Börjar ta slut.
Mmmmm det är så härligt med häst. Tobbe var bort till Daniel och Johanna en sväng o hämtade upp lite saker som jag glömde igår. Nu är han hemma och ska steka på Halloumi. MMmmmm smarrigt.
Ska kolla om jag hittar någon film som vi kan se. Bara mysa o ha det gött. Imorgon är det jobb igen.
Å nästa helg kanske det blir Sthlm. Vi får se vad som händer.







Min älskade Lucky Girl, hela 11 år gammal.


Man uppfostrar inte barn med kärlek!

2010-02-14 13:23:28/Permalink//Kommentarer (2)

Man uppfostrar inte barn med kärlek!

man uppfostrar barn med riktlinjer och regler, samtidigt som man ger dem ordentligt med kärlek.Det här att låta barnet försöka förstå rätt och fel med kärlek och samtal som gör dem så förvirrade.En skamvrå är enkel att förstå, absolut inte kränkande. Barnet förstår varför det hamnat där...varför ska man uppfostra till att inte förstå att en handling kan leda till straff? vad är det för utopi du försöker förmedla till dina barn? Barnen ska väl inte bo hemma hela livet eller? När barnen kommer ut i samhället finns det ju lagar och förordningar, vilka man hamnar i fängelse om man bryter. Fängelse kränkande? NEJ vi vet att vi ska sköta oss enligt reglerna annars hamnar vi där.

Sluta linda in barnen i bomull, man kan ge dem kärlek ändå.

//realistisk pappa

Juul...

Läste en bra bok om ämnet skriven av den danske författaren med det fantastiska efternamnet Juul.... Läs den!!!

//Flisan
Wow!

Tack för underhållningen! Kul att läsa alla genomtänkta argument FÖR timeout. Det krävs mycket av oss föräldrar och jag tycker att man kommer långt med vanligt "bonna vett". Använd ditt sunda förnuft. Ibland blir det lite för mycket av alla välmenande och trendiga pedagogiker. Lämna det till förskolan! Det går trender även i barnuppfostran - tänk på det. Vi har nu haft årtionden av alldeles för mycket fri uppfostran. Man skördar det man sår, eller hur var det nu?

Fia

Snälla barn?

Vet inte om jag har haft ovanligt snälla barn eller.... Jag blir lite smått chockad när jag läser om ni som har barn på 18 och 20 månader och använder er av skamvrå/timeout?? Ett barn under två år som knappt kan prata och få fram sina åsikter!! Herregud!!

trebarnsmamma i chock

Uppfostringsmetod från medeltiden

Håller helt och hållet med "trebarnsmamma". Hur vet du att ditt barn förstår varför du sätter honom/henne på skämspallen eller vad det nu är. Ett barn kan bli så argt så att han river ner något i ren frustration eftersom de i den här åldern inte kan hantera sin ilska. Vad är det då du bestraffar? Att barnet blev argt eller att han rev ner något och hur skall han förstå det? Ge medel för att kunna hantera sina känslor. Man får vråla när man är arg! men man får inte slåss. Bekräfta känslor och ge verktyg för att kunna hantera sina känslor vad det än är. Klart att min tvååriga tjej oxå blir arg och kanske slåss. Men jag bekräftar hennes känslor. "Jag ser/förstår att du är arg, men du får inte slåss." Såg ett utav de här hemska super-nannyprogrammen där hon sade till mamman att barnet inte får bli arg. Klart man får det! Och man får hoppa jämfota och skrika och vråla om man inte vet vart man skall göra av sig.

Sally


Läs mer på Forum - Familjeliv - Intressant läsning faktiskt för de som är intresserade av barn såklart.
Och delade åsikter......
Kram så länge.... Nu ska jag ut i solen.


Lite bilder!

2010-02-14 13:03:35/Permalink//Kommentarer (0)
Från mobilen som jag ladda upp på datorn...



Tobbe i lägenheten i Sthlm.



På flygplatsen i väntan på hemgång från Rhodos.



Nyfrissad men inte stylad och duschad....Min älskling....



I Sthlm 2007.



Min älskling utanför vår bungalow i Thailand, Phuket.



Tobbe å jag i Sthlm på uteserveringen vid Tullverket.

Alla ♥ -ns dag!

2010-02-14 12:33:19/Permalink//Kommentarer (0)

Och älsklingen bjöd på frukost på sängen.
Solen skiner och det droppar från taken.
Underbart. Nu ska vi äta cremé fraiche, bacon och pasta. Supergott då man e bakis hungrig.
Sedan ska vi ut i solen. Jag ska nog rida en sväng på min älskade häst.
Vill önska er ALLA en riktigt HAPPY VALLENTINE DAY!







Förbannade folk!

2010-02-14 12:30:25/Permalink//Kommentarer (0)
Som orkar hålla på.
Dessa jävla sms som bara fortsätter.
Det börja med detta;
Att dom först påstods sig skicka fel. Det var typ något i stil med...
"....att personen ville knulla och jag var dålig i sängen och slicka fitta" och en massa annat äckelsnack.
Nåt i den stilen.....Någon som påstods sig heta "Mats".
MMmmm säkert.
Går inte kolla nr (skyddat o de svarar inte då man ringer) men jag tänkte höra med grannen hur jag kan göra en anmälan eftersom han är polis och om det är värt besväret. Vad dom kan göra åt saken.
Sedan har jag fått fler efter det....som detta tex....
"Jaha! Börjar tillomed släckten inse vad du är för loser o fyll kärring! Skärp dig!"
Hahhahahah patetiskt. Det är säkert dårarna som jagat oss i över 3 år, eftersom det är någon som inte kan stava och sms från dom brukar se ut så här. Har ju kvar ett inspelat sjukt jävla beteende från deras sida om att dom ska knulla mig i röven och stönar i luren. Och håller på som en jävla dåre och kallar mig hora mm.
Sedan kom det detta sms igår.....
...."Kul med lördag! Har du sörplat i dig och blive full än? Bra reklam!"
Herrejisses och alla dessa sms kommer från nr 070-372 88 28.
Känner du/någon igen detta nr så säg gärna till så kan jag ringa och fråga om dom har fucking jävla problem med livet eller nåt i den stilen. Så jävla pinsamma männsikor som orkar ÖHT hålla på.
Det är iaf ingen i min omkrets som ens orkar vara så jävla pinsam. Det är mest bara de jag hört av som är i Tobbes före detta kretsar. Vilket jävla liv han måste haft. Fy fan stackarn. Tur han lämnade skiten. Blir så satans arg på dessa bedrövliga männsikor som inte kan låta oss vara ifred.
Trot lr ej men de kommer alltid hålla på. ALLTID ALLTID ALLTID........
Det är ju för fan sinnesjukt.Vi blir så satans äcklad.
FY FAN!

Sliten idag...

2010-02-14 12:14:51/Permalink//Kommentarer (2)
...efter en rolig och mysig kväll hos Johanna och Daniel.
Igår var vi på skotertur igen till Opesjön ovh grilla. Jane körde dock sönder remmen på Yvonnes skoter, men det hör liksom till numer när vi är ute =^D. Snart är det väl vår tur att knäcka remmen?! :Ô


















Släktkväll?

2010-02-12 20:33:09/Permalink//Kommentarer (2)
Ikväll är vi hos lillasyster  Di och hennes sambo o barna. Vi har busat och haft skoj och ätit gott.
Di bjöd på korvstroganoff och ris. Fy farao vad gott med mixpåse =^P. Aldrig provat. Men hädanefter blir det korvstroganoff mix på påse.
Nu tar T sig ett bad och det blir videokväll här och övernattning.
Mysigt att stanna över och vakna med småbarn hoppande runt sängen.
Älskade barn. Önskar jag hade egna. Önskar att jag träffade T som första kärleken i mitt liv. Kanske vi hade haft massor med barn nu? Vem vet. Lr inga alls. Så mkt man vill ändra på i livet om man bara kunde. Men det är iaf vi 2 nu och vi är förälskade trots de år som gått.
Nu ska vi se film....



OS i Vancouver

2010-02-12 08:44:51/Permalink//Kommentarer (0)
Börjar idag...
Programmet ser du nedan.
Vill du kolla hockey med oss så hör av er. Så fixar vi en kväll på O´Learys.
Kram o puss.

http://op.se/stromsund/1.1804976
http://www.sok.se/2.18ea16851076df6362280002977.html




Tradera

2010-02-11 18:38:20/Permalink//Kommentarer (3)
Ojojoj vad jag håller på med Tradera.

Fy farao första gångerna då gjorde jag ju helt jävla galet fel. Hihi förlorade ju runt 1 000 kr på skiten.
Men nu har man lärt sig och försöker tjäna pengar påt.
Men inte lätt inte.
Tänk att min ena mosters man är pensionär och gottar sig på xtra pengar genom försäljning och inköp från Tradera. Helt sjukt. Men han e grymt duktig. Och tjänar skitabra.
Försöker jag med, men skulle behöva en halvtidare som satt dagarna i ända och buda och sålde åt en.
Kanske skulle fixa en sån...=^P

Efter maten ska jag snagga älsklingen, han är så himlans långhårig så han ser ut som en söt tös. Hihi.
Men jag klipper till så är han sexbomb igen. Alltid oavsett hur han ser ut. Folk säger det ständigt till mig. Att jag har så snygg karl. Att han ser ut som 36 och inte 48. Å jag håller med. Han är snygg utav h-lvete. Alltid tyckt från den dagen jag såg honom 1a ggn. Men då var vi bara vänner men det sa verkligen klick för oss båda den kvällen.
Ska ta han till studion någon dag och fota lite mer.
Han är så satans bildskön och underbar att fota. Min gogube. Pöss.
Nu blir det fisk, potatis och remoluadsås. Kramiz till alla bloggare där ute.


 
Min älskling med lite "pipskägg"

Å vet ni jag har tandvärkkkkkkkkk  :^(



Naglar på modelistan!

2010-02-11 08:48:27/Permalink//Kommentarer (0)
Här visar jag upp lite naglar om hur det kan se ut samt vad som är senaste "modet".
Coola bilder och bra jobb.....







Det finns så jävla mkt snygga naglar. Klicka istället på länkarna så kan du kika runt lite själv....

Kristallgrottan
Här ser du en tjej som är sjukt jävla grym på naglar

Bezzy Nails


Sinnesro =^D

2010-02-11 08:31:49/Permalink//Kommentarer (0)
Äntligen så känns livet enklare och det har lugnat ner sig ifrån Södra sverige.
Jobben flyter på men "vi" har det jobbigt med "våra" skulder. Men jobben rasar in för T och mig och vi får hoppas att det kommer ikapp. Just nu skulle jag önska mig miljoner för att betala av alla skulder och sedan få börja om på nytt. Hjälpa de som behöver hjälp (de som är närmast släkt). Men just nu kan ingen förstå att vi måste säga nej till att låna ut, nej nej nej.
Sedan måste en del förstå att våra privata pengar har inte med företagen att göra. Det är spararde pengar från min sida sedan länge tillbaka som inte ska röras annat än till resor och vid absolut absolut akuta fall. Har redan plockat 60 000 till en skuld som T fått från sitt tidigare liv. De pengarna skulle jag en dag vilja kunna kräva tillbaka från den personen som satte T i skuld. Men rättegången är klar och de pengarna är bortkastade på någon som jag absolut inte räknat med att ha i mitt liv. Men så är det och det finns inget att göra.
Jag kämpar på att få in en "snärta" (troligtvis Y) i butiken med utseende, klädsmak, glad, proffisionell som kan det här med serviceyrket ordentligt så M kan koncentrera sig på pappersjobb och jag på naglar.
Skulle tycka att T dotter lr min lillasyster skulle passa för detta för dom är söt. Men det är ju lite problem med T dtr eftersom hon inte vill och bor 70 mil härifrån. Sen lillasyster har ju redan USK jobb så där är det redan "to late".

Jag skulle vilja berätta lite mer om mina underbara syskon.
• A är min lilla storasyster. Det skiljer 1 år, 1 mån och 1 dag mellan oss. Hon är gift och har en son. Hon är SSK och jobbar inom vården i Sthlm. Hennes man är sjukgymnast och säljare av sjukhussängar.
• C är min älskade och enda lillebror som är gift och har en son, vår gudson =^D. De bor i hus på landet och har nu köpt en gård där de har sina hästar, katter mm. Han jobbar som elektriker och hans fru är butikschef på Lindex.
• Sedan har jag min lillasyster D som är sambo och har 2 egna barn. En son och en dtr. Sedan har hon även 2 bonusbarn, en dtr på 15 och en son till på 6. De bor i lght och hon jobbar som personlig assistent och hennes sambo är ft pappaledig. Hennes familj består även av 2 raskatter, Main Coon och 1 skogskatt.
• Sedan är det ju lilla lillasyster E med hennes man och hennes son. Hon är USKa och han kör just nu saneringsbil. De bor just nu i radhus men ska flytta till större. De har även en stor gård i närheten av Åre. Kan inte skriva mkt mer om henne pga sina efterhängsna X. (MMmmm hon med, jepp)
• Sedan har jag även en storasyster på pappis sida. Hon är äldre och jag känner henne knappt. Vi umgicks lite när jag var runt 18 sedan tappade vi kontakten. Hon har iaf en son på 20 bast och hon bor på landet drygt 5 mil härifrån. Hinner nog springa på henne. Vet inte riktigt vad hon gör. ska höra med henne på FB.

Kram nu är det kaffe, hälökaka med makrill och cigg. Pöss å klam så länge.



Trevlig kväll...

2010-02-10 21:37:11/Permalink//Kommentarer (1)
...med trevliga gäster.
Tobbe gjorde lasagne och Emma och Jens kom över med semlor.
Vi drack kaffe, te och åt semla. Smaskens.
Har kikat runt lite på SPA produkter och vice verca.
Ikväll nattar grannens tjej hästarna. Hoppas dom slipper täcken inatt.
Ska ju bli mildare inatt och imorgon igen. Men man vet ju aldrig.
Nu ska vi mysa på övervåningen i sängen. Puss och sov gott.



Klicka på semlan för att få receptet på fettisbullar......
Appråpå annat!
Kolla in den här......hihi =^D

 



Mera naglar.....

2010-02-10 19:13:48/Permalink//Kommentarer (0)
Fler naglar på menyn idag.
Glömmer helt bort att fota naglar numer. Och speciellt före och efter kort. Det är ju det som är intressant för de som bokar. Men jag vill bara mer och mer. Jag vill att fler bokar för designade naglar och inte bara fransk manikyr.
Kanske därför? Jag tycker att alla ser likadana ut.


En kund som valde att ta bort tipparna och köra fransk manikyr på sina egna.


En annan kund som ville ha tippar och gelé samt bling bling.




Och dessa naglar vill jag bara ha.........Vem har gjort dessa?
Hjälp mig hitta den personen så ska hon få fixa mina. Sjukt j-vla snygga.
Kanske ska köpa in USA modellen på mina tippar åxå, så får jag själva böjen. Hmmmmm vad tycker ni?
Så här duktig vill jag åxå bli =^D



Naglar på menyn!

2010-02-10 08:26:57/Permalink//Kommentarer (0)
...tagna från mobilen......



Underhåll på egna naglar. Återkommande kund. Pris: 200 kr




Malin valde gelé och tippar. Pris: 400 kr


Gelé och tippar. Pris: 400 kr



Vilken dag!

2010-02-09 18:56:56/Permalink//Kommentarer (2)
Ojojoj....
Hihi idag har brandinspektionen och Miljö & Hälsa varit i butiken och snokat runt.
Hujedamej vad stressad jag blev.
Men det gick bra (tror jag). Ska träffa Miljö damen nästa vecka och gå igenom planering i lokalen eftersom nagelbiten inte stod bra till med tanke på ventelationen.
Sådant gillar inte jag.

Nu väntar vi bara på Skatteverket. Men där är alla pappren klara och inget fuffens finns på den biten.
Kassa har jag med kassaregister så PUST, så där är vi lugn. Helt laglydigt (kunde man inte tro va?).

Älsklingen har haft feber idag och han mår inte bra. Det är ständiga influenser på byn och det ger aldrig med sig. Vi får väl hålla oss från de små som börjat på skolor och dagis. Men jag struntar i det. Vill ju träffa kidsen oavsett hur dom mår och då får jag ju skylla mig lite själv.

Nu ska vi äta köttebulle och spiralmakaroner. Sedan blir det ner och rykta hästen och ploga gården samt byta tändstift på skotern. Emma och Jens kanske kommer förbi senare. Trevligt mysigt......Klamiz......


Nu snöar de igen =^(

2010-02-09 08:05:05/Permalink//Kommentarer (0)
Men nu vill jag nog inte ha mer snö. Det räcker nu. Vill att det ska vara som det är. Mycket för att täcket till hästen åker av på av på av på. Tycker synd om henne. Det måste ju klia fullständigt under dessa jädrans täcken. 
Igår skulle jag hinna med att rida, men fy farao för alal papper. Tobbe var med för en gångs skull så han får se vad ininordens papper den karln har.
Nu inser han =^)
Idag blir Tobbe i butiken medan jag och moster röjer undan resten så vi får starta om från början.

Sedan vill jag bara påminna er om att min hudvårdskonsult kommer tillbaka efter den 1a succén. Där hon går igenom på djupet olika hudtyper och vad som passar din hud bäst.
Planerad klass i butiken Hobbydesign kl 18-20 i Torvalla Centrum Onsdagen den 17e feb.
Vill du och din väninna vara med så är ni välkommen att anmäla er till mig på [email protected] eller per tfn.
OBS! Detta är helt kostnadsfritt. Fika finns att köpa på plats från 10 kr.


Ett långt inlägg!

2010-02-08 20:43:50/Permalink//Kommentarer (0)
Mina bloggare slutar läser.
Varför?
Jo, därför att jag inte skrivit på länge om mina åsikter och tankar kring barn och vuxna.

Jag vet om en del som bara är ute efter pengar och som skiter totalt i barna överhuvudtaget.
Att läsa om något sådant gör mig så himlans arg.
Hur kan man göra så mot sina egna barn det är mig en gåta.
Att barnen bara "är till besvär" och att det inte finns pengar över till mat, blöjor etc etc.
Bullshit säger jag.
Har man delad vårdnad så SKA det finnas pengar som SKA gå till barnen.
Såsom kläder, mat, blöjor mm.
Hur fan kan man då ta pengarna till andra räkningar, sprit, cigg och låta barnen stå utan det andra när det behövs som mest.
Berätta för mig varför man gör så som förälder?
Fy fan säger jag bara.
Kontakta familjerätten lr någon som har kompetens att hjälpa dig i en sådan situation och se till att ni får hjälp, för barnens skull. Tamefan!
Blir skitförbannad......



Vad är psykisk misshandel?

Psykisk misshandel är återkommande dåligt bemötande i syfte att dominera, kontrollera, kränka, förödmjuka den man utsätter. Psykisk misshandel är skadligt för den utsattas psykiska och fysiska hälsa och skadar självkänslan allvarligt och på lång sikt.  

Psykisk misshandel är en form av psykisk och känslomässig tortyr. Vissa av teknikerna känns igen från tortyrfängelser runt om i världen, t.ex att växla mellan värme och våld, hot att skada den utsattes närmaste, flera timmars förhör med absurda anklagelser, presentera lögner för att manipulera fram vissa svar och "erkännanden", vredesutbrott, nedsättande tillmälen. Det är en form av hjärntvätt och har aldrig någonting med kärlek att göra.
Psykisk misshandel är det första steget till fysisk misshandel. Nästa steg kan bli att slå på föremål eller att de verbala angreppen börjar förekomma inför andra människor innan misshandlaren slutligen attackerar sin partner fysiskt. Den psykiska misshandeln fortgår sedan parallellt med den fysiska misshandeln. Det finns också misshandlare som enbart misshandlar psykiskt.
Psykisk misshandel skadar den utsattes självkänsla och självtillit allvarligt. På sikt kommer den utsatta att tvivla på sitt omdöme och till och med sitt människovärde. Att förlora sitt jag är att bli bestulen på det viktigaste en människa har.
Psykisk misshandel skadar din hälsa allvarligt. Att leva under den stress det innebär att ha en vardag fylld med kränkningar och otrygghet orsakar en hälsofarlig stress. Det kan ge fysiska symtom som högt blodtryck, magsår, huvudvärk, muskelvärk, mag-tarmproblem. Det kan också orsaka psykisk ohälsa som depression, panikångest, sömnrubbingar, ätstörningar och självmordstankar.
Det starka band som ibland skapas mellan parterna i ett misshandelsförhållande är ingen kärlek utan en bindning som beror på känslomässigt beroende. Den utsatta blir alltmer beroende med tiden då hennes självkänsla minskar. 

Misshandeln trappas nästan alltid upp. Misshandlaren förändrar sällan sitt beteende då hon väl börjat misshandla.



Vem är hon?

Den utsatta behöver förstå misshandlarens personlighetsdrag, inte för att försöka ändra på henne(vilket nästan aldrig går) utan för att inse hur skadligt och destruktivt misshandlaren uppför sig och för att förstå att skulden för misshandeln alltid ligger på förövaren.  

→ Hon har ett stort kontrollbehov eftersom hon inte upplever sig ha kontroll över sig själv och sitt eget liv.
→ Hon har behov av att dominera andra för att känna sig stark och betydelsefull.
→ Hon har låg självkänsla och känner sig hotad av att andra lyckas.
→ Hon känner sig osäker och otillräcklig och måste därför trycka ner andra för att känna sig bättre.
→ Hon lägger skulden för sina tillkortakommanden på andra.
→ Hon tycker hennes egna behov är viktigare än andras.
→ Hon är okänslig, kan inte sätta sig in in andras åsikter och klarar inte att känna empati med andra.
→ Hon tycker att Hon alltid har rätt.
→ Hon är otålig, lättirriterad och har kort stubin.
→ Hon har orealistiska, orimliga förväntningar på andra.
→ Perfektionist.
→ Kan vara extremt avståndstagande och kylig då du är i onåd och Hon vill bestraffa eller kontrollera dig.
→ Hon är långsint och förlåter inte.
→ Hon kan ha snabba humörssvängningar.
→ Hon är misstänksam och svartsjuk.
→ Honär arg, spänd och frustrerad.  



Vad menar Hon och vad vill Hon?

Den utsatta brukar ägna massor med tid och energi åt de två frågorna.
Nu får du svar på dem. 

Misshandlaren är inte intresserad av att reda ut sårande missförstånd.
♣ Hon är inte intresserad av att sluta fred. Hon vill inte diskutera "problemet".
♣ Hon bryr sig inte om dina känslor och vill inte höra dig berätta att du är sårad.
♣ Hon är inte alls intresserad av ditt välbefinnande eller att få er relation att fungera.
♣ Hon är inte på din sida.
♣ Även om Hon envist förnekar det så är Hon din motståndare.
♣ Hennes största intresse är att få makt och kontroll över dig.
♣ Hon gör det hon behöver för att känna sig starkare och få dig att känna dig svagare.
♣ Hennes drivkraft är vrede, inte kärlek.

Vet många i min närhet inkl mig själv som råkat ut för detta med psykisk misshandel.
Prata med någon och lämna den som utsätter dig för detta.
Det är mitt råd till dig!





Fullt med jobb.....

2010-02-08 08:10:58/Permalink//Kommentarer (1)

...och jag skulle behöva ha armar som en bläckfisk.

Jag har fått lite bilder från "Mommo" från när vi var i Raftälven 2007 hos henne och pappa.
När vi var ute med båten och fiskade och sedan hemma på gården och grilla framåt morgontimmarna. Så himla härligt.
Saknar Mommo och pappa......


Det här är pappa och Mommo

Brorsan bakar pizza

Pappa å jag

Tobbe å jag på fiske/picknick tur i Raftälven



Nu är vi hemma :^'

2010-02-07 21:21:09/Permalink//Kommentarer (0)
Pust....
Så himlans trött.
Kom nyss hem (20:00) och vi har varit ute ända sedan kl 11 i morse.
Jag, Tobe, Jens och Emma var till Hackås och åt.
Sedan åkte vi över Svartsjöarna hem och Storsjön upp över Torvalla.

Under turen idag har vi bl a fått surtorsk på vår skoter i 2 omgångar och fick torka tändstift eftersom flickan blev sur. Jens skoter fick jordfel + att remmen gick av på sjön (Emma fixa). Å jag lyckades plocka en stolpe på en äng (fråga inte) =^/
Men av all erfarenhet så lyckades vi ju ta oss hem trots allt.
Jag är evigt glad att man åker med riktigt skoterfolk som verkligen kan meka.
Saknade Markus och Yvonne förstås. Det har varit så grymt härligt med alla sol vi fått på oss och underbart skoterföre.
Men vi får åka en annan helg med dom.
Har träningsvärk i underarmar och ben. Ont i nacke, njurarna och knäna. Men det är sånt man får ta när man åker skoter. JAG SKA HA en ny skoter så man kan åka själv och även stå då leden e dålig.
Men inte denna vinter iaf. Trots allt så är det en bra skoter vi har och den går bra.
Vi har ju andra planer först och andra utgifter som vi måste prioritera.
Nu ska vi äta äggmacka och sedan natta hästarna.
Sen blir det lägga sig i sängen och somna framför tvn. Kanske lite hmhm först =^P.



Skoter skoter skoter

2010-02-07 10:13:54/Permalink//Kommentarer (0)
Snart bär det iväg igen på skotertur.
Vill så gärna ha en ny skoter. Vi funderar och funderar. Skotern är ju avbetald nu och kanske man ska byta in den till 2 nyare maskiner? MMmmmmmmm så himlans sugen. 2 nyare maskiner så vi kan åka "offskoter". Skulle vara roligare att ha sina egna maskin och fastnat man så är det inga problem att ta sig loss med dessa nya maskiner. Ååååååhhh vad jag vill ha. Solen skiner och det är -2 grader. Perfekt skoteråkning.
Kom nurå allihopa så vi kommer iväg nån gång.
Vi ses snart alla bloggare.





Att välja!

2010-02-06 22:54:10/Permalink//Kommentarer (1)

Att välja är svårt.
Snälla hjälp mig beställa ny hjälm. Båda är lika bra i ventilation och bra pris.
Vilken tycker ni jag ska välja?
Mitt skoterställ är Halvarssons med svart och neongult i. Och svarta/neongula skor.
Ska köpa nya googles och ny hjälm.
Så vad tycker ni?




Melodifestivalen 2010

2010-02-06 21:31:40/Permalink//Kommentarer (0)
Å kvällens låt och helt klart värdig vinnare är.....
http://svt.se/2.121156/ola?lid=puff_1786722&lpos=lasMer



Längtar....

2010-02-06 18:26:20/Permalink//Kommentarer (0)
...redan till imorgon då vi ska ut ytterligare en sväng med skotrarna.
Vill så gärna köpa mig en ny leksak. Tobbe med. Har kollat runt lite och till nästa år så jädrans.....
Det är mycket man vill ha.....å drömmar får man ha.....=^D


Skoteråkning ♥♥♥♥

2010-02-06 18:10:10/Permalink//Kommentarer (0)

Här kommer lite bilder mm på vår tur idag till Småbodarna.
Se och njut....
Vi blev ett gäng iaf.....=^D
Kram på er



 

Väntar...

2010-02-06 09:58:23/Permalink//Kommentarer (3)
...på att alla skotrar ska dundra in på gården så vi får komma iväg snart.
Längtar till att få åka en sväng och sitta ute och grilla hamburgare.
Ååååååååååhhhhhhh kom nu rå =^-

Tack Sandra, Jimmy, Mita, Mia, Peter och Hanna för igår. Supertrevligt.....





Kan någon,,,

2010-02-05 23:35:20/Permalink//Kommentarer (2)
...kolla ett mobilnr åt mig, snälla?

Hur fan gör man.
Trakasserier på hög nivå.
Jag orkar bara inte längre.
Snälla hjälp oss få slut på detta.......

Go släkta mi....

2010-02-05 21:57:13/Permalink//Kommentarer (0)
Hen sitt je å guben min å je ta meg ett glas vitt.
Jo guben min sitt hen å tit på medan tantan ta seg en jevul.
He e hälit me go släkta mi....Pöss

Idag efter jobbet har vi varit på skridskobanan med Sonny.
Sedan gick vi hem och fortsatte leka med barnen.
Jag och Tobbe har dansat, vi har byggt koja, spelat spel med Andreas och ridit häst.
Sedan vart det kurragömma för hela bunten.
Syrran bjöd senare på god middag och vi blev mätta. =¨p
Vi busade en stund till med barna, men sedan vart de kväller och småttingarna måste bada å sova.

En prommis ner till moster och mina kusiner. Där bjöds det på lite vitt, ost och kex.
Sedan gjorde gulliga Hanna gelé på mina naglar för att fina till lite. Perfekt....
Nu har Hanna och jag ideér igen......hihi...
Just nu sitter Hanna och fixar Mitas naglar, Peter googlar, Tobbe sitter och tittar på (ikväll är han nykter o kör gumman sin) och jag bloggar.
Vi har de så mysigt.
Vi skrattar och myser. Önskar bara att en enda tjej till vore här.
Saknar henne fast jag inte känner henne.
Så jävla konstigt. Men det är så när man älskar ungdomar, barn och smågalna tjejer.
Jag har alltid varit snäll mot allt och alla, men som sagt det finns gränser på vad man får säga och göra mot andra.

Imorgon ska vi på skotertur med ett stort gäng som vi känner.
Ska bli så skönt att få åka en sväng. Vill ju helst åka till fjälls. Det vore nåt.

Men påsken är snart här å då fer man till fjells.....
Ska höra med pappa om han vill följa med till påsk.
Han som kan allt om skoteråkning och bra fiske vintertid.
Min älskade pappa.


ja å brosan mi.....Saknar honom så mycké




Morrn Morrn....

2010-02-05 08:26:37/Permalink//Kommentarer (2)

Äntligen fredag och jag ska till frissan idag.
Så skönt att få sig egen tid som jag lovat mig själv detta år.
Att få rå om sig själv och må gott.
Året började ju inte så bra med tanke på mina kommentarer.
Men nu har T pratat med vissa och jag hoppas dom slutar.
Men man slutar ju aldrig förvåna sig vad som händer härnäst......

Ikväll ska vi till systeryster och leka med syskonbarnen och titta på film.
Mysa och äta gott.
Sedan i helgen ska jag ut med nästa systeryster och hennes familj på skotertur.
Vi blir dock ett stort gäng med både barn och vuxna som åker iväg.
Det ska ju bli mer snö, plusgrader och mycket sol. Yippie.

Igår hörde jag på nyheterna att det knoppade sig i Stockholm. Redan? Åhhhhh detta kan göra att jag längtar tillbaka till storstan. Våren och havet så tätt intill. Men det är ju klart vi har ju havet i Sundsvall och dit är det ju bara 18 mil. Näe nya ska jag slänga i mig frukost och åka till min frissa i Torvalla Gallerian.
Pöss å klam.....

Jag och min hudvårdskonsult.....



Dessa skor vill jag ha.....



Sminkkurs!

2010-02-04 21:39:25/Permalink//Kommentarer (1)
Men trots jobbig dag tog jag mig tiden till lite sminkkurs med en väninna till mig och min lillasyster.
Skönt att pyssla om sig lite.
Fler klasser med min hudvårdskonsult kommer inom kort. Nästa klass är den 18e februari kl 18-20 i butiken.
Titta efter kommande reklam på min hemsida eller Torvallaguiden.se.
Trots att jag är himla trött så blev resultat följande;







Min älskade lillasyster som har jordens coolaste gröna ögon.




Jobbig dag!

2010-02-04 21:33:11/Permalink//Kommentarer (1)
Idag har det varit en jobbig dag.

Jag vill tacka för de vänner som alltid ställer upp och hjälper mig i min butik när det verkligen behövs.
Tack S min hjärtevän som hjälpte mig idag trots sin trötthet.....
Och även min älskling då han behöver er hjälp.
TACK TACK TACK TACK till er alla.....som hjälper oss igenom det mesta.
Ni är så underbara. Ni är de bästa vänner alltid.

Det har varit jobbigt idag då jag varit ensam (M ledig dag) och måste fixa till revisorn, märka kläder nya som gamla.
Kunder som handlar och foton som ska skrivas ut för kunder som kommer och skannar bilder hos mig. =^G. Puuuhhhhhhh.......Men det går om viljan finns där.

Idag har T haft ett tråkigt samtal och det gör så ont i mig.
Jag ska försöka skaffa en ny blogg med alla mina inlägg och med samma tema osv, men det går inte bara byta sådär till nytt namn (har frågat).
Men jag ska kämpa för att slippa dessa kommentarer från personer som inte förstår att det inte handlar om dom hela tiden.
Jag lovar mina sanna bloggare och vänner att jag ska inte ge mig.
Det här är MIN BLOGG och här har vi den gemenskapen som vi inte annars får.
För oss som varit drabbade av olika situationer i både vuxen ålder och som barn.
Om allt elakt som händer därute i vida världen.
Som VI måste kämpa för. Tillsammans för att få ett stopp på våldet!!!!!

Säger bara; Mobilisering mot droger......

Att jag skriver om barn, misshandel, våld, trakasserier, mina känslor och tankar om mitt liv kan väcka många frågor. Söker jag medlidande, vill jag vara martyr, vill jag att Ni skall tycka jag är duktig?
För mig är det ett rätt enkelt ställningstagande.
Jag skriver och berättar för att så ett frö hos nån, prata om det som hänt, är du anhörig till nåt som hänt, eller till Er som känner nån som varit med om liknande fall.
Jag tror att nåt av det jag berättar om kan komma till användnig.

Jag har sett tydliga tecken på en hel del kommetarer, om de som verkligen tar åt sig och de ger sig på mig som inte ens har med deras liv att göra.
Sådant vill jag dela med mig med andra.
Hur gör du för att glömma det onda?
Hur gör du för att bara blunda för det onda?
Hur gör du för att gå vidare och ständigt vara trakasserad/hatad och någon som vill att man ska dö.

När man aldrig levt ett sådant liv på 39 år? Hur fan bär man sig åt?
Det gör ont och jag delar med mig på min blogg av detta för att jag mår bra av det.
Jag vill dela detta med fler som levt på liknande sätt i någon del av ditt/ert liv.
Med galna X och deras ungar......



Jag skriver....

2010-02-04 13:42:14/Permalink//Kommentarer (3)
...om mitt liv och andras liv.
Och det ska fan ni skita i.

Men ni tror hela tiden att det handlar om er.
Vad fan tar ni åt er för.
Tar ni åt er så är det ju klockrent att ni gjort för fel.
Vaddå?
Känner ni er träffade?
Skit i vad jag skriver om. Det är min blogg och inte eran.
Skaffa en egen blogg som Tobes X gjorde.
Där hon har skrivit skit om mig, han och flera andra.
Det kan ju ni roa er med.
Ni e ju för fan knäpp ju.

Det är det här som är så pinsamt, att ni inte kan acceptera det Tobbe skriver till er.
Ni tror alltid att det är jag som är boven i det hela.
Men ni har aldrig lyssnat på vad T vill med sitt liv och ni lyssnar ff inte på honom.
Det är ni som måste söka hjälp och inse vad han vill med sitt liv.
Ni må ha känt honom i praltiskt taget hela tiden. Men ni har aldrig vetat vad han velat med sitt liv.
Och nu räcker det från er sida....
//B


Debatt på tv

2010-02-04 08:24:25/Permalink//Kommentarer (3)
Igår var det debatt på tv igen.
Det berättas mer och mer om pappor som inte kan älska sina barn.
Tyvärr somnade jag mitt i allt.
Jag vet att han som var med hette något med Pelle och var författare och hade skrivit en bok.
Något om det han läste....
"Jag älskar dig pappa. Men vad skulle pappa säga tillbaka? När han inte älskade sitt barn."
Den boken vill jag gärna läsa.


Googlade och hittade honom som "den ofrivillige pappan"

Pelle Filipsson har kommit ut med en bok: Den vackraste gåvan

Citat: »Du förtjänade allt i hela världen, men jag kunde inte älska dig. Och det är så tungt att säga det.«

Pelle Filipsson är ofrivillig pappa. En av tusentals i Sverige. Walter blev till mot Pelles vilja. Kärleken till barnet, den som alla sa skulle börja växa så småningom, den infann sig aldrig. Mamman skänkte sin vackraste gåva till barnet. Pappan fick sitt liv förstört.
När kvinnan sätter sin barnlängtan över mannens vilja, har hon då gått för långt?



nu fan räker det

2010-02-03 23:35:49/Permalink//Kommentarer (2)
jag blir så jä tröt på er där nere. je fan i och trakaserra min älskade bibbi, varför gå in på hennes blog när ni hatar oss. vi är ett lykligt par där man älskar varandra. har alldrig varit så kär, får kärlek ömhet,omtänksamhet,glädje i livet. jag har fåt livet tillbaka,med en under bar släkt såm ställer upp i alla väder.lämmna åss ifred det är ju pinsamnt hur man kan beter så jä låkt,blir så jä förbannad. sluta trakasera åss.    je fan i och trakasera min bibbi. jag blir jääääääääää förbannad..........  jag som skrev heter torbjörn

Debatt & Sanning!

2010-02-03 22:51:39/Permalink//Kommentarer (2)

♦ En dag kommer flickan att förstå att hon aldrig blev lämnad av sin pappa, att hans pappa älskade henne av hela sitt hjärta och inget hellre ville än ta hand om henne och skydda henne från de galna människor som förvandlat hela hennes liv till en mardröm av lögner och svek.

Så himla hemskt. Stackars barn...Här ser vi bevis på fler pappor som mist sitt barn pga lögner av sina mödrar.
Ett brev till sin son som han en dag ska kunna läsa utan att modern är med......

Tillbakadragande av begäran om gemensam vårdnad

Härmed drar jag, C, tillbaka min begäran om gemensam vårdnad om min son Adam xxxxxx-xxxx. Det är med sorg i hjärtat jag gör det, men jag ser i nuläget ingen annan utväg – om jag går vidare kommer både jag, min fru och Adam att gå under.


En dag kommer dock Adam att vilja veta varför hans pappa inte kämpade för honom – mot mammans vanföreställningar och mot myndigheternas ovilja/oförmåga att se vem den verkliga förövaren i den här sorgliga vårdnadstvisten är. Därför vill jag förklara exakt varför jag ger upp kampen om min son.


När jag först falskanklagades för att ha våldtagit min älskade son var jag övertygad om att sanningen snart skulle komma fram. Sanningen måste segra, sanningen skulle få mig fri. Men när jag dömdes till sex års fängelse av tingsrätten tappade jag tron på både rättvisan och livet. Slumpen gjorde att jag överlevde och tack vare en duktig advokat fick jag så småningom upprättelse och ett fullständigt frikännande.


Trodde jag. För trots att jag frikänts av Svea hovrätt har min sons mamma och en grupp fanatiker kring henne fortsatt hävda att Adam blivit våldtagen av mig. Att jag hängs ut som värsta sortens pedofil i Expressen må vara hänt, men att Adam tvingas utstå polisförhör där han förmåtts tala om sexuella övergrepp han aldrig varit med om och skickats i långvarig terapi för att komma tillrätta med ett trauma han aldrig utsatts för, är oförsvarligt. Hur dessa myndigheternas och mammans övergrepp kommer att påverka hans personlighet, hans självbild och hans tilltro till vuxenvärlden vågar jag knappt tänka på.


För att hjälpa Adam att hitta rätt i den härva han ofrivilligt dragits in i, för att hjälpa honom att hitta sanningen och våga tro på den, önskade jag gemensam vårdnad. Jag är fortfarande övertygad om att detta egentligen hade varit Adams bästa. Men efter ett antal möten med familjerätten har jag insett att det inte går. Situationen är alldeles för förgiftad och så länge mamman och myndigheterna vägrar inse att jag aldrig begått några sexuella övergrepp mot min son, kommer eventuell kontakt mellan honom och mig att lägga ännu mer sten på den börda han redan bär.

Genom att dra tillbaka min begäran om gemensam vårdnad hoppas jag att Adam kan få lite lugn och ro och slipper leva i skräck för den monsterpappa han lurats att tro att jag är. Jag anklagar er alla för att ha förstört en fantastiskt fin relation mellan far och son – en illgärning jag aldrig kommer att förlåta er för.


En dag kommer Adam att vara vuxen, en dag kommer han att ställa frågor om vad som hände och om varför hans pappa ”svek honom”. Den dagen hoppas jag att det här brevet kan bidra till hans jakt på sanningen. Jag ger upp, inte för att jag är feg och inte orkar längre, utan för att Adam ska få lugn och ro och för att jag inte längre hyser något hopp om att kunna hjälpa honom i den förfärliga situation som uppstått.




Halloumi.....

2010-02-03 20:57:36/Permalink//Kommentarer (0)


...är så himlans gott. Och direkt så längtar jag till maj då vi åker till Rhodos. =^ß 
Jag vill bara tacka för din hjälp idag moster Mita, det är guld värd när det funkar utan "hjärnsläpp" =^D.
Tillsammans ska vi skapa en butik med allt och lite till.
Allt fixar sig, men du måste vara rädd om dig mer kära moster.
Nu är det godis, chips, dricka samt tobak på gång till butiken.....

Just nu sitter vi och sucktar på Halloumi från Grekland och de e så j-vla gott.
Man steker det i pannan och vips så ere klart.
Men godast är det på sommaren då man lägger det på grillen. MUMS....
Vi ska äta spagetti och korv med cremé fraiche, champinjoner och lök ikväll.
Pasta e alltid gott.....

Ikväll har T varit i butiken och fixat till förrådet. Det ser ut som en liten snickarbua...hihi han e så påhittig.
Det blev skitabra och nu har han mer plats för alla sina verktyg.


(Tobe har byggt hundgård åt en kund)

Nu är vi hemma oh ska äta, natta hästarna vid 22 och sedan ska det sovas, för ikväll e jag himla trött.

Kisseriet och törsten knallar på. Magen och tittsen växer men jag kanske helt enkelt börjar bli tjock =^C.
Vi får se vad det blir....
Mest spännande men törs inte kolla upp ännu.
Man blir alltid lika ledsen då det är falskt alarm.


Jorusåatt.....



Snön föll.....

2010-02-03 08:40:16/Permalink//Kommentarer (0)

...precis som idag...

Jag kommer ihåg min tid i Stockholm och då jag såg Jöback live. Den här låten är så himla gripande. Jag kommer ihåg då jag var på hans liveshow och tårarna bara föll när jag hörde denna låt. Jag vill bara säga att den tillägnar så många nära och kära jag känner och känt. Tack Jöback för att du bara é så jädrans bäst. 



Att älskas utav dig är det vackraste för mig T......



Den här låten lyssnade/lyssnar jag och T väldigt mycket på. Vi grät och kramades om vartannat. Den var så rätt för oss båda. Vi var så olyckliga i våra förhållanden.
Vi behövde verkligen varandra efter alla tråkigheter vi varit ute för.
Lyssna bara på texten. Det är min och T bröllopssång och kommer följa oss ända in i graven.
Den bevisar hur mycket vi är förälskade i varandra och hur glad vi är att vi träffades trots alla år som vi missat tillsammans.
Kunde man så skulle jag spola tillbaka en hel del i mitt liv och leva det annorlunda om jag visste vad som skulle hända i nuet.


♥ Kärleken ♥

2010-02-02 22:53:00/Permalink//Kommentarer (0)

♥ En sak är säker, kärleken lämnar ingen oberörd. Kärleken skiljer sig också beroende på om den är besvarad. Är du lyckligt kär känner du dig oövervinnerlig, är du däremot olyckligt kär kan det kännas som om hela världen rasar samman.
♥ Många tycker att kärlek är först när man känner varandra väl och accepterar varandras bra och dåliga sidor medan andra tror på kärlek vid första ögonkastet. Vad som är kärlek eller inte kan bara du själv avgöra. Kärleken är individuell och ingen har rätt att säga att det ska vara på det ena eller andra sättet.
♥ Det kanske räcker att vara kär på avstånd, men ofta vill man att den andra personen ska vara en del av ens liv. Man vill helt enkelt vara tillsammans med den man är kär i. 
♥ Det är inte enkelt att leva tillsammans med en annan människa. Att dela livets glädjeämnen tillsammans är roligt, men när svårigheter och vardagstristess tränger sig på blir situationen inte lika enkel. Ofta tittar vi på andra par i vår omgivning och tycker att de verkar ha ett perfekt liv, men de flesta par går igenom svåra perioder någon gång i sitt liv.


 

 


Undrar....

2010-02-02 22:18:29/Permalink//Kommentarer (1)
...det känns som jag sjunkit lika lågt som dom nu.
Svarat på kommentarerna de skrivet.
Men jag vill bara slippa dessa personer som är efter oss hela tiden.
Vill kunna försvara mig och T för alla lögner som sprids.=^(

Man blir verkligen ledsen för att folk ska ha så mkt hat inom sig.
Jag vet att därute finns så många fler som drabbats. Fruar, män och andra barn.
Det är så tabu om allt nuförtiden.
Man får inte skriva av sig utan att folk tror att man skriver om dom hela tiden.

Det gör så ont i att se T mista sin enda dotter pga en massa lögner.
Men vad ska han göra?
Jag har pratat med min kontakt igen.
Men han säger bara; - Skit i dom! Bry er inte om dom. Svara inte när de ringer eller kommenterar.
Det är de som mår dåligt och behöver hjälp. Det är deras sätt att få styrka av att jaga er tills ni reagerar.
Vilket ni båda gör. De är ni som är i nuet. Dottern är vuxen nog att klara sig själv.

Finns inge mer hopp....
Tycker synd om de båda som drabbats....Och alla tycker det är mitt fel.
Jag har aldrig haft en ovän tills dessa männsikor hamnade på tapeten i mitt liv.
Vill inte ha dessa människor i mitt liv. De är elaka mot allt och alla.
Jag begriper inte mig på sånt.

Vi måste gå vidare. Jag hoppas vi slipper fler kommentarer om detta mer.
Nu går livet vidare igen och vi lever för varandra och vår framtid.
Med eller utan T´s dotter. Tyvärr.......






Spärrning av IP-adress...

2010-02-02 18:35:50/Permalink//Kommentarer (0)
Nu har jag äntligen fått hjälp på hur man spärrar en IP adress på min blogg.
(Hör av dig om du åxå behöver hjälp)
Så nu jävlar kan dom inte skicka mer hit iaf.
Blir så satans trött på dessa personer.
Men det ska få ett stopp till slut.

Jag kommer uppdatera lite mer om hur det går för oss.
För nu blir det säkert terror på telefon igen.
Vi får vänta och bara hoppas på att vi får ett stopp.

Ha det gott alla nära och kära.
Tack lillasyster för all hjälp idag.
Och tack andra lillasyster för att jag fick träffa ungrna. 
Jag är så evigt tacksam. Pöss



Helt rätt....

2010-02-02 10:08:19/Permalink//Kommentarer (0)
Jag fick en kommentar och den är så jävla helt rätt så jag vill krama personen.
Att uttala sig skriftligt när man är upprörd är inte det lättaste.
Men jag hoppas att de flesta förstår oss iaf.
Jag ska försöka bättra mig, men huvudsaken är iaf att jag vet vad jag skriver och hoppas på att de som läser kan tolka en del ordfel rätt.
Jag ska försöka bättra mig.
Tack snälla för tipset.
Nu måste jag arbeta......
Kramiz

Våra inlägg....

2010-02-02 08:20:07/Permalink//Kommentarer (3)

Jag måste bara få säga; att visst vi ältar.
Men vad tycker ni vi ska göra?
Vi måste få försvara oss i alla dessa elaka kommentarer och berätta sanningen.
Varför tror alla att det är pappan som gör fel jämt?
Mödrar är fanimej inte bättre, om inte värre.
Det är de man tydligen ska tycka synd om i alla lägen.
Näe fy fan, där kan jag inte hålla med alls.
Det är oftast de som klämmer barna emellan och sprider lögner.
Det finns så mycket pappor som lider pga deras X och X förhållanden om hur de blivit behandlade psykiskt och fysiskt. Bara det att när det gäller en man så tystas det ner mer.
Men varför?
Rätt ska fan vara rätt.
Varför inte straffa dessa kvinnor som håller på år in och år utav förföljelser?
Varför straffas inte de?
Vilket jävla samhälle.
Män borde anmäla liknande fall oftare.
Man borde sätta allt på tapeten att kvinnfolk inte alltid är bäst.
Att det är de man ska tycka synd om ialla lägen. Jag blir så trött.
Stå på er män. Ni har också rätt att anmäla kvinnan för brott.

Få igång en debatt för er män.
Tro på er själva. Låt inte kvinnan trycka ner er.
Ni är värd bättre.
Lämna henne och rannsaka dig själv.
Även om det är komplicerat så gör det du anser viktigast för dig själv utan att blanda in barnen så de blir lidandes.
Detta gäller för er alla. Både män och kvinnor.
Det är mitt råd.


 


Tack snälla......

2010-02-01 23:03:02/Permalink//Kommentarer (2)

...för era kommentarer.
Tack för att Ni finns. 
Ni ska veta att det värmer i både mig och T.

T har aldrig lämnat sitt barn ute på gatan som de påstår hela tiden.
Han slutade bara betala hennes räkningar (hyra, el, mobil, internet, tv etc i 6 månaders tid och på kuppen lämnade 2 ostädade sönderslagna lägenheter som gick på över 4 000 kr/st som kom som krav efter det att hon flyttat ut - lägenheten stod på T - så han tvingades betala för detta såklart utan förvarning). 
Gör man så till sin egen far? 
(det tycker iaf inte jag, hur besviken jag än är skulle jag aldrig falla mig in och sätta NÅGON på pottan på det viset).

Han tyckte att hon kunde gott och väl själv betala för sig själv, då hon lovat länge och väl att skaffa sig ett jobb och valet att flytta hemifrån.
T hade/har helt enkelt inte råd att försörja henne längre då hon inte bor hemma.

Det värmer i mig och T och vi är evigt tacksamma för alla goda kommentarer vi får från de som verkar förstå vår sits.
Vi eller T rättare sagt vill inget mer än ha kontakt med sin dotter men det går inte om det ska tjatas om pengar hela tiden och alla brister han gjort och hur dålig han är som far.
Sådant gör ont i ens hjärta. Men det verkar inte vissa förstå.
Då väljer han att bryta kontakten och det förstår jag.

Han valde att lämna sin hustru som han inte älskat på flera år.
Varför ska han tvingas stanna?
För att Xet tycker så?
Hans dotter var 20 år och ville åxå flytta hemifrån "skiten som det hette då".
Vilket dom båda gjorde.
Flyttade.

T hjälpte till i över 6 mån samt betala rester och skulder på räkningar, el, husets lån i över 1 år innan han blev avskriven från allt (Xet vägrade ju såklart skriva på skilsmässan, därav den långa tiden innan bodelningen).
Trots att han flyttade ut och Xet bodde kvar utan att betala ett endaste dugg.
Har papper och kvitton på allt.
Idag är det uppe i 4 60 MM pärmar, 7 mobiler och en bunt brev med trakasserier och hot etc etc.
Allt finns dokumenterat och det är sorgligt, men det finns kvar.
För det kommer aldrig ta slut. Så länge vi alla lever.

Och det kommer han få ångra år ut och år in.
Han kommer bli förföljd resten av livet av dessa männsikor och skulder.
Och en dotter dom inte vill träffa honom. (skyller hela tiden på tvärtom, men men)
Detta kommer alltid pågå tills de en dag ser en annan syn på livet.

Vi orkar inte år på år anmäla dessa männsikor.
Till slut så blir det som i en hemsk skräckfilm eller en bok.
Man orkar inte se fortsättning följer......
För allt e så tragiskt.
Det är trots allt alltid barnen som far illa i dessa konflikter i en separation. Alltid......
Det är det som gör ondast i en.

Men vissa fattar inte det.
Det gör ont i en.......och ondast gör det i T som mist sin dotter för en massa lögner.
Jag vill även tillägga att det är synd om dottern att hon skulle bli inblandad ifrån början.
Då var vi alla 3 vänner och pratade nästan varje dag. Då var tjejen en glad tjej.
Jag hoppas allt ändrar sig tids nog.......men inte så länge jag finns med i bilden enligt henne själv.
Då får hon nog vänta tills den dagen jag dör......
Tack snälla för att Ni finns.
Kram och sov så gott......

En låt tillägnad min älskling.....