Vilken dag :oD

2013-01-31 18:26:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Idag har det varit helt veck tycker jag. Jag blev helt veck på mina mediciner o jag sov till 10:54 i morse. Blev helt veck igår kväll starx efter jag tagit min medicin. Jaha är det åsåhär det ska vara? Har aldrig ätit medicin såhär men äter Citalopram dagligen 30 mg för depression/nedstämdhet som det heter så fint. Det har ag gjort den 2007, då jag fick mkt skit från en familj osm ville mig illa. Efter det får jag fortsätta äta dessa piller dagligen. Men så måste det få bli. Huvudsaken jag kan leva o må bra. Har du själv ätit mediciner? Iså fall vad och varför?
 
Jag äter dessa from igår Mirtazapin 
 
Och innan hade jag Citalopram 
 
Jag ha riaf jobbat lite idag hemifrån......Jag har byggt upp min webbshop igen o ska börja med min loppis igen fast från webben istället o homepartyn. Kika gärna in och säg vad du tycker. Mkt kvar ska ni veta. Alla kläder och skor som ska läggas till.......hundratals hästgrejer finns det med....suck om jag var en bläckfisk ändå.....
Bibbi Loppis heter sidan. Välkommen in!
 
 

Ny leverans

2013-01-30 16:25:00/Permalink/Kläder & Mode/Kommentarer (0)
Idag fick jag en ny leverans med läppstift o penselsetet. Sak bli skoj att få prova sminka mina kunder framöver, men lite lruigt är det nog då jagsjälv aldrig sminkar mig me rän mascara o foundation :o/
 
Jag önskar jag hade en ung tjej att få öva på. Jag har ju syrrans lilla dotter men hon är bara 4 år o där går nog gränsen med smink :o(
 
Jag saknar även fotograferingen men har en hel mapp fulla med kommande kunder som köar för att få komma som modell. Men när? Hur ska jag orkar? Och när, var, hur? Har ingen motivation alls just nu.Vill så gärna men kroppen säger NEJ vila, NEJ ta det lugnt, NEJ ta det sen. Men närdå sen?
 
Jag vill komma igång o jobba o det tär på mig att inte må bra. Piss också för dessa personer som tryckt ner mig så illa så jag mår såhär.
 
 
Från Amazon och läppstiften kostade drygt 69:- för 7 st. Penselsetet kostade drygt 47,50 kr. Paletten jag kötpte häromdan var en enkel o inte en dubbel som jag skrev, och den kostade 74:-
 
 
 
 
 

Återbesök hos doktorn

2013-01-30 11:56:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Nu har jag varit hos dr och fått medicin, samtal hos 2 psykologer o ett strängt nej att umgås med folk  som tar energi från mig.
Nu ska jag iaf få hjälp och hoppas att det vänder....Ska på återbesök den 11 feb igen <3
Vill vara glad o positiv igen som jag alltid varit.
Tack till er alla som stöttat mig. Älskar er så enromt mkt.
 
Igår var jag iaf duktig o tog tag i allt plock hemma trots att det tog ett tag att komma igång. Jag är enromt glad över att jag ens orkade. Jag gjorde även min naglar som jag bröt sönder under tiden jag bäddade sängen. Men nu är de rosa igen and I love it.
 
Jag fick även betalt från min förra hyresgäst de pengar hon var skyldig mig för en faktura, så det var åxå skönt. Nu återstår bara nycklarna till lokalen. Egentligen är människan skyldig mig så mkt mer men komemr bjuda på det då jag inte orkar bråka mer. Hon har iaf en slutfaktura som måste betalas för Boka Direkt. Så hoppas det inte blir bråk om den med :(
 
Före
Efter (lite skakig så otanför blire alltid) :-)
 

Saknaden efter mina djur.

2013-01-29 09:39:22/Permalink/Djuren/Kommentarer (0)
Jag måste bara berätta att saknaden efter min tik Kajsa och min häst Lucky är enormt stor o jag gråter ofta när det gäller mina djur. Den dagen mina två pojkar dör kommer jag nog aldrig skaffa ett djur igen. Jag tänker mkt o vill alla så väl, men det tär då jag hela tiden går o oroar mig för allt o alla.
Älskar min familj o mina djur <3<3<3
 
Coffee
Coffee o Pripps
Pripps
 

Handlat.....

2013-01-29 09:33:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (3)
Nu har iaf paketen från Amazon kommit och jag älskar att shoppa hej vilt. Alltid gillat det o det får mig att må bra. Jag har köpt en ögonpalett och penslar till så jag kan köra igång med makeup på salongen.
 
Sen har jag köpt in fler stickers. Korsett, Zip och Notes. Kommer bli så skoj att få dekorera naglar igen. Saknar mitt jobb och alla kunderna enromt mkt o längtar till jag får jobba igen.
 
 
  
 
 

Doktorn....

2013-01-29 09:30:54/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Imorrn ska jag till dr o prata om min diagnos. Utbrändhet o depression. Det är inte första ggn, men denna ggn känns det som jag aldrig kommer bli bra igen. Jag orkar ingenting.
 
Igår skulle jag göra mat till maken då han kom hem. Jag tokgrät för att jag misslyckades med makaronerna. Jag grät o grät o Tobbe trodde inte det var sant. Att gråta är skönt efteråt men ack så jobbigt det är att må så här. Man känner sig så värdelös o misslyckad i allt.
 
Varför har man gått med på att bli nertryckt? Jag som alltid varit en stark person. Men den här ggn lyckas dom. Alla dessa elaka ord o hur dom betett sig emot mig har gjort mig så illa. Varför vill man en person så illa?
 
Det jag gjort den senaste tiden är att hjälpa 2 personer med att komma igång me deras företag. Att starta ett eget företag är inte lätt i denna lilla stad. En person har gått hemma så länge o varit sjukskriven så jag ville som god vän hjälpa henne med att komma igång o jobba. Hon älskar att jobba med naglar men slutresultatet var inte det bästa. Man måste berätta för henne då det tar på mina kunder och ryktet sprids då hon sitter i min lokal. Jag har idag bett henne flytta då det inte går att ha henne där då hon inte kan göra ett bra jobb. Jag måste i första hadn tänka på mig o företaget. I denna lilla stad går rykten snabbt. Jag har idag förlorat massor med kunder pga denna människa och det är inte okey. Idag bråkar hon om att inte lämna nycklar åter o vägrar betala en faktura som hon är skyldig mig. Varför ska det vara så svårt?
 
Sen önskar människorna att jag får skylla mig själv att jag mår så dåligt då de tycker jag varit en orättvis, mobbande person som kastat skit på andra. Jag har aldrig varit elak på de sättet. Jag är åxå människa o har känslor. Men jag måste sätta ett stopp då företaget och jag får lida. Sen får de säga vad de vill.Men mitt liv o mitt företag går före bitterhet. Nu har dom ingen att luta sig emot längre o det sticker i andras ögon. Jag bjöd på kunder men inte ens ett tack eller nåt. Utan jag är bara dum som kritiserar. Det är inte okey.
 
Att sedan lova att börja en utbildning, ha låga priser och att jag skulle lära upp. Det var tanken då denna personen börja hos mig. Men sen ändra människan sin version o det blev pannkaka av allt. Att göra falsk marknadsföring i mina lokaler är int eokey. Och att dessutom ta mer betalt än lovat är inte heller okey. Materailet ska sitta i över 4-6 v men hennes kunder har haft sina naglar i max 1 v o det är int eheller okey. Jag har fått gjort om jobbet flera ggr o suttit i gratis timmar för att vara snäll. Den här personen har kostat mig massor med timmar o arbete. Tid ÄR pengar. Så är dte bara o jag tänker inte jobba gratis för någon. Aldrig.
 
Idag önskar jag att jag fick ro i kroppen o att dessa männsikor gör rätt för sig så jag kan få ro o jobba vidare. Att skaffa nya vänner känns inte okey just nu då jag int elitar på en enda en. Jag saknar mina vänenr i Sthlm o min syrra som bor därnere. De är de bästa vänner man har.
 
Nu kommer jag ihåg varför jag lämnade Östersund 1994. Det avr all dess avundsjuka o skitsnacket som går runt bland alla. Kanske ska flytta till en helt ny stad? Tanken finns där......

Jag mår så...

2013-01-28 13:19:27/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
...jävla dåligt av att ens behöva lägga energi på dessa personer mer. Vad fan kan man inte betala sina räkningar för o göra rätt för sig? Varför ska man hålla på ett par nycklar till en lokal man inte har att göra i längre. Man har tömt sitt och gjort klart. Gör för fan rätt i från dig o skaffa ett eget liv. Jag vill bara bli kvitt skiten så fort som möjligt så JAG kan gå vidare. Varför ska jag vara snäll mot dom? Aldrig i hela mitt liv. Jag vill bara bort med dessa jävla bittra människor o leva i lugn o ro. Komemr fan själv att gå å va bitter så länge dessa personer finns kvar på denna planet. Usch bort bort bort.......
Sen ska jag tycka synd om människan? Va fan då för? Jag har åxå mått dåligt men inte fan har jag fått någon lycka av dom inte, näe nu jävlar får det räcka med att vara go o glad o bara ge ge och ge....
 

Ändra på sig...

2013-01-28 09:20:02/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
....Tycker det är så roligt att se att en del kan faktiskt ändra på sig själva.
 
Jag har fått mkt kritik senaste tiden av en del personer som gjort mig illa genom åren. Att JAG ska ändra på mig. Hurdå? Vad ska jag ändra på har jag frågat? Inget svar. Nä just det. Nu har jag ändrat på mig....
 
Ja jag har det. Jag har lärt mig att säga NEJ till folk som bara utnyttjar mig. Jajamen. Jag tog bort onödiga personer som bara tror att dom kan leva på mig, utnyttja mig och sedan tro att jag ska göra allt jobb o bjuda på mig själv. Näää det är faktiskt SLUT på det från både min o makens sida.
 
Ja vi såg ju direkt vad som hände. Nu snackas det skit om både mig o honom på FB framförallt. Men skite ri den där jävla FB just nu. Ska bara vara där genom företaget, inget annat ska få bero mig.
 
Det tragiska är att jag alltid tar åt mig så enormt mkt. Jag vill så gärna ställa upp o hjälpa folk, allt o alla. Jag hjälpder dom med att försöka komma igång o jobba då de varit sjukskrivna länge och varit pank. Jag har hjälpt till att få igång ett företag. Men vad är tacken? Den senaste personen som hyrde hos mig tvingades jag säga upp då jag bara fick klagomål från kunderna. Vad ska jag göra? Jag har sagt till i omgångar men det hjälper inte. Jag tig beslutet att vara själv då jag inte orkar göra om jobbet som denne person gjort fel. Hur mkt ska JAG bjuda på mig själv anses det? Hur mkt ska JAG jobba gratis. Sen har personen mage att säg att de vill ha tillbaka 545 kr för ett presentkort. Tänk om jag skulle debitera alla naglar jag tvingats göra om gratis efter hennes kunder. Det funkar ju inte. Nu vill kunderna även lämna tillbaka presentkorten de köpte innan jul. De villinte gå till denne människan. Hur ska jag göra? De vill själva inte kontakta personen som sålt presentkorten. Vad ska jag göra?
 
Så skönt med en blogg så man kan skriva av sig. Har mkt att ta igen nu när jag blivit utbränd.
Jag ska sova, vila o ta mig igenom allt skit som varit. Sakta men säkert kommer jag igen. Tillsammans med min man är vi starka och jag är glad att jag har honom. Men så van att sköta mig själv. Åh jag kommer tillbaka jag lovar.

Barnen...

2013-01-24 11:49:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (3)
...är mitt allt här i livet och i alla åldrar.
 
Jag har haft bonusbarn i hele mitt liv och älskar att ta hand om de små. Idag har jag hand om syrrans små troll på 3 och 4 år som gör livet så lättsamt för mig. De är mitt allt.
Alla de som varit mina bonusbarn har alltid varit mig varmt åt hjärtat o jag kan undra vad de gör idag. Idag är de alla tonåringa och jag har kontakt med dom allihopa. Så skoj =)
 
Nu ska jag göra lunch till barnen o idag består det av grillad kyckling, körsbärstomater o ris.
 
Snart klar mad Nailart utbildningen. Längtar efter mina certifikat på de andra utbildningarna så jag kan komma igång med mina ideer.
 
Naglarna på bilderna är inte gjorda av mig utan hittade dessa på google.
 

Hemskt....

2013-01-22 09:16:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (3)
Kan jag tycka att någon önskar en människa ont. Att man hoppas den gör sig illa, har ont o att man ska gå o dö. Varför gör man så? Då kan man inte vara frisk om man varit vänner eller släkt o sen önskar någon så illa.
 
Varför är alla så elaka mot oss? Som jag ställt upp och min make åxå för dne delen? Varför ska man behöva bli behandlad på det viset? Det är inte rätt. Så nu har iaf jag tagit avstånd från de som gör oss illa. Jag klipper banden och tar bort onödiga elaka människor. Oavsett vem det är så ska det bort. Vi mår inte bra av det.
 
Jag tror det bottnar i att vi har det så bra o när vi inte stälelr upp längre så får dom fan i sig o blir rabiat o arg på oss. Men nu får det räcka med att bli utnyttjade. Vi är värda så mkt mer o vi får aldrig tillbaka det v bjuder på o hjälper till med. Aldrig fått.
 
Idag mår jag iaf lit ebättre men sov dåligt inatt så det får bli vila under dagen. Ikv'll ska jag ta med mig lillgrabben på simskola, men maken ska få bada då jag ff är sjuk. Tar med mig kameran istället o tar lite kort.
 
 

En ny start på livet...

2013-01-21 11:52:18/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Det var ett tag sedan jag skrev av mig och det kan vara läge nu att få komma igång med skrivandet igen. Det har hänt så mkt i mitt liv sedan sist o jag vet som sagt int evar jag ska börja.
 
Jag har iaf varit på akuten i förrgår då jag hostade sönder mina revben och hade problem med både andningen o sömnen. Mamma har varit hos mig då jag fått tillbaka min ångest.
 
Ett samtal med en person gjorde att alal mina sår o ärr revs upp igen o så var det igång. Rädslan att få ett krig, rädslan att mista den man älskar. Att så mkt ord från en preson kan göra så ont? Jo men det skär som knvar i mig då jag får höra saker som jag int eär värd. Den här personen är elak o jag ve tint eva djag ska göra för att nå fram? JAg ber om hjälp men det spela ringen roll. Jag vill bara väl men svaret är bara tillbaka att jag ska försvinna.
 
Ångesten bröt ut ännu mer igår då jag tittade på en westernfilm. Lyckan i deras ögon...lyckan att kramas o vara så kär utan oro o krig mellan varandra. Den lyckan vill jag ha tillbaka. Den försvann då jag började ta in elaka människor i mitt liv igen. De som bara utnyttjat mig o min make på både pengar, skratt o god energi. Dom har tagit så mkt energi o det enda vi velat göra är att få alla att må bra. Men idag är vi båda trötta o slitna för det har tagit sådan kraft att hjälpa andra men inget har vi fått tillbaka. Så idag har jag radderat en hel del ur mitt liv och denna elaka energin o dessa personer kommer aldrig att få komma oss nära igen. oavsett vem det är så ska allt sånt skit bort ur våra liv.
 
Jag sitter idag iaf uppe då jag legat med feber, illamående, kräkts slem o varit allmänt nere. Men idag är jag ensam hemma då mor min åkte hem i 2 nätter o komemr hit igen imorgon. Barnene har varit hos oss i helgen o det har varit mysigt men jag kan ju inte leka som jag vill o det gör mig så frustrerad. Men de komemr på torsdag igen o jag laddar för att bli frisk.
 
Nu tänker jag iaf gå o vila igen i sängen o sova sova sova då jag inte fått sova på 3 dygn. Ses snart igen. Kram på er alla kära tittare o äslakde blogg som finns där för mig när jag behöver skriva.