Mera snö....

2009-11-30 09:59:50/Permalink//Kommentarer (0)
.....och mer kommer det. Nu blir det kallare ute och det kommer mera snö. Nu är vintern på väg. Äntligen som jag saknat denna härliga årstid.



Idag ska jag jobba hela dan och fixa i butiken. Det ska göras om igen eftersom vi har 10% på allt utom naglar. Allt ska bort och mer ska in. Det dundrar på och jag ska ha annons i veckan i ÖP. Hoppas det ger sig.

Snart är det jul och vi åker bort. Äntligen semester tillsammans. Skulle ha tagit med oss dottern till min man men hon har slutat att höra av sig så då lägger vi ner det. Varför ska denna grymhet mellan barn och föräldrar vara så....?
Bara för att jäntan inte vill träffa mig så måste man inte. Men nu ska vi utomlands och då får jäntan ta det, annars kan hon lika gärna stanna hemma. Sen måste man spara egna fickpengar om man vill följa med. Vi är inte gjorda av pengar som många tror för att vi lever i all denna lyx. Men den lyxen hade JAG redan innan jag träffade Tobbe. Och den har jag fanimej kämpat hårt för, så de så. Sen sparar JAG alltid till semester och nu har vi så det räcker även om det bara blir en budgetresa över jul.

Det är vi helt klart värda efter allt detta slit för att komma igång och sedan lägga annat bakom sig för sen stund. Man måste vila upp sig för att orka kämpa vidare här i livet.

KÄRLEKEN växer och vi med den - Tillsammans é vi starka - Vi tar vara på varandra - Lycka är att vara sams.







Pyntat ute...

2009-11-29 18:14:11/Permalink//Kommentarer (0)
....nu är det pyntat ute på gården åxå. Vi har satt lampor i trädet utanför vår dörr samt i buskarna runt husknuten. Trevlig mysigt. Det har kommit snö och nu är den här för att stanna. Vinter =^P......
Skulle ridit idag men vi har jäst i sängen och bara vilat och myst.

Nu sitter jag och bloggar och älsklingen skriver tidrapport till mig. Fakturering på G igen. "Suck"

Imorgon jobbar jag full dag igen. Min moster är ledig. Längtar faktiskt till jobbet. Ska bli skönt att få komma igång igen. Snart är det ju semester.

Härliga Jul.....Ååååå vad jag längtar efter julmat. Det är det bästa med julen. Maten... och julklappar förstås. Vet vad jag ska köpa till älsklingen och mamma, men alla syskonbarn? Hmmm vad ska de få annat än vår kärlek.....kommer nog på nåt. Leksaker blir det iaf.


 
Hemma i köket.....
Jul på vår dörr...
Snö på vår gård...




















1a Advent....

2009-11-29 11:59:18/Permalink//Kommentarer (0)
...och staken står i fönstret.

Igår drack vi vitt och pyntade hemma med musik av min älskade bror Conny.
Han e så grymt duktig och jag ska be han sjunga på vårt bröllop.

Ja....sången är ett konstverk som vi fått med oss i arv.
Min storasyster och min bror är bäst i den kunskapen och har allt.
Deras framgång har tyvärr lagts ner och idag har de familjer och musiken ligger på hyllan.
Min älskade syster sjöng massor med både Jarnek och Lindqvistarnas grabb och hamnade t  o m på Jämtlands radio. Underbar musik. Ska dock leta reda på deras skiva de släppte på -80 talet.
Min älskade och enda bror kallas häruppe för "dansbands Conny" och är som en Elvis i sin röst. Nästintill bättre. Han kan verkligen sjunga och mycket Elvis och Sting. Vilka är mina favoriter och den musiken klingar mycke hemma på vår stereo i köket.

Igår drack vi vitt som sagt och vi åt räkmacka och njöt av kvällens lugn.
Det har snöat och mer kommer det. Stora fina vackra flingor som lägger sig ner till 1a advent. Södergård är så vackert på vintern. Hela Jämtland e vackert på vintern. Längtar till en dag på skotern. Snart dax att ta ut den och dundra fram på skoterlederna. Fjällen nästa.
Vi dansade och lyssnade på min brors vackra stämma. Underbart mysigt. Bara jag och min älskling i vårt stora hus.

Idag ska vi ut och rida tillsammans och ikväll ska vi på Julskyltning i stan. Där dricker man glögg och äter pepparkakor och lyssnar till dragspel och julmusik. Man har riktiga tomtar som går runt och delar ut paket till alla de små och även ponnyridning. Alla butiker har skyltat med jul och det ska väl likna lite NK i sthlm. Bara det att här uppe är det mycke mysigare. Snön är ju här och det är ljusare ute. Det är så vackert. Ska ta massor med kort så får ni se vår vackra vinterstad Östersund.

Igår fotade vi massor...hihi....243 kort på bara oss 2....hihi....knäppt men skoj....Tobbe såg så rolig ut och skulle se ut som en modefotograf....hihi....mmmmm joråsåatt......hihi...det var skoj.....

VI é bra galna...... Men vi har skoj ihop....det är det viktigaste....

 
               


Hmmmm  nu ska vi mysa........Hmmmmmmm.......





Jag har skrivit en bok i tonåren....

2009-11-28 10:35:15/Permalink//Kommentarer (0)


...så min svenska är det inge fel på. Beror på vad man vill komma med när man skriver. Men detta är ingen uppsats utan MIN BLOGG. De finns så många som skriver på tusentals olika sätt. Men har man inte läst olika sorters böcker så kan man heller inte veta vad alla böcker syftar i eller om.
Jag skrev en bok i tonåren i skolan. En revy om hur det är att vara mobbad. Tro det eller ej men så är fallet. Och jag fick full pott för den. Har alltid varit duktig i skolan och främst i svenska och matte så de så. AVUNDSJUK? mmm skulle tro det.

Ganska sjukt att folk inte kan förstå att man kan vara bra på mycket. Men det beror ju på vad man har satsat på här i livet. Nöjen eller bra utbildning? Jag valde båda och det gick uppenbart kalasbra. Jag må ha hoppat av skolan i 9an och jobbat, men jag studerade när jag blev äldre istället och de e jag stolt över. Jag hann med mina studier, nöjen och mina vänner samt min familj och små barn på den tiden.

Herregud senast jag studera var ju egentligen inte så många år sedan. Bara 8 år sedan jag läste till Marintekniker.

Idag har jag egen firma och driver den med 2 anställda och många glada nöjda kunder. Jag är stolt över mig själv och det jag har fått kämpa för. Jag har en underbar man idag och vi bor toppen. Jag har häst, hund, bil, och moppe. Dock inga barn men fullt av dessa små ungar finns överallt i min syskonskara, och jag lovar det räcker. Jag har gjort mitt med mina små och stora barn under alla mina år. Idag lever jag med min man och alla barn har flugit ut och nu satsar vi på oss själva.

Man måste få ett eget liv även om man har sina barn. Visst ska man alltid ställa upp på sina barn men det finns gränser. Man måste ibland kunna säga till sina barn att NEJ är ett NEJ. De måste lära sig att klara sig själv. Den dagen man flyttar hemifrån så är det dax att stå på egna ben och betala sitt eget och inte krypa efter hjälp hela hela tiden och bara då det gäller pengar. Annars kan man bo kvar hemma. Men många barn förstår inte vad det kostar och de är inte mogna att flytta hemifrån.

Jag kom ihåg själv då jag flytta hemifrån, då var jag väldigt ung. Men fy f-n vad det var tufft. Man levde på snabbmakaroner och kethup =^D. Hyran var ju låg och bensinen billig, men du vet, man skulle ju ut på krogen var och varannan helg trots att man inte hade råd. Man skulle iväg på nöjen som att åka skidor i Åre osv.
Oj vad det var tufft. Jag förstår er, men sätt en budget och kolla vad det egentligen kostar att bo.
Idag ska ju alla HA allt.
Datorer, mobiler, schysst inredning i hemmet etc etc. På det ska hyran betalas, elen, tele, kläder och mat.
Kolla upp innan du flyttar vad det kostar dig.
Spara och tänk på vad du vill göra i framtiden.
Passa på att resa medan du är ung och inte har barn och familj.
Ett gott tips från en erfaren.

NU SNÖAR DET...HALLELULJA....JODDELAHIHO......Lovely....
Pöss ska fixa mig innan jobbet nu.....
Kram o nyp i stjärten.....

PS; Ungdomar bit ihop ni hinner skaffa er eget. Men så länge ni inte ha råd, bo kvar hemma. Ni vet inte hur bra ni egentligen har det. Och Ni fäder.....glöm heller inte att ni själva flyttade hemifrån en dag...men det gick eller hur? Tala istället om för era barn hur NI kämpade på, trots ekonomi. Hjälp dem istället att förstå hur kämpigt det kan vara. Be dem flytta hem igen ett tag tills de kommer på fötter igen. Allt ordnar sig ju. Stå på er. Vi har själva varit unga. Hjälp era barn istället för att kasta skit om allt och alla.
Var positiva inför era barn så blir de starkare och får bättre självkänsla och förtroende.
Då blir dina barn gladare och är inte så bittra jämt. Ge dem lycka och inte annat skit. Kärlek och lycka. Var glad!


 


Jämtland Jämt å Ständut......

2009-11-27 22:26:02/Permalink//Kommentarer (0)

Så här bor vi i Östersund. Vad händer här? Se på vår egna hemsida; http://ostersund.just.nu/

Sen har vi ju Brunflo såklart; http://brunflo.com/






 

 


Dysleksi ....

2009-11-27 21:10:10/Permalink//Kommentarer (0)

Jag tycker det är hemskt när föräldrar till barn med Dysleksi anklagar andra inkl de för att skriva fel.
 Att ha en sådan sjukdom är oftast ärftligt. Så döm inte dina barn. Det är inte deras fel.

Jag kan iaf tycka att fäder inte är klok som säger så. Låt de stackarna vara. De har det illa ändå.
Ända sedan barnsben och i skolålder så har de haft problem med stavning, läsning osv.
Sen så kommer föräldrarna och straffar dem med att det är fult med stavfel.
Herregud. Skärp till er. Tänk på att ni sårar de som lider av detta.
Det är inget man kan rå för.

Tacka vet jag 2009. Då får man iaf skriva i slang och på sitt eget språk.
Så den som skyr dig när du stavar fel, så säg bara:

- Hallåååååå, det är ju 2009. Då kan man skriva på slang. Det lär man sig i skolan idag.

Hallå nötter skärp er. Lyssna på era barn och ungdomar. Kom ut i världen och se vad som händer.
Vi lever inte på -50 talet längre. Lär er vad man får säga och inte.

Visst ska vi bevara vårt fina språk men men. Om en Dyslektiker skriver fel. Varför anklaga.
Håll koll själv på ditt ordspråk och dina egna stavfel. Its sucks....!

Jag själv hade 4 i svenska och skriver på jämtska och ibland även på slang. Det är oftast det man gör nuförtiden. Gillar ni det inte så ge f-n i å läsa i min blogg.

Alla é vi olika och tur é väl de.
Jag är stolt över att skriva på jämtska och prata jämtska. Vad har du för ursäkt?
Jag är Jämtlänning SÅ DE SÅ! Å de é ja stolt över.

Heeee e bare å åk.....i helvete heller......

Tips till er föräldrar;

  • Tro på ditt barn.
  • Glöm inte bort att du är förälder i första hand inte lärare.
  • Låt ditt barn ha roligt på fritiden, läxläsningen får inte ta all tid.
  • Uppmuntra ditt barn att använda talböcker både för läxläsning och inte minst för eget nöje.
  • Träna med hjälp av lek och spel t ex Alfapet, Memory, OrdYatzy, Boggle mm.
  • Läs böcker högt för ditt barn så får barnet träning på att uppfatta ord och menigsuppbyggnader.
  • PS: Tänk även på de små små barnen som nyss lärt sig skriva. Även de gör stavfel. Gör inte illa de som skriver fel. Det är mobbing.......Jag vet många tonåringar som skriver i sina bloggar som är full med  stavfel.
    Fy farao för att skriva ner att det är fult med stavfel. Skulle aldrig falla mig in och säga något sådant.

    Usch, näe fy skäms......


     Tips på slang i skolan och som används främst i förorterna:

    Aide = Hörru
    Ainaziz = Polis
    Amermelao = mes
    Araba = Bil
    Axa = Sticka / dra
    Babblish = lögnare
    Back = Kolla
    Bai/jalla bai = hej då
    Bardar = fjolla
    Baxa = stjäla / göra inbrott
    Bazz, Borra, Bouna = Ha sex
    Beckna = Sälja
    Blinkers = nervös person, fegis
    Boxera = slå/spöa
    Bängen = Polisen
    Chizo = Djävul / Idiot
    Domuz = Gris
    Flos = Pengar

    Gaylish = fjollig,bögig
    Göt = Rumpa
    Gendish = Kröka / att kröka
    Git / Gitta = Stick / Sticka
    Gitty = berusad/hög
    Guzz = Tjej
    Haigwan = Odjur
    Hamish = 5 gram hasch
    Jalla = Skynda
    jamba = Gräs
    Jarak = Snopp
    Keff = Dålig / skit
    Kelbo = Hund
    Knäsh = 1 gram hasch
    kokt = berusad
    Lasha = örfil
    Lavett = örfil
    Len = hörru du
    Mangas = Spela Allan / tönt
    Mecka = Rulla en joint
    Memets = Bröst, pattar
    Mezzut = efterbliven
    Mixtra = rulla en joint

    Orozbo = Luder
    Ozman = Örfil
    paco = snut
    Parra = Pengar
    pito = joint
    pärla = diva
    Shik = stick
    shishko = tjockis,fet
    Sho bre = Tjena
    Shonne / Shonnar = Idiot / Idioter
    Shuno = Snubbe
    Stekare = idiot
    Stenad = hög
    Suedi = Svensk/svenne
    Tabanja = Pistol
    Tagga = Stick / Sticka
    Taitish = trend nisse/ rikemans barn
    Tamam = Okej
    Tjall = Stjäla
    Zutt / Zattla = Hasch

    :| Där har du en början.Sen har vi lite länkar på internet om de som ALLTID skriver på slang;
    Så här kan det se ut tex för dig som inte vet.

    https://www.flashback.info/showthread.php?t=938267


     Jo en sak till. Har du aldrig läst en bok utan stavfel och mycket slang i? Då borde du lära dig läsa mer. Man lär sig saker av att läsa i böcker. Så lycka till!


     

     




    Mamma å ja....

    2009-11-27 18:26:26/Permalink//Kommentarer (0)
    ...har idag varit och gjort en massa ärenden.
    Hon pallrade sig iväg ut med mig som chaufför. Vi bytte bara bil med hjärtata mitt så jag fick tillbaka golfen. Sen blev det raggarsväng på Odenhallen och förbi moster med smycken och slantar. Sen åkte vi på fullpackade Coop och handlade mat. ÅÅÅååååååå vet ni?
    Mamma var jätteduktig. Hon följde med och gick med hela tiden. Min mamma e stark och hon kommer fixa detta. Men hon behöver puschning. Rätt person för att få sina krafter tebax.

    Idag har jag även träffat min lille gudson. Underbara unge. Han har verkligen växt så det knakar. Vi fikade i butiken och jag passade på att fota lillgrabben.
    Sen följde svägerskan och brorsan med hem till "farmor" (mamma) och där lekte jag mer med Liam.
    Så härligt att se denne lille kille trots att det är så långt mellan varven vi ses. Men snart blir det ändring¨på det.




    Sitter nu på jobbet och fixar lite och skriver en liten bloggnote för att uppdatera lite vad som händer i livet med oss och mamma.

    Vi ses snart igen. Ska snart åka hem.

    Pöss på er alla



    Bröllop på gång....

    2009-11-27 09:42:26/Permalink//Kommentarer (3)

    Man kan tro att man inte gör annat än gifter sig nu förtiden.

    Igår forska jag lite i lokal till alla gäster. Blir drygt 200 och många söker sovplatser. Det ordnar vi. Kyrkan är redan fixad. Självklart blir det kyrkligt bröllop.
    Budgeten är hög men den går att pressa ytterigare. det är tur man har kontakter och med bra folk att göra som ställer upp. Det blir vinterbröllop, häst och kälke med tema country och western. Mina syskonbarn ska gå med mig i kyrkan. Mina älskade syskon och deras underbara vackra barn. När/Var/Hur? säger jag inte förrän du får inbjudan.

    Alla jämtar som jag känner häruppe är helt underbara.
    Häruppe hjälps man åt i vårt och torrt. Häruppe håller föräldrarna ihop även efter en skilsmässa/separation.
    Man gör saker och ting helt annorlunda häruppe.
    Vinterstaden (som just nu står tom på snö).
    Vårt underbara Jämtland med fjällen på andra sidan sjön.
    Vår republik.
    Skils man så får man stöd ända till botten med det hela. Det bråkas inte och jagas på liknande sätt som i andra delar av Sverige.

    Ja vi är lyckliga. Det enda som stör oss är ekonomin, men det blir bättre. Allt löser sig. Pengar är ju inte allt. Bara tak över huvudet, mat, kläder på våra kroppar, mat till djuren. Jaaa, en hel del tyvärr. Man är helt enkelt motvillig mot pengar men de behövs för att vi ska överleva i dessa dagar. Bättre var det förr....

    Igår var jag ute och red. Så härligt det var. Evigheter sedan. Lucky var helt vild av lycka att få sträcka ut. Måste få ner hennes tempo lite. Jobba jobba jobba med henne. Hon ska ju köras in åxå nu innan vintern. Hon ska ju dra vår kälke på bröllopet.

    Idag ringde dom från hälsocentralen. Min läkare är helt underbar.




    Att bli svårt sjuk....

    2009-11-26 22:47:49/Permalink//Kommentarer (0)

    ...efter en operation är oftast en "kuse" som spökar i kroppen. Den kallas även sjukhussjukan.

    Den smittas oftast på äldre men förekommer även på de unga folket. En "kuse" som sprider sig i vår kropp oftast efter en operation. Min mor har precis haft en, då hon låg inne på lasarettet. Hon fick dropp och piller och fick trots det ändå åka hem.
    Idag har hon kräkts (det gjorde hon även på lassa) och hon får inte i sig någon mat. Men hon dricker bra.

    Jag har köpt fil, nyponsoppa och imorgon åker jag till apoteket och köper henne näringsdryck.

    Hon påstår att hon har pratat med läkaren, hmmmmmm....det tror inte dotra på....=^X.
    Jag tror mamsen är rädd att hon måste åka in igen och få mera dropp. Att "kusen" har spridit sig. Ska nog köpa henne en temp så jag kan kolla om hon har feber.
    Min mamma e så himla tjurig och envis (så som hennes alla barn) och tror hon klarar allt fast hon går på kryckor.
    Bit ihop mamma. Snart kommer jag över och hjälper till.

    Jag ska bara fixa med en mail åt en kund till imorgon bitti kl 10. Sen kommer jag på studs. Håll ut.
    Vi ska nog skrämma "kusen" för gott.

    Min älskade mamma. Så mycket ångest lever inom henne, men hon vill inte förstå. Hon är så ledsen och anklagar sig än idag för det hon utsatt oss barn för.

    Men snälla mamma, vi har förlåtit dig.
    Puss vi älskar dig.....

    //Dotra di.......








    Övertid!

    2009-11-26 18:39:44/Permalink//Kommentarer (0)
    Idag blev det övertid. Skulle träffa revisron idag kl 10 och jag har fff inte hunnit hem.

    Men nu ska jag hem till hästen och eventuellt rida en sväng. Så länge sedan.
    Köpte en röd grimma med skaft idag samt en röd tomte shabrak av Lena. Kolla gärna hennes hemsida HästéBäst. Hon har asmycket billigt i butiken nu innan jul.

    Kram på er alla

    PS: Stå på er och var rädda om er.

     



    Avundsjuka/Svartsjuka....

    2009-11-26 08:53:29/Permalink//Kommentarer (0)
    ...finns det så gott om så det bespar vi oss.

    Vi vet alla att avund-/svartsjukan kan leda till mycket ondhet hos en person. Den kan t o m skada en annan människa både psykiskt och fysiskt.
    Att jag gått i skola i nästan hela mitt liv och har lärt mig massor betyder inte att jag inte kan något. Tvärtom. Jag är stolt och jag kan massor. Tyvärr kan vissa inte acceptera detta och hånar personer hit och dit.

    Likadant var det för min man i ett tidigare förhållande. där fick han alltid höra att han var korkad och trög och inte fattade någonting.
    Jag kan hålla med att min älskling är lite långsam i vissa sammanhang men han är f-n inte trög eller korkad.

    Det kallas för psykisk misshandel på en person. Att leva i misshandel av olika slag både fysiskt och psykiskt är fruktansvärt och det hoppas jag verkligen ingen får vara med om. Både jag och min man har levt i sådana förhållanden och mått väldigt dåligt av detta.
    Men i dag lever vi i frihet med varandra.

    Man har försökt lämna sin familj men blivit ständigt hotad om saker såsom, (finns brev, samtal, sms som bevis, uppdateras senare)

    att då tar jag allt,
    jag ska döda dig,
    jag ska se till att du far illa resten av ditt liv,
    jag ska köra kniven i dig,
    jag ska knulla dig i arslet,
    jag ska se till att du går i konkurs,
    jag kommer anmäla dig för saker,
    jag ska jaga dig resten av ditt liv,
    jag ska ta livet av mig,
    jag super ihjäl mig och skiter i ungarna,
    jag kommer dö
    ....tårar....tårar...tårar...och ett vaddå????.....Förlåt?!

    Vet ni inte hur illa detta påverkar en person i psyket? Näe tydligen inte eftersom ni säger sådana ord till er älskade som ni TROR ni älskar. Ni är så fokuserad på era kontrollbehov så det är sjukt.

    Hitta dig själv först och älska dig själv innan du kan älska någon annan.
    Bara för att du är illa ute behöver du inte skada andra. Sök hjälp.

    Sen vill jag bara tillägga för er som inte vet vad
    överdos innebär. Vad som händer med kroppen.
    Glöm inte att jag jobbat både på psyket, rehab, cancer, demens, alzaimers i över 15 år. 
    Jag kan tipsa er så ni vet vad som kan drabba era barn om ni inte hjälper dem innan det är försent.
    Läs om stroke;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Stroke

    Orsaker till en dödlig överdos kan vara:

    • Störning i hjärt- och blodkärlsystem. En överdos kan leda till en starkt oregelbunden hjärtfunktion, och slutligen till hjärtstopp. Den kan orsaka högt blodtryck som bidrar till blödning i hjärnan, vilket kan leda till för tidig stroke och senare till döden.
    • Upprepade krampanfall , vilket kan ske i så snabb följd att medvetandet inte kan bli återställt.
    • Andningsproblem som kan leda till andningsstopp.

     Ser du vad detta är för piller?







    Äntligen hemma....

    2009-11-25 21:52:09/Permalink//Kommentarer (0)
    ...igen. Lägenheten är så gott som klar hos mamma och jag är helt slut. Men åhhh så nöjd hon blev och snyggt blev det. idag hjälpte jag henne upp med alla foton och lite julpynt. Små tomtarna får hon pyssla med själv.
    Hon är duktig mamma, hon kämpar på.

    Jobbat med feber och mår allmänt dåligt. Nu måste jag se upp.....

    All denna tid hoppas jag att jag kan ta igen nu de sista dagarna innan lördag då jag jobbar igen.
    Imorgon blir det möte med revisorn.....Mera jobb =^o.

    Jag längtar till en ridtur i skogen på Lucky. Jag har så underbara grannar som tagit hand om henne medan vi bott hos mamma. Ska komma på något som jag kan göra för all hjälp vi fått av dessa underbara människor.
    Får hitta på något skoj. Saknar Lucky massor och ikväll ska vi natta henne.

    Nu ska jag ladda ner lite kort som jag tagit med min digitalkamera. Den lille ni vet....

    Återkommer....pösss.....

     Mammas fototapet.....

     Julgardiner hon fått låna av mig...

     Mammas datorhörna...

     Mammas säng och sovalkov...

      Mammas nya kök 

    Vi har gjort mer men inte tagit kort. Kanske ni får se mer av hennes nya hem.

    Sov gott...nu ska vi till stallet.





    Det är faktiskt intressant...

    2009-11-25 20:08:41/Permalink//Kommentarer (0)

    ...hur många offer det egentligen finns i vårat Sverige. Underbara Svedala. Vårt rike. Vårt land. Varför all dess våld?

    ◊ Jag är utbildad i den freudianska skolan men tack och lov har det kommit nya läror som är bättre. ;^D
    ◊ Vissa tycker som jag och vissa inte. Alla har vi olika åsikter helt enkelt. Tur e väl de.


    Snart kan vi åka igen!
    Vårt Thailand...Vi behöver verkligen komma bort från all stresss runt om oss. Alla jobb. Vi älskar våra jobb men även vi behöver semester. Kan vara dax innan nästa sommar igen. För det är där pengarna kommer. Under sommaren då alla våra turister kommer. Det är då vi expanderar och vår verksamhet snurrar på.

    Jag vill bara att alla offer ska ha det gott och föröska gå vidare i sina liv, men det är tyvärr inte alla som kan. Dock då det redan är försent.







    En mycket bra länk.....

    2009-11-25 18:28:02/Permalink//Kommentarer (0)
    http://blogg.passagen.se/adinhe/entry/pedofeli_vem_v%C3%A5gar_prata_om

    Läs vidare hur en flicka blev utsatt i de yngre åren. Hennes känslor mot denne man och hennes skam för att berätta för sin fäder. Hur hon idag kan vara så stark ändå och skriva om detta på sin blogg.

    Jag vet en tjej som tog en överdos för hon hade det så jobbigt. Hennes missbruk gjorde henne vilsen. Hon hade en far som aldrig var hemma och en mor som även hon satt i samma sits, sitt missbruk.

    Tyvärr så finns det så många som inte inser vad missbruket hos unga människor gör mot dem. Deras ångest är outhärdlig och dom har sådan skam i kroppen. Dom vill ha hjälp men törs inte fråga sina fäder som även de sitter i samma skam.
    Att ta en överdos och bli hjärndöd och hamna i koma det finns det gott om här på vår jord.
    Jag har massor av sådana vänner som omkommit i liknande bortgångar pga missbruk. För att just de inte orkar leva i denna skam för sig själv och sin familj. Tyvärr finns det inget vi kan göra förrän det är försent.
    Många fäder skyller vidare på andra hur denne lille flicka eller pojke tog sitt liv. Att det var den andres förälder som gjort fel, men det är en sorts handling man gör som sitt fösvar i sin egna skam.

    Även min man vet hur det är. Det är sorgligt att inte ALLA kan få den hjälp de behöver. I god tid!
    Vänd er om!
    Hjälp ditt barn/förälder/man/hustru/vän i god tid innan det är försent.







    kram på er alla

    Nu ska det göras lunch...

    2009-11-25 12:15:28/Permalink//Kommentarer (0)
    .... för min älskade och min mor.

    Ska ordna lite älgkött och kokt potatis med god sås till. Ibland får man faktiskt ta lite paus här i livet och se på andra saker sörutom allt ont här i världen.


    Jag har redan idag fått en pojke som vill prata om att varit utsatt för pedofoli. Idag har han en egen son men livrädd att han ska göra liknande brott mot honom som han själv bleb utsatt för. Hur går man i bukt med det?
    Dessa tvångstankar måster vara fruktansvärda.
    Det man hamnar i offer för behöver inte betyda att du själv ska göra liknande saker.
    Felet var aldrig ditt. Tänk på att du är ett offer i det här fallet.

    Det bästa sättet är att ringa någon myndighet och tala om hur du känner och få hjälp med dina tankar direkt.
    Har du aldrig pratat om det som hänt dig som liten så är det dax nu. Prata om det, bearbeta detta, och lägg det sedan bakom dig. Det gjorde jag när jag blev utsatt. Men var försiktig vem du talar med. Det finns många fula fiskar som kan spela på dina svaga sidor. I detta fallet modern.

    Tips på vem du kan ringa är bl a ; BOJ






    Kontrollbehov....

    2009-11-25 10:58:37/Permalink//Kommentarer (0)
    ...är något vi flesta kvinnor lider med.

    Att ha kontrollen på våra män och barn. Det finns de som inte erkänner sina kontrollbehov men de flesta vet innerst inne att så är fallet. 

    Mina kontrollbehov har alltid varit en soppa för mig. Jag måste ha kontrollen för annars känner jag mej inte trygg. Att ha kontrollen över ekonomin, huset, djuren, jobben. Men att ha kontrollen över en person? Nejdu, där går verkligen gränsen.

    Vill du läsa vidare om andras kontrollbehov så sök vidare på google eftersom jag kommer byta ut min blogg.

    Förföljelsen fortsätter och vi har stödet från myndigheterna. Dom kontaktade mig idag gällande bloggandet.
    - Fortsätt skriv men byt ut din blogg till annan bloggsite så dessa personer inte kan nå dig, fick jag till svar. 
    Vilket jag kommer göra. 

    Vi som är offer för dessa människor ska känna sig trygga i min blogg, inget annat. Det här är en blogg för oss som offer inte för er som utsätter oss för trakasserier eller hot. För oss som blivit utsatta för misshandel, trakasserier, hot, mobbing, övergrepp, incest, pedofoli etc etc.

    De som utsätter oss för fara förstår oftast inte vad som skrivs på internet. De kan inte förstå hur vi som offer känner eftersom dom tror dom har kontrollen över oss. De tycker att allt man skriver är en enda soppa. Sorgligt då det är så många barn som är offer och de kan inte inse sanningen om sina barn.

    Vi offer vill iaf känna oss trygga och komma från dessa personer. Men ju mer vi som offer skriver på våra bloggar desto bättre. Så vi sen kan gå vidare med sanningen i samhället. Det finns för många människor som borde fått sitt straff för länge sedan och låta oss andra leva vårt egna liv i lycka och ro.

    Det är just det som dessa personer inte har. Ro i sitt liv och lycka. Därför fortsätter brotten. Om och om igen. Det är för dessa personer liksom ett gift och de kan inte sluta.

    Se upp för vilka ni släpper in i era liv. Det kan vara djävulen själv ;-). Var rädd om er.

    //thank you and goodbye.....♥

    Gokväll gott folk

    2009-11-24 23:07:52/Permalink//Kommentarer (0)

    Nu börjar det hända saker hemma hos mor min.
    Snart så.... klart....å mamma é glad och trivs....



     

    För oss som bryr sig om

    Idag har jag fått kommentarer på bloggen...
    Men dessvärre mer erkännande av övergrepp, lögner, utnyttjande.

    Om det nu är/var sanning om att sonen blivit utnyttjad av brodern?
    Varför gjorde då modern ingen anmälan då detta hände? Eller sonen? Hur gammal va den stackarn över huvud taget?
    Så hon menar att 10-12 pojkar skulle gjort övergrepp på sonen? Eller vad menar hon?

    Jag skulle vara mycket tacksam om barnen själva fick skriva i bloggen och säga vad dom känner och vad dom tycker.

    Här har vi en besviken och lämnad förälder återigen som ska klanka på oss som gått vidare i livet.
    Idag har jag detta som min blogg och vill verkligen hjälpa de som är offren i det hela.
    Inte de som anmäler och trakasserar oss hit och dit.

    Om nu den utsatte skulle läsa detta så absolut skriv din version av det hela. Anonym eller inte. Alla bör få veta sanningen. Även de bästa.
     

    OBS! Om du vill vara anonym så skriv det i ditt inlägg så publicerar jag inte IP-adressen.



     







    Nu åker jag...

    2009-11-23 15:05:14/Permalink//Kommentarer (0)
    ...och hämta min älskade mamma.
    Äntligen ska vi få hem vår mamma.
    Vi träffas alla barnen i mammas lägenhet som välkommen hem och bjuder mamsen på pizza.

    Återkommer med mer information





    Till alla pappor där ute som inte får sitt stöd....

    2009-11-23 10:24:50/Permalink//Kommentarer (4)
    ...Välkommen in i min blogg.

    Den riktar sig till de offer som i detta fallet är av alla dess slag. 
    Mestadels till pappor som lämnat eller blivit lämnade av sin x fru. Som behöver råd och tips om hur man går tillväga när du är offret och x frun inte låter dig och din nya familj vara.

    Vad man kan göra som ny sambo
    Vad man kan göra som fd.
    Vad man kan göra som blivit lämnad.
    Vad man kan göra för att stilla sorgen.
    Vad man kan göra om man blir oskyldigt anklagad.
    Vad du bör tänka på innan du skaffar barn.
    Vad du bör tänka på innan du tar ut skilsmässa.

    Att vara bonuförälder.
    Att bli anklagad och dömd av ens föredetta.
    Att vara trakasserad och förföljd.
    Att bli hotad som sambo och x.

    Jag är ingen psykolog men har läst psykologi ett antal år och har en hel del erfarenhet i ämnet.
    Jag har bra tips på kontakter till psykologer, sjukvård och även bra advokater att rekommendera om brott uppstår.

    I slutändan kanske man skriver en bok om alla tokigheter man varit med om trots min ringa ålder på 38 år.
    Men man lär sig leva med problemen och får man rätt hjälp så blir man starkare och kan gå vidare tills
    "Monstret" blir dömd och får sitt straff.

    Det är så många mammor som inte ska ha barn.

    Men att en man blir misshandlad och är ett offer så är det tabu här i Sverige. Det borde finnas mer hjälp för er pappor. Stå på er och var stark. Visa vad ni känner. Var inte för stolt.

    Jag har läst och även levt i många separationer med barn inblandade och fy f-n vad kvinnor kan ställa till det.
    En del ord, polisanmälan och BOM så är mannen i fängelse och får böter.
    Men vad f-n, om det vore tvärtom?
    Samhället kan vara förjävligt. Visa att ni är stark och visa hur långt även ni kan gå. RÄTTVISA.





    Att anklaga fadern för incest...

    2009-11-23 09:34:04/Permalink//Kommentarer (0)

    ...när inget sådant har hänt. Grovt förtal eller inte?

    Vad gör man om man blir anklagad för något man inte gjort? Hur förklarar man det i rätten? Hur kommer man överens med modern om att inte så är fallet när hon helt enkelt bestämt sig för att fickan blivit utsatt för något så grymt.

    Fadern gör allt i sin makt för att inte mista förtroendet för sina barn och vänner. Eftersom modern sprider ryktet vidare till vänner och bekanta och även över internet att fadern ingått incest med sin egen dotter.

    Fadern gör allt i sin makt för att vinna i rättegångar men pengarna träter och han tvingas sälja allt. Han släpper inte tagit om sin lilla dotter som inte förstår vad som händer.

    Idag vet jag ännu en mor som anklagar sin x man för incest på hennes biologiska barn och faderns bonusbarn. Hon påstår sig ha vittnen osv och inget av det hon säger är sant.

    RÄTTVISA för de som är offer. I dett afallet både fadern och barnen......

    PS: X har valt att inte vilja bli utsatt för detta utlägg på internet. Därför valde jag att ta bort vissa inlägg. Hoppas ni förstår.


     


    Mår illa...

    2009-11-22 23:11:38/Permalink//Kommentarer (0)

    ...av all godis och chips som man stoppar i sig när man myser hos mamma.
    Imorgon hoppas jag påatt hon får komma hem till  sin nyrenoverade lägenhet.
    Solalkoven lutar åt cerise och silver, köket svart, grått och vitt samt lite stänkl av lila. Hallen ljusgrå och toaletten rosa, svart och turkos. V-rummet går i silver, grått och ceriset samma färger som i fototapeten moster valt ut. Supersnyggt....

    Har sutit med 41 tavlor nu på kvällen och bytt ut alla ramar till nya som jag köpt. Allt enhetligt förutom dom hon har i guld för de är så snygga i sig. Passar liksom till de gamla fotona.

    Sen har Sonny, Nikki och syrran varit här och käkat lunch med oss. Mysigt att få träffa lille Sonny.

    Ska nu fortsätta titta på tv i mammas sköna säng med många härliga kuddar och massor med madrasser.


     

     


    Länkar till sådant jag hittar när jag Googlar runt!

    2009-11-22 09:22:53/Permalink//Kommentarer (4)

    En grym historia om en ung tonåring som behandlas fel och blir satt på behandlingshem. Döden tar henne, men efter många år av brister från polisen kommer andra bevis fram. Hon tog inte sitt liv utan hon blev mördad. Läs vidare; http://www.feliciasliv.se/index.html

    Ännu en grym hisoria om hur en ung pojke blir mobbad i flera år. Skolan och lärarna gör inget. Pojken orkade   inte till slut och tar sitt eget liv. Läs vidare; http://www.jenninger.se/

    Jag kommer nog stöka om i min blogg igen för att få bukt med allt det förflutna som pressat mig de senaste åren. Att även få stöd och tips på vad man kan göra för att få ett slut på allt. Jag kommer lägga ut alla de brev och vice verca som jag har sparat hemma i alla 80 mm pärmar. 4 mobiltfn med tusentals sms, brev, mms, meddelande från telesvar. Jag vill bara dela med mig av erfarenhet om hur du inte bör göra och vad du bör göra innan du begär skilsmässa och flyttar från ett hem med missbruk och psykisk misshandel.

    Jag läser väldigt mycket på andras bloggar, läser tidningar, brev, samtal från många med liknande problem. Men det är så tabu när det är en man som blir utsatt. Även hans nya sambo är kränkt och varit sjukskriven, tvingats flytta pga trakasserier på sina dåvarande arbete. Nu fortsätter kränkningar och falska påståeenden över internet. Hur får man bukt med det? Idag har hans ända biologiska dotter slutat hört av sig för hon tror mer på sin mor än sin far och lyssnar mycket på alla dessa falska anklagelser om incest osv.

    Om en mor tjatar i dagarna ända att fadern till deras gemensamma barn ska söka kontakt med sin enda dotter?
    Varför kan man då tycka? Att modern först anklagar honom för incest och sedan tjatar och vill att han ska ta sitt steg som far och hälsa på sin dotter. Ni hör ju själva. Det stämmer inte.

    Om nu han hade hållit på med incest varför var då den "utsatta" bonusdotter rädd för sin egen mamma och inte för sin bonuspappa?
    Varför var det alltid pappan som åkte dit och tröstade henne då hon var ledsen, skjutsade och hämtade henne då hon var illa ute med droger redan då? Vem var det som stöttade den lilla flickan i allt?
    En dag tar flickan sitt liv. För att ingen lyssnade på hennes problem. Hon ville få hjälp. Men modern var själv inne i sitt missbruk och hennes bonusfar arbetade på annan ort. Var var HENNES biologiska fader? Varför sökte inte modern hjälp av honom? Han hade väl åxå ansvar över sitt barn i missbruk. Eller? 

    Pappan har idag lämnat familjen och fick sin biologiska dotter att flytta hemifrån. Hon sa då att hon absolut inte ville bo kvar hos mamman när pappa flyttade.
    Idag vet vi tyvärr inte hur denna lilla tjej har det eftersom hon brytit kontakten helt med omvärlden och sin far.
    Hennes far saknar henne men kan inte nå henne när han ringer, lämnar meddelanden osv.

    Jag vet att många tycker att jag inte ska gräma mig över detta, men jag behöver skriva av mig. Få andra människor att inse. Polisen BOJ, hovrätten, domstol osv att inse vad vi verkligen varit utsatta för.
    Vad barnen blir utsatta för av sina fäder.

    Jag kommer t o m ihåg när flickan ringde upp MIG och anklagade sin pappas bror för att ha familjeincest med sin bror. ..... ord;
     - Min jävla farsas brorsa ...... knullade min brorsa i röven.....

    Dessa påståenden kommer även från modern. Även hon, har skrivit om detta på internet.
    Vilket är falsk information. 

    OBS! Att pappan och dottern har alltid varit tajta och trivts ihop, tills alla falska anklagelser kom in i bilden. 
    Dottern var då t o m vän med mig. (En otroligt söt tjej).




    Mammas lägenhet...

    2009-11-21 17:42:54/Permalink//Kommentarer (0)

    ...det är där vi är.

    I helgen sover vi i mammas lägenhet och badar och mår gott.
    Vi städar och möblerar i lägenheten som blir supersnygg.

    Använder min andra dator som mamma lånat.
    Här ligger det kvar kort från flera år tebax.
    Så himla roligt.

      

    Lite bilder från när vi bodde i husvagnen i Flen och Torbjörn jobbade på en ö en bit bort. Jag hjälpte honom att lägga ett tak. Supermysigt och spänningen mellan oss var olidlig.


    Här var jag med kaffe och mackor när Roger, Micke och Tobbe hjälpte en kompis i Flen med nybygge.


    Hihi shit vad gammalt kort. En natt då Tobbe sov över hos mig.
    Han saknar sin jacka som hans x eldade upp för honom. Vuxet?


    Då kom det även sådana här mms på mobilen för att jag skulle sakna honom mer.
    Tobbe på ett av sina byggen när han jobba i Sthlm.


    Den här bilden mms han då han ff bodde kvar i Flen. En promenad med Dino.
    Syntes att han drack mycket på den tiden.



    Det här kom åxå med mms. På broder "Rodge" och gubben min.
    I Rogers garage i Flen. Det var då vi parade ihop Cina med Roger.
    HIhi det var skoj. Påsk i Flen 2007.
    Kortet taget 11 feb 2007



    Tobbe vid husvagnen, Orrestaö Camping i Flen.


    Här var vi förbi Micke och tog en fika i Mellösa.


    Här var vi och nudebathing på Dalarö. Hihi mysigt och varmt.


    Suströmming i Dalarna. Usch lite minnen från telefonterrorn av xet.
    Den dagen var det drygt 200 samtal från henne. Till slut slog Tobbe av tfn.
    Men saknar Svärmor och svärfar.


    Vår stuga i Dalarna.
    "MYSAN"


    Moget? Hihi Svärmors ko.


    Här tränar jag Dino och Tobbes syrras hund.
    Vi kastade boll och tog lyra.


    Dino höll sig alltid tätt intill mig. Han var med överallt den lille gossen. Saknar honom så mkt.


    Lillgrabben...


    Hundarna Funny & Madame vaktar husvagnen på Orrestaö Campingen i Flen.
    Jag var nattvakt och tog hand om gästerna som övernattade den sommaren.

      

    Min husvagn. En Cabby...


    En bild jag tog då jag var ute med min Sea Ray i Sthlms skärgård.
    Saknar...

    Vår stuga i Raftälven. Min röda golf jag hade då.
    Pappa & Irené bor till vänster...
         

    Segling 2006 - Tobbe väntade hemma. Jag var ute i 3 v.

    Underbart.


    Sen tog vi avlsutning på seglingen på Öland.


    Så kära!
    ALLTID!!!


     

     








    Blogg..??

    2009-11-19 20:50:31/Permalink//Kommentarer (0)

    ...snacka om att man lägger ut sig på nätet egentligen.

    Ikväll blir det kort eftersom jag är helt slut.

    Idag har jag varit ensam igen i butiken. Gott om folk i butiken. Och sålde massor.
    Reportaget i ÖP slog nog till och hoppas på mer folk.
    T o m sålt en hel del fika åxå.

    Skulle sovit över och fixat hos mamma.
    Ville låna badkaret, men var så himla trötta och sen har vi ju Lucky som ska ut imorgon samt mockning i stallet.
    Mamma e kvar på sjukan med infektion i knät och feber.
    Huvva vad dom gör med min mor.
    Imorgon ska jag äntligen ta mig dit. Ska ta mig tid helt enkelt.
    Lägenheten e klar och ska bara möbleras upp.
    Det  tar vi imorgon kväll och i helgen.

    Saknar mina vänner i Sthlm och kan tyvärr inte ta mig råd att åka ner nu i slutet i månaden.
    Idag fick jag elräkningen på butiken som var skyhög. 2 500 kr.
    Fy farao.
    Så allt sådant måste betalas först.

    Kram på er. Nu går jag upp och tittar på tv och knyter mig.
    Lär väl somna direkt på älsklingens arm, som vanligt.
    Myspys.


     

     




    Reportage i ÖP

    2009-11-19 08:03:06/Permalink//Kommentarer (0)

    Idag var min butik och mina kära grannar i ÖP
    http://op.se/ostersund/1.1536557
    Ganska kul men det blev fel när de skrev att jag äger en Hobbybutik..HIhi...Hmmmm....felfelfel.
    Men det gör inget.
    Ska forska vidare i mina kontakter med skyltar och få upp dessa fort nu innan jul.
    Vi ska ha en form av tillställning med massor av skoj i Gallerian.
    Jag, Barbro och Lena ska fixa världens grej för allt och alla.
    Återkommer med mer info.

    Igår var det en ända kaos i mitt liv.
    Jag var vansinnig på min gubbe som inte kan med att driva ett företag på rätt sätt.
    F-n vad jag var arg.
    Detta jädrans ROT-avdrag gör ju en förvirrad.
    Men gubben desto mer.
    Men igår satt vi kvar på kontoret fram till 22 och löste problemet.
    Dock blir det en date med revisorn för att ställa 2 andra fakturor till rätta.
    Men allt löser sig.
    Bara att jag blir så less när han inte lär sig läsa igenom alla papper.
    Han säger bara JA til allt allt allt.
    Det är det sämsta med gubben min.
    Hans självförtroende är det sämsta jag någonsin skådat hos en karl.
    Men det är inte så konstigt som han levt i hela sitt liv.

    Han fortsätter stenhårt på att alltid förklara sig vad han än gör eller har gjort,
     trots att jag säger åt han att han inte behöver förklara sig hela tiden.
    Det kallar jag dominans och stor kontroll av den andra partnern och så har då inte jag levt och vill verkligen inte leva så.  Även han ska inte behöva ha det så hemma hos mig eller med mig.
    Aldrig någonsin. Tycker synd om att han tvingats ha det så innan.

    Jag jobbar på för fullt, men igår var det 2 mm från att jag bara drog ifrån allt.
    Så jädrans tufft att ta hand om allt.
    Han behöver verkligen stå på egna ben och skaffa ett självfötroende.
    Både för sin egen skull och firmans.
    Så jag hoppas han ser över sina egna papper hädanefter.
    För jag kan inte jobba 200%. Jag är ingen robot.
    Jag har åxå ett liv.
    Jag har åxå hört av läakre och vice verca att man måste se över sig själv och ta hand om sig.
    Ni må tycka det låter som  ett ego.
    Men då har ni inte varit med om det jag varit med om.
    Man måste se över sig själv i första hand.
    Är inte du hel kan du heller inte ta hand om någon annan.
    Så är det bara!


     

     






    Nu jäklar får det vara nog....

    2009-11-17 22:33:02/Permalink//Kommentarer (0)

    ...med all dess sjukdomar hit och dit =^#

    Så här ligger livet till just nu!

    Jag och hjärtat har fått dunderkur för virus.
    Grannens dtr har opererat knät och har nu feber och kräks samt hoppar på kryckor.
    Mamma ligger kvar på sjukan efter knäprotesoperation och nu infektion i knät och hög feber.
    Min lillasyster ringde ikväll och deras 6åring kunde inte andas så vi fick snabbt dit och vara barnvakt.
    Deras andra två är ok och febern har nyss lagt sig på dessa små.
    Sen har vi min andra lillasyster som väntar på operation för sin "cysta" lr vad det nu är?
    Så hon ligger på värktabletter och är sjukskriven.
    Så har vi hennes lille son som ligger i feber och har hosta och sjuk igen.
    Sen moster som har domningar i fötterna titt som tätt.
    Ja åsså var det hennes dotter (min kusin) som har pajat ryggen,
     sen var det hennes barn som har streptokocker.
    Jorå så ligger det till nu för tiden.

    Men det är inte klart ännu. Vi har ju djuren med.
    Vår häst har fått mugg och går på ständig rengöring av hennes hovskägg och sår.
    Åsså syrrans hund som har paj på höften och det verkar som det gått för långt för henne.
    Sen har vi Kajsa som är superaktiv och så mager.
    Så nu har vi kontaktat vet och de sa
    - Gå tillbaka till valpfodret.
    Jepp det fick vi göra.
    Så nu återstår det att se vad som händer härnäst.

    Så just nu är det frid och fröjd i Jämtland.
    Fast hörde av en kund som vart i Sthlm i helgen och där går de runt med skyddsmask på sig.
    Herregud vilken soppa.

    Man ska nog vara glad att vi kommer lindrigt undan iaf.
    Men ingen spruta blir det iaf för min del.
    Fast gubben min säger att jag SKA ta den pga min astma.
    Men han då med sina problem?
    Hmmmm.....
    Nja jag är inte mkt för medeciner och läkare.
    Jag avstår nog ett tag till.

    Nu ska vi natta oss framför stortvn.

    Puss å kram så länge


     

     




     


    Kaffe...

    2009-11-17 08:27:55/Permalink//Kommentarer (0)


    ...på morgonen är gött.
    Timern slår på kl 06:00 och aromen från kaffet får oss att kliva upp.
    Ta en kopp...medecin...sen ner till stallet...ta ut hästarna...mocka...fodra...sen är det kaninerna...vattna...fodra.
    Sen fortsätter vi in och byter om.
    Mera kaffe.
    Hunden äter frukost efter sin promenad.
    Å snart e d min tur.
    Min älskling äter frukost ensam på morgonen eftersom jag drar mig.
    Kan ändå inte äta direkt så jag måste komma igång lite först.
    Jobba upp magen lite så kurret kommer igång.
    Så snart så.

    Sonnys kamera

    Igår var vi hos Sonny och hälsa på en sväng. Han hade feber lillgrabben.
    Men lika glad att se moster iaf.
    Vi lekte med lite lego och fika.
    Sen tog han på sig skorna och ville följa med moster ut.
    Men som sagt va så var vi tvungna att åka vidare.
    Saknar dessa små barn massor.
    Liam ser man aldrig så han har man nästan glömt bort.
    Emil samma.
    Brandon ser jag då och då, men han är fortfarande sjuk han med.

    Mamma ringde igår och var ledsen.
    Hon har ju samma slitningar i höften som knät så nu är det höften som far illa ist.
    Stackars mamsen.
    Så kan det bli när man jobbat och slitit för att vi barn ska få det så bra som möjligt.
    Då jobbar man för sitt leverbröd.
    Men se vad som kan hända om man inte förebygger sina skador i tid.
    Nu är mamma där.
    Men hon kommer hem snart och vi har fixat gästrummet.
    Igår hämtade vi hem min widescreen tv som stått hos min kusin så mamma har tv nere.
    För den lilla platt tvn är ju i butiken just nu.
    Men blir bättre för mamma att få en större ruta att titta på.


    Mitt fat som jag fått av Conny & Camilla

    Nu ska jag goggla runt lite, kolla FB och fixa trixa lite innan jag ska jobba.
    Så kul att skriva blogg.
    Men saknar alla kommentarer från dokussåpan som höll på.


    Sorry folks.....
    Det är history nu...
    Tyvärr...








    Mitt liv...

    2009-11-16 18:58:21/Permalink//Kommentarer (0)

    ...har varit både upp och ner och man är ingen ängel precis.
    Mycket har man varit med om.

    Det finns massor man vill lägga ut om sig själv på sin blogg, men det finns gränser.
    Det känns skönt att få lätta på sina känslor,
    men ack det finns även en hel del som rör om i grytan och spelar på det man skriver.
    Man ska se upp med alla fula fiskar som lätt simmar in i ens liv och bara tar för sig.
    Både jag och min man har varit med om liknande situationer.

    Jag kan tycka lite synd om de som lever på andra och inte förstår hur dom suger musten ur en.
    Att alltid ställa upp för sin livs partner, men sen är man inget värd.

    Jag har alltid blivit vän med mina x.
    Jag kan inte förstå att man inte kan skiljas som vänner när man delar på sig.
    Visst det har man ju gjort.
    Blivit ovän i det sista samtalet och sagt onda saker, absolut!
    Men det är glömt och jag/han har sagt förlåt och gått vidare.

    Jag har idag mina x som goda vänner.
    De är det bästa som hänt mig.
    Jag har lärt mig från olika män och lärt mig massor genom att fått träffa dessa killar.
    Jag kan inte hata.
    Jag kan känna empati med det som hänt oss och saker som pågått under vårt förhållande,
    men jag har förlåtit och gått vidare.
    Det var då. Även om vi sårat varandra. Så har vi löst det nu och gått vidare.

    Idag är vi alla vänner och även Torbjörn är vän med en del av mina x.
    Vi kan umgås och ingen ser den andre som ett hot.

    Vi har alla våra brister, även de bästa. Så är det bara!

    Men jag är ingen elak eller ond männsika som en del kan påstå.
    Då känner dessa personer inte mig.

    Mina minnen under den tiden som ung och i andra förhållanden delar jag med min älskling idag.
    Han förstår.
    Det är därför allt funkar så bra.
    Vi är ärliga och raka mot varandra.
    Förr ljög mitt hjärta för mig, ett antal ggr, men sanningen kommer alltid fram.
    Idag vet han att jag skulle lämna honom för en endaste lögn.
    Det är fult att ljuga.
    Speciellt om det kan drabba sig själv eller andra.

    Så för er egen skull, ljug inte för andra och framförallt inte för dig själv.
    Lev livet medan ni kan.
    Håll inte på med massa groll och besvikelse.
    Du lurar dig bara själv och mår sämre av allt hat du utsöndrar.
    Jag är erfaren, tro mig.
    Trots min ringa ålder så har jag en hel del erfarenhet i livet och om förhållanden.




    Mitt skåp på övervåningen!

    PS: Nyss kommit in från en ridtur med grannen.
    Underbar ritt på ängarna och i skogen.
    Dimma ute och dagg, men skönt.
    Kram på er alla!

    Har någon tips på snygga stilmallar?







    Att ge upp...

    2009-11-16 14:09:56/Permalink//Kommentarer (0)

    ...löser ingenting.

    Man måste kämpa för att överleva på denna planet.
    Vi gör det så gott vi kan.
    Förstår inte de som vill sabotera för andra?
    Är det sånt de livnär sig på?
    Att förstöra för de som har det bra?
    Till vilken nytta då?
    Det är som ett gift de har, dessa varelser.

    Idag har vi pratat om detta och det är skönt att prata med utomstående som ser oss och andra offer varje dag.
    Sådana som jag och min man.
    Sådana som blir drabbade och aldrig får vara ifred.
    Vad gör man åt saken?
    Man måste älta upp gammalt för att det ska ta ett stopp.
    Skitjobbigt.
    Men vad ska man göra för att dessa personer ska sluta?

    Vi kommer att få hjälp, men det är en lång process och det kommer ta tid och kraft.
    Men vi har många som stöd som förstår sig på dessa männsikor.
    Vi kan inte förstå.
    Så vi lämnar över ärendet till andra som hjälper offer som oss.
    Det måste få ett stopp på eländet.

    Nu ska jag byta om och traska ut i hagen till min underbara Lucky och linda om hennes ben och kanske rent av rida ut en sväng i skogen.
    Man slipper tänka på allt strunt, och man bara är.
    Det är det bästa med friluftslivet.
    Man kan bara va.

    Det skulle vart som förr.
    Ingen internet, inga mobiler, inga telefoner och inga pennor.
    Hur skulle det funka då?
    Man slipper läsa, höra, se allt skit på denna jord som händer iaf.
    Kanske ska flytta till Lappriket istället?
    Hihi det vore nåt.
    Byta identitet?
    Mmmmm det kanske vore nåt.

    kram å hej på er....

    Vår dörrklocka!







    Bygga hemsidor....

    2009-11-15 20:35:11/Permalink//Kommentarer (0)

    ..ja då har jag gjort en hemsida igen.
    www.amittasbilfirma.se
    Hoppas man hinner med uppdateringen åxå.
    (inga problems) ;^S

    Hästen har fått mugg och behandling pågår.
    Ännu mer jobb, men så är det när man skaffar sig nya familjemedlemmar.

    Imorgon ska vi till ... och få stopp på allt.
    Äntligen kan någon hjälpa oss.
    Vi tackar ... för detta.
    Återkommer med mer information om hur det går för oss.
    Ännu mer tid som går åt.
    Bara därför måste man ta ledig från jobbet båda två för att återigen ta upp en massa skit som måste få ett slut.
    Eländet måste få ett stopp.

    Vi har även börjat sola för att se lite fräschare ut.
    Så blek har jag väl aldrig varit.
    Men nu ska det vändas på pannkakan så vi mår bättre igen.
    Vi ska ta vara på oss själva och varandra igen, som vi gjorde förr.

    Jag å Sonny

    Nu ska jag betala räkningar och sedan fodra och natta hästarna samt tv med hjärtat mitt.
    Sen blir det sova eftersom vi ska upp tidigt.
    Kram o pöss å nyp i stjärten.

    PS: Mamma mår bättre. Pappa vet jag inte. Han har sina problem just nu å då vill jag inte störa honom.













    En sak till...Hur en kvinna kan bli i sin sjukdom...

    2009-11-14 18:28:57/Permalink//Kommentarer (0)

    ...

    Hon har ett stort kontrollbehov eftersom hon inte upplever sig ha kontroll över sig själv och sitt eget liv.

    Hon har behov av att dominera andra för att känna sig stark och betydelsefull. 

    Hon har låg självkänsla och känner sig hotad av att andra lyckas. 

    Hon känner sig osäker och otillräcklig och måste därför trycka ner andra för att känna sig bättre. 

    Hon lägger skulden för sina tillkortakommanden på andra. 

    Hon tycker hennes egna behov är viktigare än andras. 

    Hon är okänslig, kan inte sätta sig in in andras åsikter och klarar inte att känna empati med andra. 

    Hon tycker att hon alltid har rätt. 

    Hon är otålig, lättirriterad och har kort stubin. 

    Hon har orealistiska, orimliga förväntningar på andra. 

    Perfektionist. 

    Kan vara extremt avståndstagande och kylig då du är i onåd och hon vill bestraffa eller kontrollera dig. 

    Hon är långsint och förlåter inte. 

    Hon kan ha snabba humörssvängningar.

    Hon är misstänksam och svartsjuk. 

    Hon är arg, spänd och frustrerad. 

    Vad menar hon och vad vill hon?

    Den utsatta brukar ägna massor med tid och energi åt de två frågorna. Nu får du svar på dem. 

    De som psykiskt misshandlar är inte intresserad av att reda ut sårande missförstånd. Hon är inte intresserad av att sluta fred. Hon vill inte diskutera "problemet". Hon bryr sig inte om dina känslor och vill inte höra dig berätta att du är sårad. Hon är inte alls intresserad av ditt välbefinnande eller att få er relation att fungera. Hon är inte på din sida. 

    Även om hon envist förnekar det så är hon din motståndare. Hennes största intresse är att få makt och kontroll över dig. Hon gör det hon behöver för att känna sig starkare och få dig att känna dig svagare. Hennes drivkraft är vrede, inte kärlek.

    PS: Du kan lika gärna lägga in en Han i denna version.




    Jag kommer ihåg...

    2009-11-14 17:59:44/Permalink//Kommentarer (0)

    ...saker från när jag var liten. Men inte allt.

    Mycket förtränger man när man har en pappa som gick ifrån oss och en mor som drack.
    Men idag har jag förlåtit dem båda.

    Allt som min mor och andra mödrar gör sämst är att ljuga för sina barn och tala otalt om sin pappa.
    Min mamma sa mycke elaka saker om min far, men jag liksom trodde aldrig på henne, men ändå litade jag på vad min mor sa till mig. Jag visste ju inte bättre. Jag var ju ett barn.
    Allt elakt som sas om min far har jag för länge sedan glömt och förlåtit.
    Jag fick aldrig träffa min far för min mor sa att han aldrig ville se eller höra från mig.
    Jag trodde henne inte, men vad skulle jag tro?
    Pappa ringde ju aldrig, hörde av sig, skickade brev, hälsade på eller gjorde han det?
    Jag visste inte att han försökt ringa och kom till mig men mamma hotade med en massa.

    För något år sedan följde min älskade med mig till min fars och hans fru sommarställe i Raftälven.
    Jag tyckte det var jättejobbigt.
    Jag hade ju inte träffat pappa på 30 år.
    Ingen kontakt alls.
    Men tiden var inne och jag ville bara veta vem han egentligen var/är.
    Han var som jag trott. Öppen,rak,rolig och helt underbar.
    Synd jag missade alla år med min far. Han har gjort så mycket.

    Jag pratade mycket med min far om vad som hänt och jösses vad jag fick veta vad min mor sagt och gjort mot honom som jag aldrig någonsin skulle tro min mamma, underbara mamma skulle göra.
    Min mamma är allt. Men hatet kom ska ni veta.
    Alkoholen kan få även den bästa att ljuga så dom tror sig själv.
    Fy f-n säger jag.
    Men idag har jag förlåtit dom båda och vet att mamma varit mycket sjuk.
    Idag vet jag vad sjukdomen innebär och vad den kan skada en människa som har så mycket ångest.

    Pappa lämnade mamma, men jag håller det inom mig själv om vad som hände.
    Min älskling vet.
    Men inte många fler. Min mamma vet inte att jag vet vad som hände.
    Men jag har förlåtit.
    Det som har hänt har hänt.
    Synd bara att vi barn ska få ta skiten och höra att pappa eller mamma inte vill ha oss längre.
    Men vad kan det bero på?
    Ta reda på varför och prata om det.
    Anklaga ingen. Ta reda på varför istället.

    Men sånt kan ta en evighet.
    För mig tog det 30 år att förlåta och sen söka upp min älskade pappa.
    Men tiden kommer. Man mognar och blir vuxen en dag och vill veta vad som egentligen hände den dagen då pappa försvann och varför. Vems var egentligen felet?
    Inte vi som barn iallafall.

    Barnen blir alltid lidandes när det har med alkohol och otrohet att göra.
    Det tycker jag är helt fel.
    Ni föräldrar snälla ni skadar barnen mer än ni anar när ni inte tänker er för.
    Barn hör och förstår mer än ni någonsin kan ana.

    Jag älskar både min mor och far oavsett vad som hände emellan dom.

    Jag hatar inte och anklagar inte någon för något.
    Men det finns gränser om vad man får säga till sina barn.
    Så är iaf jag funtad.

    PS: Jag tror mamma anklaga pappa för att dämpa sin egen ångest och vill ge en dålig bild av den som var stark och lämnade problemet i tid. I det här fallet min far.
    Men idag förstår jag vad som snurrar i hennes inre.
    Hennes egen ångest.
    Men mamma e mamma och pappa e pappa.
    Ingen kan ändra på det, inte ens några futtiga lögner från någon över huvudtaget.

    Alla ni barn därute. Anklaga inte far eller mor.
    Det är inte ert fel utan alla dessa lögner som far illa över andra.
    Sök kontakt själv om ni inte hört något från er far/mor.
    Pappa/mamma saknar er åxå lika mycket men vissa kan stå ivägen för er kontakt sinsemellan.

    Been there!


     

     

     


    Godmorgon...

    2009-11-14 09:00:05/Permalink//Kommentarer (0)

    ...alla. Är ni bakis eller vad? ;^)
    En annan hade en skön fredagskväll med mycket mys och en tidig kväll.
    Så härligt att bara ta det easy med sin älskling.

    Vi kom nyss in från stallet.
    Har fodrat och släppt ut hästarna, mockat och flyttat in kaninerna i boxarna så dom får vara inne.
    Idag snöar det igen och -3 grader.
    Men imorgon skulle det bli + grader igen och då försvinner väl snön.
    Fy farao. Vill ha vinter nu.

    Idag börjar jag kl 10. Naglar först på listan.
    Sen ska jag och Tobbe fixa med nya skyltar till butiken.
    Jag är så stolt över min nya butik.

    Killen som äger solariet ska ställa in en massagestol på prov så ska jag testa med massage under tiden man fixar naglarna.
    Xtra pris 300 kr + naglar 200 kr = Totalt 500 kr för massage och manikyr i 2 timmar.
    Kan vara något.
     





    Fruktan....

    2009-11-13 21:35:30/Permalink//Kommentarer (0)

    ...för att mista den man älskar.

    Idag har både jag och Toben varit till farbror dr.
    Jag fick Mollipect för hostan, pulmicort för andningen och ytterligare något för nästäppan.
    Tobbe fick åxå Mollipect. =^/

    Men nu kan det inte bli sämre än det varit.
    Jobbigt bara att jobba med feber och förkylning i kroppen.
    Men det är som ett gift. Jag älskar att arbeta.

    Idag bestämde vi oss för att efter jul/nyår åker vi till Thailand igen.
    Så fort Tobbe blivit klar med sitt projekt och jag med mina jul-/nyårs naglar.
    Så ska vi ta en sista minuten/flygstol och resa i kappsäck och bara va.
    Åka hoj över hela Thailand och upptäcka nya kulturer, sola och bada.

    Jag bara älskar min Torbjörn vansinnigt mycket och det avtar aldrig.
    Vi är varandra så kära och ingen fattar hur det är.
    Men varför inte unna vår kärlek till varandra, snälla, sluta vara så j-vla avundsjuka på oss.
    Bara för att vi har den känslan för varandra som så många andra önskar sig i sina egna förhållande.
    Näe man ser bitterhet, man hör och läser om andras bitterhet och deras förhållanden.

    Men lev för nuet och älta inte gammalt.
    Ta vara på varandra istället för fylla och bråk.
    Lyssna på varandra istället för att vända ryggen till.
    Prata istället för att skrika.
    Skicka inte en massa sms, sluta ring, utan prata ögon mot ögon.

    Idag har jag ändrat mig till det bättre.
    Hela jag är ändrad sen jag träffade min älskling.
    Tillsammans har vi gått igenom så mycket trots den "korta tid" vi varit med varandra.
    För mig känns det som vi hållit ihop i hela våra liv.
    Tobbe säger lika.
    Det som hänt förr finns inte längre, varken för mig eller hjärtat.

    Det är nuet som gäller!


    Hittade ett gammalt kort på Sonny från julen 2008.
    Han har alltid varit lika glad, lillgrabben.
    Pöss Sonny från farbror Torbjörn och moster Bibbi






     

     


    Dr klockan 11:00 pip...

    2009-11-13 09:10:29/Permalink//Kommentarer (0)

    ... äntligen en akuttid.
    Den läkare jag har här uppe är fantastisk, han är helt underbar.
    Synd att inte alla kan få en så bra kontakt med läkare.
    Min lillasyster har fått tillbaka sin cysta men den här ggn på hö sida.
    Hon har även en blödning i buken.
    Å fatta!
    Läkarna skickar hem henne med en massa piller.
    Vilka dårar.
    F-n gör något åt det. Sist blev det akut operation (för ca 4 v sen) och nu så skickar de hem henne.
    Hallå?
    Lyssna?

    Lite inlägg från andra med samma problem;

    http://loppispoppis.blogspot.com/2007/09/systa-p-ggstocken.html

    http://sv.wikipedia.org/wiki/Cysta#Olika_typer_av_.C3.A4ggstockscystor


    En cysta

    Dela dina operationer med andra;
    http://www.familjeliv.se/Forum-1-61/m47378774.html

    http://www.gynekologen.nu/fr_cystor.htm

    Jag får väl ta och följa med denna gången åxå så min älskade lillasyster slipper lida mer.
    Det är ju rent av för jävligt.






    Förkyld...

    2009-11-12 20:42:53/Permalink//Kommentarer (0)

    ...och borde ringa doktorn nu.

    Idag höll jag på att svimma på Coop, benen bara vek sig under mig.
    Torbjörn blev orolig och ville att jag skulle ställa bilen och åka med han hem.
    Men Bibbi "Kan Själv" och såklart så tog jag hem lille golfen.

    När jag kom hem såklart så skulle jag ju ner och ta ut hästarna fast grannen var där.
    Man vill ju hjälpa till.
    Torbjörn kom efter ett tag och verkligen tokskällde på mig för att jag gått ner till stallet.
    Han drog mig så gott som in i huset.
    Han var inte glad min Tobe. Han é så rädd om sin lilla Bibbi.
    Imorgon ska jag nog ringa läkaren för nu orkar jag inte vara så här febrig, ont i halsen, snorig och hostig längre.

    Hoppas jag orkar jobba fre/lör eftersom jag har fullt med nagelfix att göra.
    Stängt söndagar.

    Har nya ideér som kommer inom kort i firman. Se min hemsida www.hobbydesign.se
    Ska bli skitbra. Kanske skulle öppna massage och spa med?
    Vore supernice.

    Mamma har blivit opererad i knät nu och mår bra. Hon ska stanna i ca 4 dgr eftersom hon fått knäprotes och måste komma igång med träningen först. Ska minsann rehablitera min mor ordentligt.
    Hon ska bo hos oss i gästrummet nere under tiden vi fixar hennes lägenhet. Ska bli msigt att pyssla om mamsen.
    Synd att jag tog gymet till butiken, men jag har ju Kajsa hon kan gå ut med och få sig dagliga promenader.
    Allt löser sig till slut.

    Länk till om hur det går till med operation av knäprotes;
    http://www.lj.se/info_files/infosida31511/Information_infor_operation_knaprotes.pdf

    Så här går operationen till;
    http://www.akademiska.se/upload/54413/F%C3%B6lj%20en%20kn%C3%A4protes%20op%20april%20-08%20G%20Broxe%20publicerad%20ny.pdf








    Torsdag

    2009-11-12 09:49:54/Permalink//Kommentarer (0)

    Och flickan är så gott som ledig idag.

    Idag opereras mamma och jag har ont i magen.
    Jag hoppas allt går bra men oron finns där eftersom hon har lätt för proppar.
    Jag önskar dig lycka till min älskade mor. Älskar dig och tänker på dig. Din dotter Berith ♥

    Det jag gör idag är uppdaterar mina hemsidor och lägger upp nya bilder etc.
    Sen på em ska jag till moster (skulle gjorts tidigare) och tjecka tapeter till mamsen.
    Hon har fått en fototapet som är så snygg av mostrarna.
    Men behöver smakråd om vad vi ska hitta på till.
    Mamma e lite speciell så då ska hon ha något speciellt.

    Torbjörn och målaren är redan där och river och spacklar.

    Nu ska jag ta en kopp kaffe, smörgås och sen en ryk på farstukvisten (eftersom vi inte röker inomhus).
    Vintern är på G.

    Kram kram

     
    Mammas fototapet....





    Gokväll gott folk

    2009-11-10 21:19:59/Permalink//Kommentarer (0)

    The life is an adventure for all off us.

    Och äventyret fortsätter.
    Butiken kommer ikappa alla mina inköp och det är snart dax att skaffa lite nya beställningar.
    Naglarna går grymt bra. Borde höja priset.

    Kolla in min nya blogg om naglar och om kläder till salu.
    Kanske du hittar något skoj.

    Fått många som undrat hur det går och som följt min tidigare blogg.
    Vissa och jag tyckte allt lät som en dokussåpa, skilsmässofejd, avundsjuka, svartsjuka, sinnesjukt och massa galna kommentarer..Hihi kan hålla med. Men nu lägger vi ner allt.
    Det som höll på att hända är vansinne. Man blir ju för f-n knäpp av allt tokigt man läser.

    Så jag valde att raddera alla dessa konstiga bloggar man läser, samt vissa kontakter man inte vill umgås med längre. Vi kan inte hjälpa andra hela tiden. De är alla vuxna och får ta itu med sina egna liv.
    Skönt iaf att släppa problemen.

    Nu går vi vidare med vårt liv. Tillsammans é vi starka, älskling ♥



    Lite reklam för min firma. Både visitkorten och naglarna har jag gjort.





    Jag träffade en...

    2009-11-09 21:08:48/Permalink//Kommentarer (0)

    ...god vän till mig. En gammal vän från barndomen.

    Vi umgicks ända sen vi var små och har gått igenom en hel del ihop.
    Idag kom hon förbi min butik och vi gick ut och åt tillsammans.
    Vi pratade om vad som hänt genom livet och diskuterade massor.
    Det var trevligt, men orkar inte älta gammalt. Vill gå vidare i livet nu och få sinnesro.

    Men vi ska iaf träffas över ett glas rött och snacka mer skit om gamla minnen.
    Ska bli trevligt, men just nu räcker inte tiden till.

    Mamma läggs in på ons för operation av knät och under tiden har jag lovat att hon ska få sin 60 års present i förskott. Jag ska designa om hela hennes hem och hon ska få ny soffa av storasyter och fototapet av moster Maud, nya ramar på alla foton hon har på väggen på både barn och barnbarn samt ramlister att ställa alla dessa foton på. Det är så mycket kort på oss alla så jag önska ju att hon fick en fototapet på oss istället, men då hade redan moster köpt hem tapeten. Det gör inget för den var supersnygg.

    Jag kommer välja tapeter som värmer och som jag vet mamma kommer trivas med.
    Valet är svårt och bara 2 kataloger att välja mellan.
    Tror jag far förbi Rusta med moster och ser över vad vi kan hitta där istället??? =^D.
    Hon ska få ommålat och nya tapeter i hall, sovalkov, kök och v-rum. Ska bli kul och spännande.

    Tobbe har hört efter med sin kontakt av målare och Ernstedt kommer och hjälper till. Som tur é så kostar det inte oss nåt eftersom mamma har fonder att ta av. Det som kommer kosta är ramar och lister, men de är billiga. Har redan sett ut dessa. Svarta ramar (enhetliga) och vita lister som bryter av. Supernice.
    Och Anny har köpt en Tommelilla soffa i beige.

    Red dressyr idag med Lucky. Hon tyckte det var skoj. Var ute med Tobbe bakom skolmuseet och red i kvällsdimman. Såg inte ett skit..hihi men man har ju pannlampa som räcker 20 m som älsklingen köpt till mig. Sen har Lucky asmycket reflexer på sig (jag med såklart) så man syns ju iaf.

     
    Köpte nytt träns till Lucky med samhörande Shabrak i ljusblått.
     
    Nästa inköp blir eventuellt orange shabrak och orange grimma från Tattini. Supersnyggt.
     
    Har redan vitt shabrak och grå/svart grimma från Tattini.

    Köpt av min granne i Gallerian HästéBäst.

    Nu ska vi mysa i soffan....Pöss å hej...


     

     

     


    Nu ruskar vi om i våra liv!

    2009-11-09 08:30:39/Permalink//Kommentarer (0)

    Både jag och Torbjörn ruskar om i våra liv.
    Vi är mer kär än någonsin. Att få älska som vi gör är en underbar känsla.
    En befrielse från allt utomstående som inte kan komma åt oss längre.
    Vi har gjort våra val här i livet och det kan nalkas på många olika sätt.
    Men valet är ändå våra.

    Idag ska jag arbeta i min butik som jag kommer göra en del reklam om här på bloggen.
    Samt min familj och lite andra galenskaper.
    Välkommen åter, nu börjar livet igen.

    Kram så länge






    Välkommen till min nya blogg!

    2009-11-09 07:55:08/Permalink//Kommentarer (0)