Jag pratar med en vägg!

2013-02-26 21:17:00/Permalink/Skitsnack/Kommentarer (0)
Varför sitter jag o pratar med en vägg för?
Man får ingen respons alls hemma längre. Bara massa om att jag bara blir arg hela tiden.
Jamen varför blir jag arg?
Ta reda på det först o kasta inte skit på mig utan se på dig själv människa.
Varför gör du bara fel hela tiden?
Varför går du runt o säger va hela tiden?
Kan du öht bilda en hel mening i ett samtal så vore jag glad. Näe det är som att prata med en vägg....
Orkar inte mer.....
Jag är så jävla ensam.....

Ledsen <3

2013-02-26 20:37:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
J ajag blir fruktansvärt lessen då jag får sms o en del kunder blir arg för att jag inte hör av mig (de har redan fått ett smsm om avbokning och att jag är sjuk och återkommer när jag är på benen) . Men kanske det beror påatt jag är sjuk och inte orkar. Jag gör så gott jag kan. Jag jobba rmer än heltid och mer än övertid och jag orkar int elängre. Min läkare sa idag: - Nu får du bara jobba halvtid Bibbi. Du måste tänka på dig själv i 1a hand. Ja det e klart jag ska försöka men jag blir så lessen då jag får en kniv i ryggen av en del kunder. De är akut i behov av hjälp med en spricka i naglen. Ja vad ska jag göra? Jag kan inte klona mig, jag har tvärfullt o jobba rredan för mkt enligt doktorn. Så jag kan inte jobba mer övertid. Då får man gå till någon annan om man inte kan vänta. vad ska jag göra? Snälla nån jag gör det inte för att vara elak men jag är åxå människa o har åxå rätt att vara sjuk om jag har hög feber eller mår dåligt. Hur tänker folk egentligen. Har de ingen som helst skam eller sympati i kroppen?
Jag blir så satans lessen.....

Vet inte....

2013-02-26 14:27:00/Permalink/Skitsnack/Kommentarer (0)
Fan jag vet inte om jag orkar längre med nåt.....
Kan inte folk förstå att jag blir sårad? Jag måste få säga NEJ och säga ifrån. Det är skitjobbigt att hela tiden säga ifrån och det går fanimej inte in i huvve på dom.
Varför?
Vet snart inte vad jag ska göra och hur jag ska bete mig.
 
Har iaf brutit med en del vänner som jag trodde var mina vänner men icke. De har tagit andras parti och tycker som de. De gillar läget då folk skriver på facebook att jag får skylla mig själv som är sjuk ständgt. Att jag är falsk och att jag mobbar mina hyresgäster...
 
Men hallå det enda jag har gjort är att låtit dom fått betala en låg hyra, lånat prylar av mig o sluppit betala på en ggn och att jag hjälpt dom komm aigång från en lång tids sjukskrivning.
Jaha så då mobbar jag och beter mig illa???
Jag vill bara hjälpa till och försöker vara snäll mot människan. Men det är tackden det. När det är till att betala då sparkar dom bakut och ska inte betala de saker de "tagit" från mitt lager. Men hallå jag gick back - 18 000 kr pga denna personen på en månad då personen hela tiden använde mina filar o mina gelér samt tippar och olja. Vad fan tror folk? Att jag är gjord av pengar?
 
Nä kommer inte hjälpa dessa personer mer.
Jag har även gett kritik då personen haft falsk marknadsföring o säger at hon utbildar sig inom nagelverksamheten. Bullshit säger jag. ingen skola sökt och inga elevpriser har hon gett. Materialet sitter int esom det ska och kunderna får släpp på bara 1-3 dgr. Vilket är fel. Buckligt o snett o sönderfilade naglar, inte okey alls. Så jag måste se över mitt företag i första hand och sedan andras behov.
 
Mina kunder är A och O i mitt företag åsså mitt rykte såklart. Ingen ska få mitt företag att ge vika då jag jobbar nästan längst i hela Östersund med naglar. Idag är jag utbildad nagelteknolog o utbildad nailart artist. Ingen ska få kliva på mig igen.
 
Det var en del som tror att jag inte vet......vet inte egentligen varför folk gör mig så illa hela tiden?
Vet inte varför man är så snäll och sedan får skit för´t?
Vet inte......

Vet någon egentligen?

2013-02-25 17:56:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Nä ingen vet egentligen hur jag lever och hur jag mår.
Absolut ingen, men jag kommer en dag berätta om mitt liv.
Och sanningen kommer alltid fram så ni vet.
Jag kommer berätta om allt jag varit med om, från de att jag var ung till min ringa ålder på idag 42.
 

Att må så dåligt.

2013-02-25 12:44:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Usch idag har jag mått så dåligt. Fysiskt iaf. Ont i kroppen o huvudet samt halsen. Hade feber i morse som hette duga. Ibland känner jag inget utan bara kliver upp o klär på mig o är på väg till salongen. Men idag kände jag faktiskt efter och jag kände mig inte bra alls. Mosig liksom..
Jag tog tempen o hade feber så glöm att det bli salongen idag. Nähä du, Bibbi blir hemma i soffan framför tvn.
Jag ska fasiken tänka på mig själv den här ggn och jag bestämmer mig för att vara hemma o kurera mig. Det är vansinningt att gå ut om man har feber o jobba öht.
 
Mår så dåligt för de andra runtomkring åxå som mår dåligt. Finns så många fler därute som behöver hjälp o sjukvård mer än jag behöver. Varför kan man bara inte söka hjälp?
Det var inte så farligt. 2 första dgr var det gräsligt då jag hade panikångest och på natten dödsångest att nån skulle mörda mig. Men efter 2 dgr var det värt det. Jag blev lugnare i mig själv o jag lärde mig att skilja på oro o ångest o att ta hand om mig själv o inte alla andra som låg inne.
Lättar sagt än gjort. Man vill vara stark mot allt o alla, men jag orkade inte den här ggn.
Kroppen har sgat ifrån o jag fick själv må dåligt för en ggn skull.
 
Det är skönt efteråt att fått prata med läkare, psykologer och annan personal som har erfarenhet de med.
 

Oro eller ångest?

2013-02-24 18:29:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Jag kan fasiken inte sätta fingret på vad som är vad.
 
Nu mår jag så där piss igen som för några veckor sedan. Men varför? Varför blir jag så låg? Kan inte förklara men tycker bara allt är så himla jobbigt. Jag vill leva ett normalt liv utan några som helst bekymmer. OM det kunde vara så enkelt...

JAg har i af ätit Alvedon mest hel dagen då jag haft sådan huvudvärk o varit så förkyld. Trots det ska jag jobba i morrn 10-16 så det blir en lugn dag. Sen är jga ledig tis då jag ska träffa läkaren igen. Jag ska göra en hälskontroll, astma genomgång o prata om hur det var under tidne jag låg på psyk. Ska bli skönt att få prata igen med någon som vet hur jag mår. Någon som varit med om liknande händelser. De e så många som fan inte förstår ett skit om hur man mår. Jag hade nog hellre brytit ett ben i kroppen istället för att må så jävla piss psykiskt. Men det är väl klart det kommer ikapp en till slut. Alla krämpor som man haft, att vara för snäll o stälal upp på allt o alla. Åsså glömemr man bort sig själv helt o hållet. Måste (lr bör som det heter) bli ändring på detta....

Fransk manikyr

2013-02-24 11:46:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
Det största modet i denna lilla stad. Stilrent med fransk manikyr....
 

Jobbigt...

2013-02-24 11:44:34/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
I helgen har det hänt grejer igen runtomkring oss. Så otäcka saker o det blir för mkt då jag fan inte orkar mer.
Men det ordnar sig nog för alla till slut. Men så är det väl med stor släkt.
Mkt släkt mkt äventyr som händer.
 
Var iaf o åt go middag hos moster i fredags o sen sov vi kvar o dagen efter åt vi pizza allihopa för tusenlappan (skäms de hade vi inte rå med). Men gott vare. Jag måste varmt rekommendera Pizzeria Oden som helt klart har Östersunds bästa service o godast pizzor. Rekommenderar nr 55 som är svingod o mkt tillbehör i. Sen så klart vitlök o beasås till de o pizzasallad. Gött...
 
Nu är det söndag o jag vaknade med svullna ögon, huvudvärk o feber. Troligtvis flunsan =( Jag som nyss varit sjuk. Orkar inte vara sjuk igen. Men de e klart jag är ganska mottaglig nu då jag inte mår 100. Önskar vi hade lägenhet närmare stan så man kunde gå o häls apå mamma, syskon o vänner. Åhhh men samtidigt är det bra hyra här o fint i övrigt. Men längtar till eget, en 3a eller 4a helst uteplats som syrran fått tag i nu. Underbart läge i Torvalla.
 
 
 
 
 
 

Grymma naglar...

2013-02-20 21:24:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
...ja jag tycker faktiskt det själv. Fick leka av mig lite idag på en kund som gärna ville sitta modell då hon hade idétorka. Så jag körde på o blanda neon grönt o neon rosa samt neongrönt glitter o priskcar. Top gel är vanlig builder gel från Hollywoodnails. Neonfärgerna är från NG och glittret från MAROS.
 
Nails by: Bibbi på Nagelgallerian ♦ Modell: "Marre"

Nail Art

2013-02-19 21:29:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
Att det ska vara så svårt......fan har ju alldeles för bråttom då jag ska dekorera så det hinner inte torka emellan. Menskit i det. Lite nailart som har skickats till skolan nu o lite leka, men som ni ser så har det inte hunnit torka o då blire tokigt. Men roligt är det. Äsch måste öva öva öva då jag aldrig ens kunnat rita en streckgubbe...hahaha....ska kika lite på youtube o få ideér därifrån. Återkommer med bilder
 
 
Pga dåligt skötta naglar så har jag själv slagit i så mitt topgel har spruckit :( Så titta inte på dessa då jag aldrig får till dom med de aktiviteter o jobb jag har. Men har iaf egna naglar så de kan jag skryta om. Idag fick jag fila ner ytterligare då jag tycker de är för långa.
 
De penslar jag använder i NailArt är följande;
Allt handlat hos Nagelgiganten då jag har bra priser där.
 
 
 
 

Nails....

2013-02-18 19:33:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (1)
Idaghar jag gjort 3 set underhåll o alla ville ha fransk manikyr.
En enda tjej ville faktiskt ha det lilla extra på.....lite stjärnor fick det bli =)
 

Prata ut med varandra!

2013-02-18 19:29:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (1)
Idag då jag kom hem fick jag en sådan go soppa av min man. Och han själv åt blodpudding, åxå gott men att han var så snäll mot mig som fick soppa med kyckling i :P
 
Sedan satt vi o prata o prata o prata om allt möjligt o det var så skönt att få ur sig saker man irriterarat sig på. Att få prata som man en ggn gjorde för länge sen. Det var så skönt att få bort en liten klump i magen för oss båda.
Vi har haft det kämpigt men trots det har vi nu pratat om det som hänt oss o vi lovade varandra att återigen försöka prata med varandra som vi alltid gjorde förr.
Blir lätt så då jag jobbar jämt jämt jämt. Jag har grävt ner mig i jobb 8-23 nästan varje dag så klart man blev utbränd o inte orka nånting.
Men nu ska vi försöka ändra på det igen. Det ska inte få gå ut över vårt äktenskap så vi faller för de onda som vi båda gott igenom. Näe fy inget sånt.....Tillsammans är vi starka som vi alltid sagt <3
 
Så jag säger till er alla, prata med varandra, det löser många problem. Även de små problemen som kan tolkas som stora om man väntar för länge......
 
Tack Tobbe för att du finns <3

Ego bild....

2013-02-17 20:21:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
....kanske ska bli mörk igen?
Just nu har jag håret till rumpan o jag lovar att jag kan säkert torka mig i röva med kalufsen. Klippte lugg igen eftersom den var lång och jag är så less på att hela tiden ha den i vägen för ögonen.
Funderar starkt på att ringa Anna o boka tid, men får avvakta då jag har andra räkningar som går före denna månad. Önskar jag kunde klippa mig själv......och färga...kanske rött igen??? Eller kanske mörk...har slingor idag....sååååå
 
 
 

Gör om mig.....

2013-02-17 20:19:27/Permalink/Foto/Kommentarer (0)

Vill du ha hjälp med en helt ny stil?carina Bergman 115

  • Är du trött på din frisyr eller kanske din klädstil?
  • Känner du att du att det är dags för en förändring, eller vill du bara prova något nytt?
  • Hör av dig till oss. Du blir ompysslad av våra stylister och frisörer. Fotografering ingår.

Om du vill "Göra om dig" måste du anmäla dig själv. Anmälan görs genom att mejla oss. Det är viktigt att du skriver varför du vill vara med samt att du bifogar nytagna bilder på både ansikte och hela kroppen.

Mejla oss för mer information.... Vi tycker det är väldigt roligt att det är så oerhört många som hör av sig till oss. Vi går igenom alla anmälningar och vi jobbar med att besvara alla mail vi får in så snart som möjligt.

Mejla in din ansökan till: [email protected]

 
 
Glitter & Glamour del 1 009 Tess Bergman 081
 
Modell: Tess Bergman
Smink, Styling & Foto: Bibbi Lundström
 
 
 
 

Vad finns det för män?

2013-02-17 16:35:14/Permalink/Skitsnack/Kommentarer (0)
Jag förstår mig inte på en del karlar. Varför kan man inte bara vara vänner? Har en del män som addar mig på facebook o tror det ska bli nåt.Men hallå jag är ju gift...vad är det för män? De har själva sällskap sedan tidigare.....
Jag har inte ens varit ute o gett dom förhoppningar heller...knappast...aldrig varit otrogen o hatar det trots att de jag träffat och levt med varit otrogna.
Det är nåt för mig inte snällt mot den andre partnern o jag vet av hela mitt hjärta hur ont detta kan göra.
 
Men vill så gärna vara vän med en del av dessa då jag tycker om dom som person o de är mina vänner från tiden då vi var små (inga x)...men det verka rinte funka. Så bort med dom.
 
Vad finns det för män egentligen?

Mina Puppisar & Elvis <3

2013-02-16 20:45:00/Permalink/Djuren/Kommentarer (0)
 
 

Fixat mina egna naglar

2013-02-16 19:57:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
Idag har jag pluggat massor och även hunnit fixa med mina egna naglar. Det var ett måste då de var för långa o nagellacket var inte heller okey. Innan hade jag rosa o blixtlås men nu har jag marmorerat nailart på mina naglar. Ja det är mina egna med gel förstärkning.

 
Här komemr en hel del tips på naglar som jag googlade på från Blocket. Grymt snygga naglar. Vill ha...
 
 

Tycker så synd om...

2013-02-15 21:51:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Idag hade jag ett samtal med en tös och tycker så synd om en god vän till mig då den stackarn råkar illa ut pga att sin egna son beter sig illa mot honom. Åh vad jag önska denna människa kunde få träffa någon som hjälpte honom få grabben att må bra o pappan ännu mer. Att han fick dela sitt liv med en lika omtänksam människa som han själv är. Åhhh om det fanns 100 tals Bibbisar så vore världen helt fantastisk (blink).
 
Skämt å sido så tycker jag synd om pappan i denna familj. Det är bara han o sonen som bor tillsammans. Sonen är drygt 13 år o har stora problem i  och utanför skolan. Inga vänner o ingen hobby mer än att förstöra saker o bete sig illa hemma. En utredning borde göras då denne lille kille har sådant humör o är så kluven. De borde få hjälp båda 2.
 
Tycker så synd om....
 
Och NEJ jag lägger rmig inte i längre..... men...Jag BRYR MIG OM.....det är skillnad!

Litte naglar...

2013-02-15 21:46:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
 
Idag var ingen bra dag så jag skäms över de naglar jag gjort...De första var helt okey då det var lite längd påt, men huvudsaken kunden är nöjd :=)
 
 
 

Älskar mitt jobb...

2013-02-14 22:21:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (0)
...
Åh vad jag älskar mitt jobb. Har så underbara kunder och jag får så mkt positiv energi på jobbet. Längtar redan till i morgon :)
Ja jag blir så rörd av alla kommentarer. Inga påhopp längre, så skönt med glada människor. Det gör mig gott om hjärtat <3<3<3 Tack för att ni finns <3
Lite från dagens jobb...
 
 
 

Första dagen på jobbet...

2013-02-13 20:28:00/Permalink/Naglar/Kommentarer (1)
...efter evigheters sjukskrivning.
Åh vad jag längtat till jobbet och att få göra nåt jag älskar. Träffa mina kunder och göra naglar.
Jag har även städat bort gammalt groll och kastat mitt gamla manikyr bord. Ska köpa mig ett nytt bord när jag kommit igång igen med ekonomin. Varit lite bort nu så...=(
Tur man har lite sparpengar så man klarar sig.
 
Jysk skrivbord NU! 650:-
 
IKEA 699:-
IKEA 1394:-
IKEA 2495:-
 
Vilket tycker du skulle passa? Jag har svart/grått/vitt o inrett med neongrönt o rosa på salongen.
 
 
Gjorde även nagla ridag. Först en dam som varit o fått sina naglar sönderfilade av en outbildad person. Hujedamej så stackarn såg ut. hon var så ledsen o hade verkligen saknat mig. Jag hjälpte henne iaf med att ta bort resterande gele o nagellack som utövaren hade lämnat.
Jag filade ner alltihopa till bra längd o lade på basecoat, nailhardener, topcoat o nagelolja. Så nu komemr hon komam tillbaka tills hennes naglar är fräscha igen. Detta får hon gratis av mig då jag tycker så synd om henne.
 
Andra kunden jag hade hade åxå varit till samma människa o hon hade fått sina naglar felfilade på kanterna så hon som hade så raka o fina naglar hade nu fått mandelformade naglar med tjock gele längst ut på den fria ytan. Usch såg värre ut än vad jag hade kunnat föreställt mig. Men henne filade jag ner till rak form igen o lade på nytt gelé med fransk manikyr. Bara att börja om som hon sa.....Tur jag har så gulliga kunder.
 
Den 3e kunden hade inte varit till mig sedan innan Jul så hon hade en rejäl utväxt men ack så bra materialet hade suttit på henne, och inget släpp och inga naglar av. Perfekt, vad skoj. Hon ville iaf byta till svart fransk manikyr med glitter så de gjorde vi. Jag filad även ner en hel del på hennes längd då hon önskade det.
 
 
 

Storsjöbadet

2013-02-12 22:09:02/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Nu på em tog jag med mig syrrans barn till badhuset då S hade simskola o hans lilla syster N ville följa med. Det avr skönt att koppla bort alla tankar. Det var skönt men trots det var jag helt slut efteråt och huvudvärk.
 
Kom hem o hade massor med bokningar jag var tvungen att fixa o lite fel i bokningarna som jag klantat till under min vistelse på sjukhuset. Men nu ere grett.
 
Ses imorrn då jag vill lägga mig tidigt, fö rimorrn börjar jag jobba igen efter en lång tids sjukskrivning
 

Ilska, Stress, Oro, Ångest?

2013-02-12 13:03:03/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Det är så svårt att veta vad som är vad då man mår dåligt.
Men så här kan jag känna mig, skrev ner ngra rader då jag låg på psyk....
 
  • Ilska - Blir arg av lilla minsta. Kan räcka med att en sak inte ligger på sin plats. Jag hittar hela tiden saker där de inte ska vara. Får en frustation som heter duga av lilla minsta som händer runtomkring mig. Blir så arg så jag kokar över o skriker o slår i möbler......Jobbigt...då jag INTE brukar bete mig så.....
  • Oro - Orolig för min medicinering då jag tror jag blir kocko elelr psykotisk. Jag har även problem med ändring då jag tror de tar fel mediciner o ger mig fel o jag dör. Men dödsångest kanske? Vet inte....???
  • Ångest -  När jag går o lägger mig o ska sova så slutar jag andas, eller gö rjag det? Jag vaknar varje minut med ett djupt andetag för att jag inte får luft. Får ont i bröstet som om jag hade ett hett strykjärn där. Känner mig som ett ego...eller....vet inte.....Blir ledsen för att jag bara tänker på mig själv o min ångest....
  • Stress - Kände ingen stress just på avdelningen mer än när det hände saker, bråk, nya intag o patienter som beter sig konstigt. Känenr ingen stress just nu...eller gör jag det? Jag vet inte.....
Kan inte urskilja vad som är vad längre......
Jag har sådan kontrollbehov...men kanske för jag vet att sake rinte blir gjorda hemma då jag inte är okey.....
Vad händer egentligen med kroppen? Känner inte igen mig själv längre och humöret är inte som det ska. Jag är ledsen, arg o får ångest...eller vad det är.....
 
Nu är jag iaf hemma o jag tänker på alla nya vänenr jag fått under tidne på psyk. Saknar dem enormt då vi pratatde mkt med varandra o delad mkt, vi är ju ganksa lika o vi kunde dela detta med varandra. Har fått nya vänner jag litar på. De är få men de är underbara.
 
Kanske jag finner sinnesro igen?
Jag kämpar på......

Hamnade på psyk...

2013-02-11 10:31:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Jo förra måndagen hamnade jag som sgat på psyk. Jag var på samtal o de kom fram till att de ville lägga in mig. Så fick det bli. JAg fick en panik såom hette duga o jag grät, skakade o plockade med min näsduk. Att få komma in på en psykakut är inte skoj då jag har gamla minnen från Sthlm då jag hamnade på fel avd.
 
Jag kom iaf in o jag kände mig så ensam o dum, men det gick. Alal detaljer orka rjag int eskriva om just nu då jag int eorkar så mkt. Jag har iaf valt att skydda min blogg o har därför satt lösenord på den.
 
Jag fick byte av mediciner o får sådan panik av bara det. Men det kom o gick dessa ångestattacker. Och när man int evet vad som hände rme dkroppen är det svårt. Jag hittad einte orden på vad som hände...oro?....ångest?.....stress?....ilska?......vad var vad? Jag som inte alls brukar må så.
 
Jag fick iaf hjälp att prata o jag har fått många underbara vänner med liknande problem o tankar. Jag är såååå glad att avd 3B på psykakuten i Östersund finns. Så unerbar personal har jag aldrig mött. En stor ros till er som hjälpt mig igenom mycket. En trygghet att jag alltid är välkommen tillbaka till er om jag mår så som jag gjort.
 
Jag säger bara ta emot hjälp, det är helt klart värt det.
 
(ursäkta mig för alla skrivfel men dags att byta ut batterierna i tangetbordet)
 
 

Det känns bra.....

2013-02-03 21:56:25/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (1)
 Idag har jag iaf fått må superbra. Fått gjort saker jag älskar. Stöka hemma, fixa o dona hemma, lekt med syrrans barn, gymnastik med Nikki, hjälpt syrran med städ då hon varit sjuk, handlat mat för 2 lax, o ändå hunnit med att bygga hemsidan för mer kläder.
Gick även igenom min garderob o tömde den på relativtmkt kläder som nu ligger på min webbshop.
Hur kan man tro att man komme ri 34/36 ff? Haha jag är ju för tusan 42 bast =o)
Klart det är dags att tömma på kläder, det finns alltid någon annan som behöver kläderna.
 
Jag har även pratat en del med maken o jag har börjat göra anteckningar på då humöret svänger till och det funkar bra. Vet inte riktigt HUR jag ska skriva anteckningar då jag älskar att skriva av mig om mina problem. Som här i en dagbok. Mig gör det inget om alla läser, man kan få väldigt goda råd av andra eller inte.
 
Men jag har iaf börjat med detta hemma åsså ger jag maken "pluppar" då han gör saker jag inte gillar eller när han glömmer. Vilke thänder typ...Alltid...hihi
 
Tack iaf J för ditt stöd. Jag är evigt tacksam. En xtra kram till dig.
 
 

Årets första tur på skoter för mig......

2013-02-02 16:58:31/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Idag har vi iaf kommit ut, jag o maken. Vi tog en skotertur till Löjdahls buan.
Jag tolkade med mina slalomskidor o Tobbe körde.
 
Det gick bra tills vi kom upp till Buan då började skotern koka som vanligt för oss. Vi stannade till o lät den kyla ner sig o tog en cigg medan vi väntade. Skönt att få komma ut lite. Vi valde iaf att vända hemåt igen då vi inte tordes köra längre om nåt mer skulle uppstå.
 
Jag körde hem (tog skidor o pjäxor på lasten) och på vägen hem så självklart skar motorn på skotern. Som väntat. Alltid ska väl nåt hända och precis i det tillstånd jag är i....suck.....
 
Bara att lasta av o knata hemåt (inte så långt hem då vi var ca 4 km hemifrån) Men iaf så ringde jag min kära hyresvärd som kom o hämta oss (tur var väl att vi fick detta stopp på Löjdahlsrakan o inte mitt i skogen).
Så nu iaf så är maken o hämtar släpvagnen så vi kan forsla hem skotern igen. Nu denna ggn direkt tillOlles skoter så han får kika på vad som hänt. TROLIGTVIS har den ju skurit för oss, med min otur.
 
En helrenovering på skotern skulle kosta mig uppemot 10´ - 20´lax att fixa. Fan att vi inte sålde den tidigare =..( Lätt att avra efterklok.
 
Men iaf tog lite bilder medan vi var ute...........Se & njut............

Manodepressiv

2013-02-02 16:44:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Igår hade jag ett psyk anfall igen. Huvva hur jag mådde. Jag gjorde allt i min makt att ringa psykakuten och sjukvårdsrådgivningen men fan inget svar på 2 jävla timmar.
Här satt jag med dmin angest i 2 timmar o visste om jag fick ta en attarax eller inte.
Jag fick be maken åka bort med hudnarna så jag inte skulle få nåt psykbryt på nån av dom. Hur känns det?
Jop förjävligt. Och jobbigt. Har aldrig någonsin mått så här dåligt.
 
Manodepressiv är iaf min diagnos som de ser på det nu. Men på måndag ska jag på psykakuten o träffa 2 psykologer o en doktor. Får se om jag får andra piller att knapra på =.(
 
Att känna som jag gör önskar jag verkligen ingen annan för dte är hemskt hur jag blir. Jag blir ju rädd för mig själv o att jag ska skada mig själv eller nån i min närhet då jag får sånt humör. Det går ju inte att stoppa. Kanske man ska lägga in sig själv? Funerar starkt på det. Men jag kämpar på. Hoppas bara det inte kommer fler "anfall" under helgen för då blir det psykakuten direkt.
 
Har du varit med om nåt liknande?
Hur var ditt humör då du var som sämst?
Hur gjorde du för att "koppla bort"?
Snälla jag ar emot alla sorters hjälp.........
 
Läsvärt: http://bipolär-sjukdom.se/bipolar-sjukdom-behandling.html 
 
 
 

Fel på mig...mmm kan man nog säga.....eller.....

2013-02-01 18:12:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (2)
Ja det kan man lugnt säga att det är.
Idag har allt varit frid och fröjd till smaken kom hem. Åsså vare igång igen. Kasta skit o munhuggas...varför gör jag det? Vad har han gjort egentligen? Jo han hade inte pratat med grannen som han sagt att han hade gjort. Va fan händer. Är felet hos honom elle rmig? Ibland undrar jag.
Jag ska få hjälp med saker hemma men det går inte, han komemr aldrig ihåg nånting. Hur kan man vara så glömsk?
Längtar till rådgivningen vi ska på den 5 feb.
Får se vad som sägs där.......
 
Jag kommer säkert gå upp i vikt igen då jag börjat äta godis igen. Jag som aldrig ätit godis. Alltid haft det hemma på bordet, men nu förtiden så äter jag konstant o så klart Piggelin. Alltid måste jag ha glass hemma annars får jag psykbryt.
 
Man ska inte skoja. Jag ha rverkligen fått fel i skallen. Jag mår skitdåligt o hoppas på att få den hjälp jag behöver. Kanske dte är försent...vem vet....suck
 
 

Be om ursäkt är viktigt!

2013-02-01 13:20:07/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Det är viktigt att man ber om ursäkt för de fel man gör, speciellt mot andra.
Det anser jag vara det viktigaste av allt.....annars måste det tynga ens hjärta enormt???? Eller har jag fel???
Jag ber hela tiden om ursäkt för mitt just nu JAGET som int eär som det ska.
 
Och NEJ jag är INTE gravid som många tror. Icke. Finns inte på denna planet att jag skulle skaffa barn i min ålder. Been there done that. Jag har gjort mitt med mina bonusbarn från 2-25 års ålder. Nejtack jag betackar mig för den biten.
 
Jag ber om ursäkt att det ser ut som jag har problem med stavningen men jag gilla ratt skirva fort över tangenterna och skiter fullständigt i om det blir felstavat. Min blogg....mitt beslut.... Och jag hade faktiskt 5a i Svenska....HA!
 
Fan vadryg jag blev...usch va omoget för en 42 åring....Fy fasen usch vad illa...:JAg säge rju det att det är fel på mig.....=....o(

Att prata

2013-02-01 13:15:00/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
JAg tycker det är så jobbigt med samtal, men det kan fungera faktiskt i vissa situationer. Då jag behöver prata är direkt då det hände rmig nåt. Jag har som sagt va blivit ljätte konstig den senaste tiden jag kan inte hitta mitt finger på vad det kan vara.

Jag pratade med m,in läkare som ringde upp mig o berättad evad som hänt igår och hoon sa att det kan vara en kombination av min depression o att maken inte hjälpe till hemma o är lyhörd.

Jag förstod direk tvad det var men det spelar ingen roll då mitt beteend eint eär okey. Man ska fan inte slåss!!!! PUNKT!!!! Och man ska fan inte vara ELAK!!!!!! PUNKT!!!!!!!!!

Men ska till psykakuten ikväll o prata efter maken kommit hem. Kan behövas.

Har iaf krossat min kamera som åkt ei golvet då jag skulel ta kort på mina loppis kläder och PANG...ja just det....suck...den gick sönder såklart. Papperskorgen nästa......
Så nu fick jag tag på enny kamera som jag var tvungen att beställa då jag vill ha en mindre att jobba med. Blev en Canon med 16 pxl. Bli rbra det......suck mer utgifter...men det går ju på företaget...suck ajjajjajaja

Orkar snart inte längre

2013-02-01 08:37:09/Permalink/Skitsnack/Kommentarer (0)
Igår fick jag världens spel efter då maken kom hem. Jag blev så rasande på honom så jag tom gav på han en smäll. Vad fan händer? Varför gjorde jag det? För att han inte gör som jag säger? Men det har han ju aldrig gjort.....Mennu? Varför nu? Och vilken reaktion.......Näe fy ......Har väl aldrig varit me dom maken till humör. :...(

Snälla Gode Gud hjälp mig, vad är det som hände rmed mig? Jag blir så aggressiv lätt och mitt humör är inte det bästa. Jag skriker o gapar som en annan jävla idiot. Snälla hjälp mig någon.

Kan ingen berätta hur det är att leva med denne mannen då jag märkt saker som inte står rätt till. Och hela denna tid har jag trott det varit mig det var fel på. Men så är det kanske inte.......Jag vet ju inte....egentligen....eller gör jag det?

Tycker allt blivit så annorlunda än mot vad det var förr. hur kom det sig? Hur har jag funnit mig i det? Allt är bara jobbigt nu förtiden ochjag får göra allt hemma, precis allt. Kanske därför jag är som jag är??????? Snälla hjälp mig nån.

Måste ringa psyk nu....Genast...Men vad kan dom göra? Ingenting utom att prata ett tag....

Igår hjälpte ingenting. Jag var helt jävla scitzo....Näe huvva så vill jag inte bli....Idag har jag sådan ångest så jag vet inte vad.
Hjälp mig någon......