Återigen i livet.....

2016-01-19 20:19:12/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
....Eller vad man kan kalla det?
 
Nu är jag iaf åter iskrivandet och det var år sen jag skrev i min blogg. Så hoppas att jag kommer må bättre av att skrova av mig.
 
Jag är iaf i väldigt dåligt skick igen....eller vad jag ska säga....livet är ju såklart upp o ner men just nu dalar det bara neråt. Har varit på IVA i december pga suicid försök då allt bara går emot mig. Jag orkar bara inte längre....
 
Nu har jag iaf fått ny psykiatiker o läkare som jag ska träffa då jag varken äter, sover eller mår allmänt bra. Så nåt måste väl göras. Känns bara så hopplöst. Jag finns här men är ändå inte i medveteandet. Jag glömmer o slöddrar då jag pratar. Jag äter o sover inte. Jag lever men ändå inte....och jag är så J-vla ENSAM...fast jag är gift :(
 
Vad beror det på?
Jo Psyk sa att det var början på utmattning....jaha ja ännu en diagnos...som dom säkert inte kommer hjälpa mig med...men tror på denna kvinna...tror jag kan kanske få hjälp äntligen.....nån gång får jag väl hjälp med att få leva normalt? Kanske ere min tur nu?
Jag får väl vänta o se....
 
Förlåt om jag missuppfattas men bloggen är ändå bara till för att få dela av mig och att få skriva av mig....så snälla inga hugg eller onda kommentarer.
 
Läs gärna.....http://www.stressmottagningen.nu/stress-och-stressjukdomar/utmattningssyndrom/