Jag älskar min make!

2012-02-26 19:33:08/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)

Ett kort som togs på oss på den tiden vi "smög" redan då så förälskade i varndra. Ff lika förälskad i min make och jag är den lyckligaste i världen <3<3<3
Han frågade nyss:
- Vad gör du?
- Jag skirv eratt jag älskar dig, svara jag.
- Skriv då att Jag älskar dig åxå, säger ahn med ett leende på läpparna.


Idag har vi varit på skotertur med Diana och hennes familj och Oscar. Vi åkte såklart till Svartsjöarna och vi hade så mysigt bak i pulkan. Så en sån ska jag investera i nästa ggn jag sparat ihop pengar.

Igår bjöd Tobbe på ugnsbakad karré och klyft potatis med sås. Hyresvärden och grannen var åxå med. Vi kikade på Melodifestivalen tillsammans. Vilket har blvivit tradition för oss. Go vin och sedan W.E.R i Bringåsen. Härligt full blev man med och hade superkul.

Vi har även flyttat klart i lokalen så imorrn ska jag nog dit och fixa till det lite. Blöir så störtfint och jag är så glad att ha så fint i salongen, studion och nu ävem större butik.

Köpa lite kläder

2012-02-26 19:13:58/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)


Men åh kolla.....Skärpet är ju åxå assnyggt =o) VILL HA!!!!!!!!!!



Jag bara älskar jackan. Grymt jävla snygg =o)
Ja det vore skoj, det var inte igår man handla till mig och maken. Så vad tycks?

Några valpar kvar!

2012-02-19 10:38:16/Permalink/Djuren/Kommentarer (0)
JAg har ff valpar kvar i kullen som behöver hem.
Pripps till vänster 10 000:- och Koffe till höger men han behåller vi

Sen har vi Chivas 10 000:-

och Blossa 12 000:-


Lev och säljes enligt SKK´s villkor.
Födda 2011-11-27

E: Aspevalls Favourite Boy "Nicco" S20892/2007

U: Kajsa S58290/2008

Valparna är...
- reggade i SKK med stamtavla
- reggade i Jordbruksverket
- vaccinerade
- avmaskade
- chippmärkta
- vet besiktigade u.a

12v på söndag och leveransklara. En underbar ras som är är en tillgiven, livlig liten hund. Den är mycket spänstig och uthållig, och kan med fördel tränas i agility och lydnad. Den älskar att jobba och att få lära sig nya saker. Ett väldigt lättlärd hund. Den behöver en hel del motion och trivs i alla klimat. Den är ytterst lojal mot sin ägare och är dessutom, trots sitt ringa format, en ypperlig vakthund.

Van vid Hund-/Katt-/Barn. Kloklippning utan problem.

Vi skickar även med valpvideo som ger dig information och råd till familjens nya medlem samt favoritleksak.

Vill du tinga en valp lägger du en handpenning på 3 000:-dras av vid ev. senare köp.
Återbetalas inte till oseriös köpare.
INGEN AVBETALNING!
INGA FODERHUNDAR!

Fler bilder finns på vår hemsida http://jamtlandspapilloner.minhundsida.se

Endast seriösa svar tack!


Bells såld

2012-02-19 08:48:40/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Och usch så jag mådde dåligt igår.

JAg gick upp till min underbara granne Marianne och satt och pratade med henne 1 ungefär 1 timme. Livet är jobbigt nästan alltid men jag är inte van det då jag kämpat på med livet sedan tonåren. Men idag känns allt så hopplöst igen och man får kämpa om igen. Precis som när man var yngre. Med pengar, förhållande och jobb. Att ha eget företag är fan tufft. Man är aldrg ledig och man kämpar på med tamefan dessa penga rhela tiden för att det måste gå runt. Men jag är stark, men känns så meningslöst att det ska behöva tas om då jag sparade och hade en budget på äöver 60 000:- innan jag träffade min make. Inte hanns fel, men han skulle lyssnat på mig långt innan allt brast för oss. Både hans och mina pengar tog slut och vi står på ruta 1. Jag började med mina naglar o tjände uppemot 40 000:-/mån vilket var så skönt. I was back....Men fan heller, då tog allerhin över. Jag fick allergisk reaktion av prepparartet akrylat trots handskar och skydd på händerna. Nä fy fan vad lessamt. Tillbaka på ruta 0 igen. Nu strävar jag på att bygga upp mitt företag igen men känns så hopplöst lesamt att få börja om börja om och om igen. Men fan vad det ska bli bra tills lut. Om jag nu lyckas. Känns så motsamt allting. Men det kommer. Dessa satans pengar....fy fan vad det styr ens liv.

Idag ska det bli sol och jag tror jag ska njuta tamefan av vår vinterdag (då det snöa 1dm inatt) för det här lär väl vara sista snön...Snart är det vår och jag saknar Sthlm enormt mkt. Önskar jag kunde ta alla mina vänner häruppe, min familj och en del av min släkt ner till havet och få dem att leva underbart....Jag saknar sämjan runtomkring oss, som vi hade förr. Jag saknar kusiner, pappa, momma o moffa....ja moster o faster.....mommo....kan nämna så många. Men mest saknar jag just nu min bästa väninna i Sthlm...min älskade vän Carina <3<3<3

Foto i Badhusparken

2012-02-16 13:34:21/Permalink/Foto/Kommentarer (0)
En underbar dag med bra väder och sol. Jag Emelie och Malin tog oss ner till Badhusparken och körde en shut i det fina vädret. Resultatet....








Efter det tog jag bilder Marias dotter Frida...en grym liten tjej på endast 12 bast...


Alla <3 ans dagen är här

2012-02-14 10:33:14/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Och ikväll tänkte jag bjuda med maken på SPA så vi får mysa lite tillsammans utan allt runtomkring.

Igår var jag bara hemma o jobbade med hemsidan o kollade annonser om valparna.
Hopplöst svårt att få dem sålda. Men de e klart det kostar ju dessutom, förstår de som inte har råd =o(

Jag tog en tur på Lucky på em i paddocken och hon var pigg som vanligt. Behöver verkligen en fodervärd på henne så hon kan ridas regelbundet. Komemr så efter med inkörningen på henne. Önskar att maken inte va rså rädd för att våga mera. Men de e klart han e ju karl (ler).

Idag ska jag jobba i butiken o hoppas på att snart få dela av lokalen så vi kan få fixa till. Längtar så enormt mkt.
Det komerm bli så bra. Ska även gå en hundutbildning för att jag har lite planer igen som kan gå i stan. Men vi får se. Så mkt man vill men allt kostar ju en hel del pengar o min budget tog slut för över 4 år sen.

Nu ska jag dricka lite kaffe!

Oj uppdateringen....

2012-02-12 17:16:22/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
...inte i det bästa då jag börjat jobba, ska byta lokaler till större o fräschare. Sen har jag fullt upp med valparna som är kvar, hästen, skoteråkning o stalltjänst. Men ajaj inte konstigt man får magsår...hihi....jaja man lever ju bara 1 ggn. Visst?

Igår var vi i Svartsjöarna med Oscar o grilla hamburgare. Sen åkte vi en tur o det var helt underbart på leden. Det tackar vi skoterklubbarna för. Sen hem o tog en after skoter hemma hos oss. Sen beslöt vi oss för att ta en sväng in till stan på puben. Så Lena, Ante, Kjelle och Tomas kom o hämta oss. Gla i hatten va vi då vi dundrade in på Captain Cook. Så himla trevligt, men mkt trevligare hemmavid kan jag säga. Man får nästan skräck i att vara ute bland folk sådär. Så vid 2 på natten åkte vi till vårt gamla hak "ESSO" (numer Statoil) på Krondikesvägen o tog oss lite nattamat. För mig blev det Calzone o Tobbe tog grillad med mos. Mmmm sen bar det iväg hem igen. Vi lade oss runt 4-5...så idag har dte varit tröttmössa på trots soldag o vackert väder.

Men städat, tvättat och plåtat hundarna har vi iaf gjort.
Idag är valparna 11v.





Länge sedan sist

2012-02-03 20:29:24/Permalink/Foto/Kommentarer (0)
Men har haft så fullt upp då jag kikat på ny större lokal som är nyrenoverad och mkt fräschare. Blir så jädrans bra. Bestämde mig på em och har annonserat ut om någon vill hyra en del i lokalen. Flyttar troligtvis redan i årsskiftet. Underbart med en central lokal med riktigt kök och toalett med dusch samt egen ingång. Lite mer eget liksom.


Sen fotade jag en Look A Like tjej. En vän till mig och det gick skitbra faktiskt. Hon är faktiskt ganska lik =)
Eller vad tycker ni/du?



Sen fotade betydligt mkt mer bilder som du ser nedan. Jobbar med en hel del foton så jag hinner nog inte lägga upp dem ikväll. Uppdatering kommer. Glöm inte kika in på hemsidan http://salongbibbi.se/
eller i någon av min agrupper på Facebook.