SKATTEBEDRÄGERI ????

2014-03-20 21:15:16/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
Ja om det vore så lätt....f-n helt otroligt att vissa kan lätt få lägenhet o inte ens har inkomst/jobb. Vi som jobbar som svin o har schysst inkomst kan inte ens få tag på ett 1a hands kontrakt. Herregud, vilket samhälle vi lever i. Fy fan. Va f-n gör man? Jo man mår piss och kan inte göra ett skit. Ingen förtur heller....pssst...nejdå. STOPP tamefan överallt. Det är inte akut säger dom. Men HALLÅÅÅÅÅ vi har ju för fan inget boende from 1 maj =X . Inte akut. Nä just det, men boende har ni till de som lever på våra skattepengar som inte gör ett skit. Fy F-n va dåligt. Ta hand om oss som redan bor här i första hand och vänta med de som inte hör hit. Nu blev jag rasist åxå :( Förlåt men blir så satans arg. Va fan jobbar man för o betalar skatt för?

Då vare dax igen....

2014-03-04 02:42:53/Permalink/Vardags inlägg/Kommentarer (0)
....att få börja skriva av sig igen.
Det händer så mkt i mitt liv just nu.
kl är 02:34 och jag kan inte sova pga oror om vad som händer med oss/mig igen efter att vi fått reda på att vi måste flytta ut senast den 30/4. De vi hyr av ska flytt ahem igen trots att vi blev lovade att eventuellt få köpa radhuset.
Men yippie, flytta igen? jo för de är de man verkligen vill göra varje månad eller?

Jo och råga på allt mår jag så himla dåligt så jag vet inte om jag ska flyyta isär? Vad vet jag? Ingenting just nu, så jävla kluven. Sitter nu 02:41 och söker lägenheter. Javisst mitt i natten.
Kan ju f-n inte sova och har ångest, ont i magen och mår allmänt piss. Önskar så mkt o vi trivdes så himla bra här i radhuset.
Men det var för bra för att vara sant.
Usch för allt.....
Fortsätter mitt sökande och jag ber till Gud att få hjälp att hitta nåt så vi får vara trygg igen.